Maybelline Lash Sensational Sky High ripsari

4 kommenttia

Hiphei,

Luulen, että aika moni teistä on kuullut tästä otsikon ripsiväristä? En muista vastaavaa hypetystä tapahtuneen mistään muusta ripsarista piiiitkään aikaan. Itsekin hairahdin tähän. Tottakai sitä kiinnostuu tuotteesta, jota jokapuolella hehkutetaan. Pistin ripsarin tilaukseen, mutta enhän mä malttanut sitä jäädä oottelee. Taisin tilata sen alkuviikosta, eikä se vieläkään ole tullut. Mä siis yks päivä hyppäsin auton rattiin ja ajoin Jumbon Kicksiin. Sieltä joku pirulainen oli juuri ennen minua vienyt viimeisen kappaleen :D Kicksin verkkokauppakin näytti SOLD OUT. No ystävällinen Kicksin myyjä soitti Kaaren Kicksiin ja sieltä sitten löytyi muutama kappale. Ei muuta, kun auton rattiin ja kohti Kaaren Kicksiä. Mies kysyi tämän jälkeen missäs kävit? Tuolla noin vaan :D  Sitten niihin kokemuksiin muutamalta päivältä ripsivärin kanssa? Mun yksi pitkäaikaisista suosikeista on itse alkuperäinen Lash Sensational ja tästä tulee sama vibat, kuin siitä. Harja on erilainen. Tässä on suora hivenen kärkeen kapena. Harjaosa on myös hieman lerppu, joten antaa joustoa, kun ripsaria levittää ripsiin. Myös ripsivärimassasta tulee vanvasti tämä alkuperäinen Lash Sensational mieleen. Tämähän on mielestäni hyvä asia, koska pidän todella paljon tästä alkuperäisestä.
Tämä uusin Sky High ripsari lupaa mieletöntä pituutta ripsiin. Siinä mielessä mä oon vähän jäävi kertomaan miten tämä toimii oikeasti lyhyissä ripsissä, koska itselläni on todella pitkät ripset ( kiitos revitalash). Mutta kerron nyt teille miten tämä toimii pitkissä ripsissä. Ja vastaus on, että loistavasti! Luotto oli kova enkä joutunut pettymään. Toki nämä pitkät ripsit edesauttavat asiaa. Ripsiväri levittyy hyvin ja kauniisti. Kerrostuu menemättä klönttiin. Ripsiväreissä omalla kohdallani enemmän on vähemmän :D Laitan siis enemmän kerroksia, koska haluan pituuden vastapainoksi voluumia. 


Pituutta kyllä tuli! Katsokaa vaikka kuvasta :) Sainko voluumia? Kyllä sain ja nimenomaan kerrostamalla. 


Vasemmassa silmässä on menossa jotenkin huono ripsikausi, mutta hyvin Sky High toimi näissäkin ripsissä vaikkakin jouduin työstämään enemmän. 

Yhteenvetona siis, että oikein pätevä ripsiväri! Ei nyt mitenkään maata mullistava, mutta hintaansa (13,90) nähden loistava ripsiväri, josta moni varmasti tykkää. Ostan jatkossakin! Loppuun vielä tärkeä huomio, että pysyy ripsissä hyvin. Ei varise, eikä karise, eikä sotke yläluomia. Moni kuitenkin miettii, että miten tämä pitää taivutukset ripsissä? Vastaan, että hyvin ainakin mun kohdalla. Toki tähän taas vaikuttaa se, että mulla pysyy taivutukset useimmiten muutenkin :)

Joko sulla on tämä ripsiväri ja mitä tykkäsit?

Ihanaa viikonloppua ihanaiset <3 4 kommenttia

 1. Mä aion kans kyllä tilata tämän kunhan tätä tulee lisää Kicksiin (tai ihan mihin vaan 💕). Vaikuttaa olevan tosi samanalainen kuin mun nykyinen luottoripsari Essenceltä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noora/ Prettyawesome29. tammikuuta 2021 klo 23.50

   Aikamoiset hypetyksen sai kyllä tämä ripsari aikaiseksi! Omakin mielenkiinto oli niin huipussa, etenkin, kun tämä oli heti jokapaikasta loppu. Oli suorastaan pakkomielle saada käsiin tämä ripsari :D Oikein pätevä ripsari on, mutta varmasti vastaavia löytyy muiltakin esim. juuri Essencet mukaanlukien :)

   Poista
 2. Olisin napannut tämän eilen ruokaostosten yhteydessä Cittarista mukaan, mutta yllättäen ripsari oli myyty loppuun :D Ehdottomasti haluan tätä jossain vaiheessa testata, varsinkin kun oon niin nirso ripsarien suhteen ja yleensä en ikinä innostu näistä, mitä kaikki muut suosittelee! Sun ripset näyttää todella kauniilta tän ripsarin kanssa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda ja ihanaa, kun kommentoit <3 Tää ripsarihypetys on kyl tavallaan aika koomista :D En muista vastaavaa ihan heti tapahtuneen. On tuo somen voima kyllä uskomaton :D Oon tykännyt tästä kyllä tosi paljon. Toki mulla on valmiiksi pitkät ripset, joten sekin vaikuttaa asiaan, mutta huono ripsari voi saada nekin näyttämään hämpyiltä tms. Maybelline on kyllä osannut tehdä hyviä ripsareita kautta aikojen samoten myös Loreal. Tosi harvoin ostan mitään kallista ripsiväriä selektiivisiltä sarjoilta. Ei vaan kannata! Toivottavasti saat seuraavan kerran napattua tämän Sky High:n :)

   Poista