Sopivan kylmä kulmakynä blondille

Ei kommentteja

Heippa

Kulmakarvat antavat kehykset kasvoille. Ilman kulmakarvoja ilme näyttää tosi valjulta. Ainut poikkeus on ehkä Saimi Hoyer, jolle vaan jotenkin sopii se kulmakarvattomuus. Toki tämäkin on niin maku asia ja, jos joku viihtyy kulmakarvattomassa lookissa niin se on erittäin ok :)

 Mulla oli pari vuotta microblandingit ja niissä oli hyvää se, että kulmat olivat aina mintissä. Nyt kuitenkin olen antanut niiden pikkuhiljaa haalistua pois ja olen palannut kestovärien ja kulmakynien pariin. Microblandingit ovat onneksi kuluneet pois melko tasaisesti. Parissa kohtaa näkyy edelleen selvemmin sitä väriä ja se pistää miettimäänkin, että onko väri kenties laitettu liian syvälle ja se on nyt siinä sitten pysyvästi? Mene ja tiedä..Mutta siis mihin jäinkään? No siihen kulmakynään. Kulmien laitto aamuisin ei vie, kun ehkä minuutin tai ei sitäkään. Joten isosta hommasta ei ole kyse. Etenkin, kun on huippu tuote siihen ja tämä Abh:n wiz brow kynä on juuri sellainen. Tarpeeksi ohut, että sillä voi piirtää halutessaan yksittäisiä karvoja tai myöskin värittää isompaa aluetta. Tarpeeksi pehmeä eli levittyy, kuin unelma. Tämä ei ole teroitettava kynä vaan pyörittämällä kynän päästä saa lisää kynäosaa näkyviin. Saapi nähä kauan tämä kynä käytössä kestää. Olen nyt ehkä puolisen vuotta tätä käyttänyt. Hinta oli päälle 20e, kun sen Kicksistä hommasin -20% alella. Aika hintava kyllä, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen on ollut tähän saakka.Sävy Taupe

Voila!Levollista sunnuntaita kaikille! Mä suursiivoilin eilen ja kävin ostamassa uuden joulukuusen Etolasta ja tänään meinaan pystyttää sen. Vähän valoa tähän pimeyteen.

❤NooraEi kommentteja