DIEGO DALLA PALMAN UUDET REFILL LUOMIVÄRIT

3 kommenttia

 Hello

*kaupallinen yhteistyö

Olen hulluna luomiväreihin. Kuka muu tunnustaa rakkautensa luomivärejä kohtaan? Vuosien saatossa on kokoelmaani kertynyt jos jonkinlaista luomiväriä palettia, on isompaa ja on pienempää. Useimmiten monen luomivärin paletista tulee käytettyä niitä omia suosikiksi muodostuneita sävyjä ja usein monet sävyt jäävät kokonaan käyttämättä. Ainakin minulla. 

 Hetkin sitten Diego Dalla Palma toi markkinoille refill luomivärit eli yksittäiset luomivärit napit. Uskomattoman upeita sävyjä. Luomivärien pohjassa on magneetti, jolla ne tarttuvat tiukasti kiinni tyhjään palettiin. Nyt voi siis itse koota mieleisensä paletin. Sain valita Savon:lta näitä uutukaisia ja voin sanoa, että tehtävä oli vaikea, koska sävyjä on niin paljon. Yksi sävy oli jo alusta asti selvä ja se oli Great Gold 122. Näin Savonin Katin tekevän juuri tällä sävyllä silmämeikin ig:ssä ja olin heti myyty. Kaunis kultainen todella pigmenttinen sävy. Ja hei tämä kulta sopii todellakin arkimeikkiin. Mun viimepäivien suosikki luomilla! 

Kuva lainattu Studio Savonin sivuilta 


Luomivärien laatu on taattua DdP laatua. Pigmentti loistava, levittyy helposti (sormin ja siveltimellä), ei juurikaan varise ja tämä plussaa, kun tykkään tehdä pohjameikin ennen silmämeikkiä.

Pohjustan aina luomet. Omaan todella rasvoittuvat ja raskaan puoleiset silmäluomet, joten pohjustus on kaiken A ja O. Puuteroin kevyesti pohjustuksen. Tiedän, että moni jättää puuteroinnin väliin ja näin luomiväri tarttuu intensiivisemmin luomelle. Loistava tapa tämäkin! En tiedä miksen itse tee näin. Luultavasti siksi, että haluan sillä puuterilla maksimaalistaa pidon eli estää luomen rasvoittumisen. Itselläni tämä toimii. Voi olla, että toimisi ilmankin. Kummin sinä teet?


Joko olet tsekannut nämä Diego Dallan uutukaiset? 

Aurinkoa odotellessa toivotan kaikille ihanaa viikonloppua ja hei kaunista äitienpäivää 💗


-Noora


3 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Sinun silmämeikkisi ovat kyllä aina niin upeita ja ihailen niitä aina instassakin, kun feediin tulevat <3 Tykkään tosi paljon noista Diego Dalla Palman tuotteista, sillä niiden pigmentti on aivan loistava.

  Upeat värit olet palettiin hankkinut ja tuo kultainen nappi on kyllä ihan kymppi!
  Täällä myös rasvoittuvat luomet, jotka pohjustan, tosin en ole tuota puuterointia harrastanut, kiitos vinkistä testaan ehdottomasti senkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä <3 Kiitos, kun kommentoit ja kiitos kauniista sanoista <3 Mä taas voisin vaihtoehtoisesti kokeilla laittaa luomivärin suoraan pohjustajan päälle. Kokeillaan siis puolin ja toisin :) Voisin kuvitella ainakin shimmerisen luomivärin niinku tämä kulta tarttuvan luomelle vielä intensiivisemmin.

   Kaunista äitienpäivää sinulle huomenna <3

   Poista