TESTISSÄ Lumene Stay meikkivoide

Ei kommentteja

 Hello,

Sehän on taas perjantai. Nämä viikot suorastaan lentävät. Kevättä kohti mennään ja mikäs sen parempaa. Ihana huomata miten päivät ovat paljon pidempiä ja aurinkoakin on viime aikoina taas nähty ihan mukavasti. Täytyy myöntää, että lumen tulo tänne etelään on kyllä ollut tervetullutta. Etenkin lapsiperheelle se on tuonut erilailla tekemistä ulos ja pulkkamäestä ollaankin löydetty itsemme lähes joka päivä. 

Nyt itse asiaan eli olkaapa hyvät!Lumene julkaisi uuden Stay meikkivoiteen jokunen aika sitten. Olen tykännyt tosi paljon Lumene CC-meikkivoiteesta, joten lähdin luottavaisin mielin kokeilemaan tätä uusinta Stay-meikkivoidetta. 

CC-meikkivoiteesta olen käyttänyt sävyä medium, joka on ollut todella hyvä sävy omalle iholleni. Aikuiselle iholle mielummin vähän tummempi, kuin liian vaalea sävy! Joten valitsin Stay:stä myös sävyn 3 medium. Se oli kuitenkin hieman liian tumma mun iholle tällä hetkellä, mutta häivyttyi kuitenkin aika hyvin leuan alle, kun hieman työstin. Ostin seuraavalla kerralla kaupassa käydessäni  sävyn 2 light ja näitä kahta sävyä sekoittamalla olen saanut just eikä melkein sävyn iholleni.


CC medium ja Stay Light

 

Vasemmalla Medium ja oikealla Light
Meikkivoide on ihana koostumukseltaan. Se levittyy, kuin unelma ja asettuu aloilleen tosi kauniisti. Laitan hieman Laura Mercierin puuteria kasvoille, oikeastaan vain T-alueelle. Näin iho jää tosi kuulaan näköiseksi. En ikinä korjaa meikkipohjaa päivän aikana. Ei ole tarvetta! Toki iho on koetuksella näin maskiaikana, mutta 8h työpäivänkin jälkeen iho on edelleen ihan ok, eli sanoisin tämän olevan myös maskinkestävä. 
Iho ilman meikkivoidetta

Meikkivoiteen kanssa


Asettuu mun mielestä tosi kauniisti iholle

Tässä jo vähän poskipunaa lisättynä.


Peittävyys on hyvä. Kuitenkin meikkivoide itsessään on kevyttä eli ei tee ihosta ns. "vanhemman näköistä". Pidän tosi paljon siitä miltä tämä näyttää iholla. Todella luonnollinen lopputulos. Hyvä Lumene! I like it very much!


Joko oot testannut tämän meikkivoiteen? :)


Talvisen kirpsakkaa viikonloppua! Aika rapsakkaa ilmaa on luvannut. Muistakaahan kosteuttaa ihoa!


❤ Noora


Ei kommentteja