K18

Ei kommentteja

 Hello!


Long time no see! Tässä taas vierähtänyt tovi viime postauksesta. Niin siinä vaan helposti käy, että viikot seuraa viikkoja ja huomaat, että ohhoh empä oo vähään aikaan taas kirjotellut tänne blogin puolelle mitään. Ig:ssä olen aktiivisempi ja sinne päivittelen kyllä joka viikko. Paljon on ollut puhetta siitä, että lukeeko kukaan enää blogeja? Onko ne ihan last so season? Itse ainakin luen, jos en päivittäin niin ainakin useamman kerran viikossa. Oon halunnut edelleen pitää tämän blogin elossa ig:n rinnalla. Ja näin ainakin toistaiseksi. Itselleni tämä on rakas harrastus, joten en ota paineita päivitys tahdista jne? Miten muuten siellä vieläkö blogit kiinnostaa?

Sitten kuulkaa itse asiaan. Varmaan teistä lähes jokainen on kuullut sanan K18? Ja nyt nimenomaan tarkoitan tätä hiuksiin liittyvää hoitoainetta 😂 Itsekään en voinut välttyä kuulemasta ja näkemästä tästä hiustenhoidon uudesta ihmetuotteesta. Sitä se juuri on. IHMETUOTE! 


Sitä on aina hieman skeptinen, että näinköhän tämä nyt on niin hyvä ja saas nähä toimiiko tässä omassa vaalennetussa tukassa. Mutta kuulkaa kyllä toimii ja toimii muuten hiton hyvin! Mitkään olaplexit ym. eivät ole tähän tukkaan toimineet ikinä niin hyvin, kuin tämä K18. 

Mitä tämä hoito sitten tekee ja mihin sen teho perustuu? Eli tämä hoito on 10 vuoden tutkimustyön tulos. Se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa jälleenrakentamaan hiusten keratiiniketjuja.  Näin ollen se poistaa vauriot hiuksesta, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Maksimaalinen tulos saavutetaan 4-6 peräkkäisen hoitokerran jälkeen. Tämän jälkeen käyttö joka kolmannessa tai neljännessä pesussa. Olen nyt tehnyt tämän hoidon 3 kertaa. Luulen, että mun pikku tuubista riittää vielä se yksi kerta. Vähän kieltämättä jännitti ensimmäinen hoitokerta. Oma hius on sellanen, että se se todellakin tarvitsee riittävän kosteuttavan hoitoaineet shampoopesun jälkeen. Tukka on yksi kuiva risukasa ilman hoitoainetta. Mutta ei siinä. Lähdin ohjeiden mukaan testaamaan.

Tässä aloitustilanne eli pyyhekuiva tukka

 Eli semmoinen ihan pikku liraus K18 hoitoainetta pyyhekuivaan hiukseen. Mun hiukseen riittää noin herneen kokoinen määrä. Aluksi vähän tuntui, että riittääkö tämä määrä oikeasti ja olisi hirveästi tehnyt mieli ruitata koko tuubi päähän epäuskoisena. Maltoin kuitenkin mieleni. Odotin sen kriittisen 4min ja varovaisena aloin harjaamaan. Pelkäsin, että joutuisin raastamaan mun hiukset suoriksi, mutta kissan viikset. Sehän suoreni suorastaan harjan pikku hipaisusta. Ihan mieletöntä! 


Sen jälkeen omat muotoilutuotteet hiuksiin ja föönaus päälle. Avot! Edes suoristusrautaa en tarvitse. Tähän mennessä aina suoristan hiukset, kun se jää föönauksen jälkeen hieman pörröiseksi ja kuivan näköiseksi muuten, mutta nyt ei tarvi. Hiukset näyttää ja mikä tärkeintä tuntuvat hyviltä. Joudun kyllä nyt hankkimaan sen isomman koon. Olen niin vakuuttunut tästä :)


Hinta 79 tuntuu aluksi tyyriiltä, mutta sitten, kun rupeaa vähän miettimään miten vähän tuotetta käytetään niin 50ml riittää melkosen pitkäksi aikaa. Hoitotuotteesta on olemassa myös 5ml kokeilutuubi hintaan 12eur. Siitä riitti omaan keskipitkään ei niin paksuun suomalaiseen tukkaan about 3-4 kertaa. Nyt  muuten tilaamalla Savonshop :sta saat Living Proofin silikonittoman shampoon kaupan päälle, Ja pakko kehua tähän loppuun, että heillä on kyllä Suomen nopein toimitus! :)


Joko sinä oot kokeillut tätä ihmetuotetta? 


Mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle 💛

-NooraEi kommentteja