UUSI ripsari suosikki Lorealilta

Ei kommentteja

 Moikka Moi,


Marraskuu! Ei uskoisi, kun katsoo ulos. Edelleen lämpöasteita. Kesärenkaat alla. Kevyttoppatakki liian kuuma ja usein käsineetkin unohtuvat lähtiessä. Aikamoista. Jos jotain muistuttamassa jo lähestyvästi joulusta ( se on jo ensi kuussa) on kausivalot, jotka asensin jo viikkoja sitten ulos pensaisiin ja sisälle ikkuinoihin. Joku kutsuu näitä jouluvaloiksi, mutta kyllä nää kausivalot on ;) Ihana saada vähän valoa pimeyteen, koska illat ovat oikeasti ihan säkkipimeät. Tämä marraskuu on aina itselle ollut se väsyttävin aika vuodesta. Mutta reilu pari kuukautta niin ollaan jo tammikuussa ja kohti kevään valoa. Ja hei tosiaan se joulukin vielä siinä välissä. Että kyllä tämä tästä!

Otin tämän kuvan noin viikko sitten. Kuvassa näkyy kuu ja tuo pieni piste oikealla ylhäällä oli Mars. Näkyi sinä iltana niin selvästi :)


Asiaakin oli :) Tulin vinkkaamaan ihan postauksen muodosta uudesta Lorealin Air Volume ripsiväristä, jota olen tässä kuukauden päivät jo testaillut päivittäin ja erittäin loistavaksi havainnut. Mähän siis olen ripsivärikranttu eli todellakin vaativa sen suhteen, että pituutta ja voluumia on tultava sinne ripsiin. Enempi on vähempi. Enkä tarkoita tällä mitään hämähäkkiripsiä vaan kauniisti erotellut tuuheat ripset. Tämä on itseasiassa aika iso vaatimus ja kovinkaan moni ripsari ei siihen pysty. Pitkäaikaiset ripsiväri suosikit ovat olleet Too Faced Better than Sex ja Maybellinen Lash Sensational ripsivärit. Näitä olen vuorotellut vuosien ajan. Monen monta ripsiväriä olen tässä vuosien saatossa testannut ja huonoiksi todennut. Jotkut ovat olleet ihan käypiä viikon käytön jälkeen, kun massa on hieman paksuuntunut, mutta kuka haluaa aina odottaa viikon kaksi, että ripsiväristä tulee ok. En minä aikanaan. 

Lorealin uutuuden pongasin yksi kerta citymarketissa käydessäni. Ständi suorastaa hyppäsi mun eteen ja siinä hetken tutkailtuani päätin antaa mahdollisuuden. Se mikä tässä hämmensi ensimmäiseksi on ripsiväri putkilon keveys. Tämä on nimensä mukaisesti ilmavan kevyt. Tulee mieleen tyhjä putkilo :D Mutta ehei sisältä täyttä kultaa. Ensi vedosta tiesin, että tästä mä tykkään. Ripsiväri massa sopivan paksua ja kerrostaa kauniisti ripset paakkuuntumatta. Ripset tuntuvat ilmavan kevyiltä. Tämä on niin kokeilemisen arvoinen. 
Aurinkoista viikkoa!

❤ Noora

Ei kommentteja