Testissä: Essencen Lash Princess ripsivärit

3 kommenttia

Moikka,

Pitkästä aikaa testissä uusi ripsari tai siis uudet. Ihastuin työkaverini ripsiin ja sain häneltä vinkin tästä Essencen Lash Princess ripsiväristä. Huomasin, että ripsarista oli myös wp versio ja otin senkin testiin. Jännä juttu muuten, että tavallaan sama ripsiväri,  mutta erilainen harja vedenkestävässä versiossa. Vähän harvemmat harjakset, kun tässä ei vedenkestävässä. Lopputuloksessakin on eroja. Yksinään en nimittäin tykkäisi yhtään tästä wp versiosta. Se jättää ripsiet liian pliisuiksi ja kerrostamlla ei tule yhtään sen parempaa lopputulosta. Taivutusten pysymisen kanssa mulla ei ole koskaan ongelmia, joten tämä pitää ne hyvin tai sitten ne pysyvät ihan itekseenkin :D Kuitenkin olen käyttänyt tätä wp:tä yhden kerroksen taivustusten jälkeen ja sitten tavallinen versio siihen päälle. Toimii näin!


Vasen on WP

Mutta tämä ei wp versio on loistava! Tykkään tosi paljon ja olen tätä käyttänyt päivittäin noin 3 viikon aikana, joten uskallankin jo sanoa ääneen, että ripsarirakkautta sydänjuuria myöten. Pidentää, tuuheuttaa, kerrostuu kauniisti, pysyy hyvin ja peseytyy hyvin. Eli mitä vielä voisi ripsarilta vaatia. Kyllä se niin vain on, että meikäläinen löytää ne parhaimmat ripsivärit näistä vähän halvemmista sarjoista. Mikäs siinä. Tämänkin ripsarin hinta oli vajaa 4€, joten ei rasita kukkaroa.  


Aurinkoista loppuviikkoa! Vielä reilu 2 viikkoa töitä ja sitten LOMA! Kieltämättä alkaa tuntumaan jo sellaiselta, että loma ois ihan kiva.

❤ Noora


3 kommenttia

 1. Toi ei-vedenkestävä on mun luottoripsarini ollut jo vuosia! Olin superinnossani, kun toi vedenkestävä tuli markkinoille, mutta se oli täysi pettymys enkä yhden tuubin jälkeen enää hankkinut toista. Vitsit miten upeat ripset sulla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Super hyvä ripsari saa näyttää ne hyviltä :) Joo wp täysi floppi. Laitan sitä nyt yhden kerroksen ihan ripsityveen, jospa sillä ois jotain vaikutusta taivusten pidon kanssa. Muuten jäisi käyttämättä koko ripsari. Harvinaisen huono :D Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Näyttää kyllä hyvältä ♥ Mun lemppari ripsari on myäs Essencen Maximum jotakin ja wp versiona.
  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista