Testissä Madaran meikkejä

1 kommentti

*tuotteet saatu


 Hello 💛   

Long time no see

Mitä sulle kuuluu?

Itselleni tämä syksy on ollut raskas. Kiireinen. Työntäytteinen. Oppari on parin viikon päästä opinnäytetyöseminaarissa, huh mikä helpotus. Valmistun siis ihan juuri sairaanhoitajaksi. Työrintamalle on tulossa ihan uusia ihania tuulia. Niistä kuulette myöhemmin <3 

Sain jo aikapäiviä sitten testiin Madaran meikkejä. Sanon suoraan, että käytän enimmäkseen synteettisiä meikkejä. Mulla on ollut vuosien aikana satunnaisia meikkituotteita luonnonkosmetiikan puolelta, mutta rehellisesti sanottuna sytyn enemmän synteettisestä. 

Mutta kuinkas kävikään, kun sain Madaran meikkejä testiin. Rakastuin toden teolla. Ensinnäkin totean heti alkuun, että miten voikin olla niin täydellisen ihana meikkivoide, kuin Madaran Skin Equal on. Jännityksellä odotin etenkin tämän testaamista. Olin kuullut paljon hypetystä, mutta olin silti skeptinen. Turhaan olin.


Sävy 20


Meikissä käytetty Skin Equal meikkivoide, luomilla quilty Shades sävy 63 Seduction ja huulilla ihana Glossy Venom 72.

Niin siinä sitten kävi, että tämä meikkivoide vei ihan mennessään. Tiesin jo heti ensi levityksestä, että tätä meikkivoidetta tulen rakastamaan ja rakastan edelleen. Ehdottomasti tällä hetkellä käytetyin meikkivoiteeni. Miksikö? Siksi että tämä tekee ihosta niin uskomattoman kauniin ja heleän. Saan aina paljon kehuja ihostani, kun käytän tätä meikkivoidetta. Meikkivoide kestää myös iholla todella hyvin. En koskaan päivän mittaan korjaile meikkiäni, eikä ole tarpeenkaan, koska ihollani on hyvät ja kestävät tuotteet. 

Look at that glow

Mulla on tästä meikkivoiteesta sävyt 40 ja 20. Näitä kahta sekoittelen keskenään ja saan täydellisen sävyn. Nyt talvea kohti mentäessä sekoitan sävyyn 20 hieman sävyä 40. Kesällä toisinpäin :)


Vasen sävy 40 ja oikea sävy 20


Vasemmalla sävy 40. Kuvasta huomaa tätä on käytetty enemmän :D


Jos, et vieläkään ole testannut tätä meikkivoidetta niin suosittelen tekemään sen asap!

Toinen suosikkini Madaralta on heidän nestemäinen huulikiilto. Tästäkin tuli samantien suosikkini. Täydellinen koostumus. Ei tahmea. Kosteuttaa. Niin herkullinen sävy ja tuoksuu karkille. Pysyy huulilla riittävän hyvin ja helppo sipaista lisää vaikka lennossa. Tähän rakastuu kaikki huulikiiltojen ystävät. I Promise!Glossy Venom sävyssä 72 Vinyl Hood. Maailman ihanin <3


Sitten pääsemmekin niin herkkutuotteeseen, että. Nimittäin voidemaiset luomivärit. Toimivat sellaisenaan tai puuterisen luomivärin alle vähän niinkuin pohjustajan lailla. Sain testiin kaksi upeaa sävyä ja nämä ovat olleet säännöllisessä käytössä siitä asti. Viime kesänä käytin näitä sellaisenaan ja nyt syksyn myötä ja Riia Koiviston vinkkien avulla aloin käyttämään luomivärien alla. 

Oi Madara minkä teit <3 

Madaran meikit tosiaan ovat vieneet sydämeni. Olen käyttänyt näitä tuotteita jo niin monta kuukautta, että voin todellakin lämpimästi ja rehellisesti suositella näitä.

Oletko itse jo testannut näitä ihanuuksia?

Aurinkoista viikonloppua!

❤ Noora

1 kommentti

  1. Moikka moi :) En ole tainnut kokeilla kumpaakaan, vaikka Madara on tuttu. Mä oon tosi kranttu meikkivoiteiden suhteen, haluan että lopputulos on ohut, lähes läpikuultava mutta silti luonnollinen ja peittävä. Aikamoinen kombo :D Mutta ehkä tuo pitää kokeilla.

    VastaaPoista