Better Skin Science Tone Smart SPF 50 aurinkosuoja kasvoille

Ei kommentteja

Hiphei,

Tiedän tiedän nyt tuputetaan aurinkotuotteita joka tuutista. Aihe on todella ajankohtainen ja tärkeä. Iho on ihmisen suurin elin ja sitä on suojattava. Ei varmasti tarvitse muistuttaa, että aurinko vanhentaa iho puolet nopeammin, kuin vuodet ja ihon palaminen elämän aikana toistuvasti lisää mm. ihosyövän riskiä. 

Itse olen nuoruudessani palanut lähes joka kesä. 90-luvulla suorastaan maattiin rannalla. Onneksi kyllä silloinkin oli aurinkovoiteet kuvioissa, mutta ehkä niitä ei tarpeeksi lisäilty tai niiden kertoimet olivat liian matalat. Onneksi kuitenkin tästä viisastuneena en ole enää vuosiin palanut. Olen suorastaan hysteerinen aurinkosuojavoiteiden käyttäjä. Rakastan lämpöä ja auringossa oloa, mutta varsinaista rannalla makoilua ei tule enää harrastettua. Toki lasten kanssa käymme rannalla.

Osallistuin tässä lähipäivinä muutamien hoitoalalla työskentelevien ihmisten kanssa pieneen keskusteluun aurinkovoiteiden käytöstä. Muutama tyyppi totesi ääneen, että ei koskaan käytä aurinkovoiteita. "Eilisen puna on huomisen bruna" tyyliin. Itse koin tämän tällä vuosisadalla ja vuosikymmenellä todella järkyttävänä. Miten joku oikeasti voi ajatella noin? Eikö ole tietoinen auringon haittavaikutuksista vai eikö välitä. Luultavasti jälkimmäinen.  Minulle vain tokaistiin, että eikö se ole jokaisen oma asia käyttääkö voiteita vai ei. Sitähän se on ja, etenkin tästä teki hämmentävää se, että kyse oli hoitoalan ihmisistä, tulevista terveydenhuollon ammattilaisista. Rehellisesti joudunkin sanomaan, että omissa silmissäni näiden tyyppien kohdalla heidän uskottavuus kyllä sai kovan kolauksen. Suorastaan myötähäpeilin tätä keskustelua käydessäni. Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää? Please sano, että sinä käytät aurinkosuojia :)

Tästä pääsemmekin itse asiaan eli aurinkotuotteeseen, jota käytän joka ikinen päivä. Better Skin Science tone smart SPF 50 aurinkosuoja on 100% mineraalipohjainen ja sisältää korkean UVA ja UVB-valosuojan. Sävyttää kauniisti ihoa ja tasoittaa ihon pintaa. Täydellinen kesäpäiviin sellaisenaan tai meikin alle. Toimii vähän niinkuin primerina.


Olen vaaleaihoinen ja palan helposti. Käytän kasvoilla aina SPF 50. Siis AINA! Auringon haittavaikutuksethan iholla näkyvät viimeistään vuosien päästä. Ihon DNA jättää muistiin kaiken aurinkokäyttäytymisen sieltä lapsuudesta asti. Iho ei unohda! Joten arvostakaamme ihoamme niin paljon, että annamme sille suojakilven taistella auringon haittavaikutuksia vastaan. Aurinko hellii kehoa ja mieltä ja auringossa on hyvä olla, kunhan suojat ovat kunnossa. 


Hinta noin 74€


Skinbetter Science on on yhdysvaltalainen innovatiivinen ihonhoitosarja, joka on perustettu 2015. Sarja hyödyntää tutkittua teknologiaa ja vuosikymmenten tutkimustyötä, jotta saadaan tuotteista mahdollisimman tehokkaita. Kaikille tuotteille on tehty kliiniset tutkimukset ennen/jälkeen kuvineen. Tässä sarja, josta todellakin tykkään! Ei todellakaan halvimmasta päästä, mutta tehoa kuulkaa joka euron eestä. Tätä sarjaa Helsingissä myy ihana Simona, joka varmasti neuvoo ja opastaa sinulle oikeiden tuotteiden valinnassa. Simona on huippu ja aina niin ystävällinen!

Aurinkoista alkavaa viikkoa ihanaiset! Se on muuten juhannus ensi viikolla. Onko juhannus suunnitelmia?

❤:lla Noora


Ei kommentteja