By Raili itseruskettava hoitoneste

2 kommenttia


Hei Ihanat <3

Halusin ihan ensimmäiseksi kiittää teitä ihania, jotka aina löydätte tänne mun blogiin :) Tulen siitä aina niin iloiseksi. Blogeja on tänä päivänä niin paljon ja lukijoilla paljon valinnan varaa. Joten kiitos, että luet tätä minunkin blogia <3

Sain hetki sitten testiin mm. tämän uuden itseruskettavan kasvoveden by Raili. Eikö kuullostakin hyvältä ? Sitä tämä tuote nimittäin on. Kyllä Raili osaa! Tästä ei voi itseruskettavan käyttö enää helpommaksi mennä. Annostelen pienen lirauksen kasvovettä vanulapulle ja pyyhin sillä kasvot ja delkolteen kauttaaltaan. Niin simppeliä. Ei voi epäonnistua. Teen tämän aina iltaisin kasvopesun jälkeen. Pyyhäisen ensin itseruskettavalla kasvot. Odotan hetken ja sitten seerumi ja voide päälle. Rusketus alkaa muodostua 3-5 tunnin kuluessa. Itseruskettavana aineena tässä toimii kasviperäinen dihydroksiasetoni. 

Sisältää Suomalaista puolukkauutetta ja virkistävää ruusuvettä. Olen monesti huomannut itseruskettavissa hieman ihoa kuivattavan ominaisuuden, mutta tässä kasvovedessä sitä ei huomaa. Iho tuntuu kosteutetulta. Tämäkin on seikka miksi juuri tykkään niin kovasti tästä kyseisestä itseruskettavasta. 

Aurinkoista loppuviikkoa 🌞 Joko kesäloma häämöttää?

❤:lla Noora 

2 kommenttia

  1. Hei onpas kiinnostavaa, lähden heti googlettamaan mistä tätä saa, koska itseruskettavat voiteet tuntuu vaan tukkivan mun ihoa niin jospa tämä olis parempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin loistava :) Juuri sipaisin taas vanulapulla kasvoihin. Mulla on ollut vähän haasteena nää itseruskettavat, kun suurin osa aiheuttaa ihottumaa. En tiedä mistä se johtuu. Nyt onneksi tämä Railin ja Vita Liberatan Heavenly Elixir eivät sitä ihottumaa tee. Halleluja! Oisin muuten kalman kalpea koko kesän :F

      Poista