Milloin viimeksi blogihaaste? by Karoliina

6 kommenttia

Moikka

Bongasin tämän kivan haasteen Tiia Koivusalon blogista ja ajattelin heti, et hei munkin täytyy tämä tehdä. Vaikkei tämä varsinaisesti kosmetiikkaan liitykään niin kyllähän tieltä voi välillä poiketa vai mitä :) Alunperin tämän haasteen laittoi eteenpäin Kolmisteen blogin kirjoittaja Karoliina. Molemmat edellämainitut blogit ovat sellaisia, joita säännöllisesti luen. 

Nyt siis itse kyselyyn ja vastauksia 50 kysymykseen.Milloin viimeksi?

Karjuit? Saatan hermostuksissani korottaa kyllä ääntä aika voimakkaastikin, mutta en muista, että oisin karjunut...toki tämä on oma näkemykseni asiasta :D

Ajoit autoa? Joka päivä! Mähän siis ajoin ajokortin vasta 37 vuotiaana. Päätin ykskaks, että muuten tää mamma lähtee nyt autokouluun ja olinkin sitten jo samalla viikolla teoriatunneilla niiden söpöjen 18v kundien kanssa :D On muuten ollut todella hyvä päätös ja helpottanut elämää huimasti. Moni asia olisi jäänyt toteutumatta, kuten koulu Porvoossa, jos en omistaisi ajokorttia. Tai ainakin meno sinne olisi vaikeutunut. Olen oikea maanteiden kuningatar :D 
Halasit ei-perheenjäsentä ajattelematta,onko se turvallista? Tähän on pakko vastata, etten oikeasti muista. Mietin, että oliko se omaa isääni viime isänpäivänä <3

Urheilit? En ole koskaan ollut mikään varsinainen urheilija. Oon aina inhonnut sitä hikoilun tunnetta :D Ainut laji mistä jotenkuten tykkään on vesijuoksu juuri sen vuoksi, ettei siinä hikoilu tunnu. Liikun ja hyötyliikun joka päivä. Koiran kanssa käyn pitkillä lenkeillä. Välillä saatan jopa polkasta pyörällä paikasta A paikkaan B :D Summarum, että en oo siis mikään sohvaperuna vaikken urheile.

Olit pelokas? Valitettavasti usein pelko on läsnä ja se on välillä tosi lamauttavaa ja ahdistavaa. Pelot yleensä koskevat lähimmäisiä. Pelkään, että heille sattuu jotain tai itselle sattuu jotain. Työn puolesta joutuu näkemään paljon ikävää ja siitä välillä pelko nostaa taas päätä, että mitäs jos omalle kohdalle sattuisi jotain kamalaa. Haluaisin olla murehtimatta ja oon jopa saanut ammattiapua näihin pelkotiloihin.

Itkit. Olen herkkä. Erityisherkkä. Itken helposti. Surusta. Onnesta. Turhautuminen saa kyyneleet pintaan jne. söit vaan herkkuja lounaaksi. En muista. En ehkä vuosiin? Voisin kuvitella, että joskus nuorempana. Nykyään pyrin syömään lounaalla yleensä salaatin. Huom pyrin! Se ei aina onnistu. 

sheivasit. Eilen illalla kainalot. Mulla on ihan loistava Braunin silk epic tai epic silk en nyt muista kummin päin. Sillä epiloin jalat tarvittaessa. Se on ollut super hyvä hankinta. Eikä muuten tunnu missään se epilointi. Yritin kerran biksurajaa epiloida, niin se loppuI lyhyeen. Meinasi taju lähtä.Olit kateellinen jollekin toiselle. En koe olevani kauhean kateellinen ihminen. Toki valehtelisin, jos sanoisin, etten oo ikinä kateellinen. Tottakai oon. Eiköhän kaikki ole. Joskus oon kokenut kateutta esim. siitä, kun moni ikäiseni (41v) on koulunsa käynyt jo nuorempana ja on nyt hyvässä "uraputkessa". On kesämökit jne. Itse löysin opiskelujen innon vasta myöhemmin, mutta hitto soikoon oon ylpeä siitä missä nyt oon. 

Olet sijoittanut rahaa osakkeisiin tai rahastoon. En koskaan. Toivon, että jonakin päiväni voisin sijoittaa.

Olit yksin yön kotona. Siitä on vuosia. Voisin heittää, että lähemmäs 10v. Mulla on niin vilkas mielikuvitus, että ihan hyvä vaan, etten oo öitä yksin. 

Sait olla yksin. Kaipaan yksioloa. Se antaa voimaa. Mies on ollut yli vuoden jo etätöissä. Toki hän on omassa työhuoneessaan, mutta eihän se ihan sama asia ole, kuin että oisin yksin kotona. Kuitenkin lähes päivittäin saan olla edes hetken yksin. Sekin riittää. Päivän paras hetki on kuitenkin se, kun lapset tulee kotiin koulusta ja päiväkodista.

Nauroit niin, että meinasi tulla pissat housuun. Pitäis nauraa useammin. Mihin sekin on jäänyt? Joka päivä joku asia tietty naurattaa, mutta en muista koska oisin oikee kunnalla räkättänyt. Tai tulee mieleen yksi kahvipöytäkeskustelu työmaalla yks lauantai iltavuoro. Silloin kyllä naurettiin vedet silmissä ja varmaan pissatkin housuissa :D

Valvonut aamulla kello 4. Nukun hyvin. Laitan illalla silmät kiinni ja se on menoa. Joskus jos, jokin asia vaivaa niin saatan yöllä herätä sitä miettimään ja yöaikaan asiat tuntuvat vielä 100 kertaa kamalimmilta. Mistä sekin johtuu? 

Olet bailannut aamuun asti. Ai että niitä aikoja. Oltii nuoria ja villejä. Kesäyöt <3 ihan parasta. Vastataan tähän siis, että noin 20v sitten. 

Teit jotain, mitä et ikinä uskonut tekeväsi. Apua mitähän se voisi olla. Jään miettimään tätä...

Rukoilit. Olen lapsesta asti rukoillut "levolle laske luojani" iltaisin. 

Kävit alkossa. Taisi muuten olla uutena vuotena. Ostin skumppaa. Olemme nykyään niin huonoja juomaan alkoholia. Edellisetkin juomatta. Mulla muuten oottaa vielä pari vuotta vanha mötikkäkin baarikaapissa ( hirvee sana....oikeasti se on lasivitriini) . Korkaan sen syyskuussa, kun valmistun.Kävit ulkomailla. Siitä on liian pitkä aika. Vuonna 2019 keväällä Kreetalla koko perhe. Jaksan uskoa, että Korona helpottaisi ja ensi vuonna pääsisimme reissuun. 
Kävit järvessä uimassa. Viime kesänä vanhempieni mökillä. Vesi oli 26 astetta. Rakastan vedessä pulikoimista. Olen horoskoopiltani kala....en tiedä onko sillä jotain tekemistä asian kanssa.
Söit ulkona ravintolassa. Hiintolomalla yövyimme Turun Kakolassa. Ja tällä samaisella reissulla kävimme ihan kuulkaa ravintelissa syömässä.
Laitoit itsellesi uutta ruokaa. En muista :D Mä teen perus pöperöt ja leivonnaiset. Mies tekee vähän ne fiinimmät sapuskat.

Kiroilit. Varmaan eilen. Hirveä tapa ja kuulostaakin hirveeltä, kun naisen suusta tulee kirosanoja. Mutta joskus tilanne vaatii kirosanan :D

Olit humalassa/kännissä. Tää taisi olla 2018 tyttöporukassa ja oltii jäähallilla jossakin suomi-konsertissa.


Leikkasit kynnet. Eilen. Olen tämän perheen kynsienleikkausvastaava. 

Turhauduit. Tänään. Odottelen opintopisteitä suorituksiin ja ihmettelen mikä niissäkin maksaa.

Juoksit cooperin testin. Milloin niitä nyt juostii? Yläasteella...vai lukiossa? No silloin kuitenkin.

Luit raamattua. En taida omistaa raamattua. Vai saako sellaisen, kun menee naimisiin. 

Nukuit yön yli. Viime yönä.

Mietit omia arvojasi. Useinkin. Yritän pitää niistä kiinni.

Teit hutiostoksen. Valitettavan usein. Onneksi ne eivät useimmiten olen kauhean kalliita hutiostoksia. Tulee mieleen viimeisempänä joku paljon hehkutettu kosmetiikkatuote, joka onkin itselle osauttautunut kamalaksi.

Puhuit englantia. Olen tosi arka puhumaan englantia. Osaan kyllä, mutta jotenkin häpeän omia mahdollisia kielioppivirheitä. Mies puhuu täydellistä englantia ja siis ihan tyhmää, mutta en jotenkin kehtaa puhua sen kuullen :D

Olit rohkea. Kun uskalsin heittäytyä vielä opiskelijaksi. Hitto, että oon ylpee itestäni.

Sanoit "minä rakastan sinua". Joka päivä lapsilleni <3 Aika usein miehellekin.

Maksoit laskun. Eilen. 

Lahjoitit hyväntekeväisyyteen. Jouluna osallistuin keräykseen ja ostin lahjoja niitä tarviseville lapsille/nuorille. Laitan hyväntekeväisyyteen aina, kun mahdollista.

Koit olevasi hyvä äiti. Päivittäin. Yhtä usein kyllä tulee niitä fiiliksiäkin, että oon ihan paska mutsi.Ajattelit onnistuneesi. Viimeisimmän harjoittelun jälkeen. Jännitin sinne menoa ihan hirveästi ja mietin, että osaanko edes mitään. Sain valtavan hyvän arvioinnin harkan jälkeen. Minä oikeasti osaan ja olen hyvä siinä mitä teen. 

Ostit itsellesi jotain ihanaa. Hmm. Ihanat helmikorvakorut <3

Häpesit jotain sellaista, jota joutuu oikeasti käsittelemään. Sanonta "minkä taakseen jättää sen edestä löytää" pitää paikkansa. Meillä kaikilla on varmasti ollut elämässä niitä heikkoja hetkiä ja vääriä polkuja. On kuitenkin rohkeutta myöntää, että on tehnyt väärin ja nyt yrittää korjata parhaansa mukaan. Uskon, että kaikella on tarkoituksensa.

Oli sun menkat. Pari viikkoa sitten.

On tullut verta nenästä. Joskus kauhean flunssan yhteydessä.

Myönsit olleesi väärässä. Olen opetellut myöntämään virheeni. Se on ollut vaikeata, mutta kannattavaa.

Harrastit seksiä. Vastikään.  En tarpeeksi usein kuitenkaan. Nauretaan välillä miehen kanssa yhdessä, että on vähän väsynyttä meininkiä. Ne on ne ruuhkavuodet :D

Annoit positiivista palautettua tuotteesta/palvelusta. Annan helposti positiivista palautetta. Olen työskennellyt aikanani vuosia asiakaspalvelussa ja tiedän miten kiva on saada hyvää palautetta onnistuneesta työstään. Laitan myös rakentavaa palautetta helposti. 

Pyysit apua ystävältä. En ole vähään aikaan pyytänyt. Olen heti auttamassa, jos minulta pyytää apua. 

Pyysit anteeksi. Viimeksi tänään. Olen parhaani mukaan yrittänyt opettaa lapsillenikin anteeksi pyynnön.

Suutuit puolisollesi. Usein :D Tää etätyöskentely saa välillä tunteet kuumaksi. Kaikin tavoin ;)

Nolasit itsesi. Saatan useinkin sanoa jotakin hassua mille sitten yhdessä nauretaan. Osaan nauraa itselleni, eikä oo niin vakavaa, vaikka välillä nolaisikin itsensä. Tähän mulla tuli mieleen, että mikä siinä onkin, kun talvella liukastuin kunnolla ja ensimmäiseksi katsoo ympärilleen, että näkikö kukaan. Sitten vasta katsoo, että kävikö mitään :D

Tunsit pakahtuvasi onnesta. Tänä aamuna katsoessani lapsiani. Mietin mielessäni, että nämä kaksi on paras saavutus ikinä <3 


Siinäpä se! Ottakaa tästä koppi. Näitä on tosi kiva lukea.


❤ Noora

6 kommenttia

 1. Ihanaa, että teitä tämän. Jäin jumiin tuohon murehtimiseen. Kunpa osaisimme elää hetkessä, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Eikä juuri ole tullut naurettua pissat housuissakaan viime aikoina, mutta josko se tästä elämä helpottuisi pian.

  Sydämellistä viikon jatkoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Juuri näin, eiköhän tässäkin jo pikkuhiljaa näy tunnelin päässä valoa. Pitäisi aina muistaa pysähtyä hetkeksi...useimmiten, kun oikeasti ei ole kiire mihinkään :) Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanaa oli lukea vastauksesi. Itsekin olen tuolta Tiian blogista napannut haasteen vastattavaksi. Pisti miettimään omaa käytöstä �� Nyt käyn tarkistamassa, kuka mikä on kirjoittanut näihin vastaukseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kävit lukemassa <3 Käyn lukemassa sinun vastauksesi. Tämä oli tosi hauska tehdä ja vielä hauskempi lukea muiden vastauksia :)

   Poista
 3. Ihana haaste! Raapustelin omatkin viimeiset tämän siivittämänä. Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Mä kävinkin juuri lukemassa sinun oman, ihanaa, kun otit kopin :)

   Poista