Puhdistusöljy on ihonhoidon A JA O

Ei kommentteja

 Heippa Ihanaiset


Hyvää Uutta Vuotta! Huomasin juuri, että tässähän vierähti pidempi aika siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Eipä siinä. Joulukuu hurahti ohi ja melkeimpä tammikuukin on kohta taputeltu. Kiire kevät tulossa. Koulun saralta viimeiset syventävät harkat edessä ja opinnäytetyö. Se on aihe, josta saan stressin jo pelkästä ajatuksesta. Kai se siitä lähtee työstymään eteenpäin, kun vauhtiin pääsee. Eikö? Tsempatkaa ja kertokaa, että näin juuri se melkein valmistuu itsestään :D

Tammikuu toi "hirmupakkaset" ja voin sanoa, että on ollut haasteita ihon kanssa. Helposti pintakuivuuteen taipuvainen ihoni suorastaan kuivui kasaan. Pitkään menikin ilman ongelmia, mutta nuo yli 15 asteen pakkaset oli ihan liikaa kasvoille ja itseasiassa koko kropalle. Mä suorastaan kuivuin pystyyn :D Miten sitten selvisin tästä? No ensimmäiseksi laitoin retinolin tauolle ja otin käyttöön jopa Weledan Skinfoodin ihan niinä pahimpina kuiva-aikoina. Se kyllä on niin tuhtia tavaraa ja se oikeasti auttaa. Sen rinnalla pidin Estee Lauderin Night Repair-seerumin. MUTTA! Se mikä on tärkein ja mistä se ihonhoito lähtee on kasvojenpuhdistus ja tuotteilla todellakin on väliä. Eli ihan ehdoton tuote on puhdistusöljy. Teen aina kaksoispuhdistuksen ja ensimmäinen vaihe on puhdistusöljy. Ihan aina! Sen jälkeen voidemainen/geelimäinen tuote. Suosikkeja on monta ja huomaan kyllä heti sopiiko tuote iholleni vai ei. Eli ihosta ei ole tarkoitus tulla narskuvan puhdas. Koska ainakin itselläni mennään pahasti metsään, jos pesen liian puhdistavilla/kuivattavilla tuotteilla.

Puhdistusöljyt on ihania! Levitän aina kuivalle iholle meikin päälle. Hieron silmiä myöten. Pieni hetki ja huuhtelen pois. Sen jälkeen toinen vaihe eli esim. se puhdistusgeeli. Suosikkini tässä on Huxleyn Cleansing Gel. Super riittoisa. Yksi painallus riittää, joten jos en väärin muista tämä puteli kestää kuukausia. Puoli vuotta ainakin.


Kuva lainattu Kicks.fi
Uusi suosikki puhdistusöljyjen saralta on Novexpertin Cleansing Oil With 5 Omegas. Kasviperäiset omega-rasvahapot uudistaa ja ravitsee ihoa pitkävaikutteisesti.Yksi painallus riittää. Poistaa myös voimakkaan meikin sekä vedenpitävän ripsivärin. Tällöin annan aina hetken ns. vaikuttaa iholla. Helppo huuhdella lämpimällä vedellä pois eikä jätä öljyistä tuntua iholle. Iho ei myöskään tunnu kuivalta. Siitä huolehtii mm. öjyssä oleva jojoba öljy. 


Novexpertin öljyssä on aika voimakas tuoksu. Siis mun nenään. Aluksi se hieman häiritsi, mutta nyt alan olla jo sinut sen kanssa. Hintaa tällä on vaihtelevasti 20e-25e välillä. Se on kohtalainen hinta näin laadukkaasta ja riittoisasta öljystä. 

Onko sulla ihonpuhdistus hallussa? :)


Talvista viikonloppua ja voikaa hyvin :)

❤ Noora
Ei kommentteja