Kjaer Weis Invisible Touch Liquid Foundation

Ei kommentteja

 Heipähei :)  


*Postaus sisältää mainoslinkin


Tällä kertaa kerron teille postauksen muodossa *Kjaer Weis:in uudesta nestemäisestä meikkivoiteesta, josta kiinnostuin välittömästi, kun se putkahti myyntiin. Mähän siis suosin synteettisiä meikkivoiteita. Sanon suoraan, että en juurikaan pidä luonnonkosmetiikan meikkivoiteista. Mineraaliversioita esim. Alima Purelta olen kokeilla ja se on ihan ok. Mitään suosikkeja niistä ei kuitenkaan ole koskaan tullut. Kjaer Weis on sarjana tuttu ja herättääkin nimenä luottamusta. Mulla on sarjasta pari huulipunaa ja poskipuna ja nämä kuuluvatkin suosikkeihini. Etenkin huulipunat. Mieletön kesto ja pigmentti. Ja kauniit hylsyt. Sarja onkin ulkonäöllisesti tyylikäs. Toki hintakin on näissä melko korkea.

Tässä syitä miksi kiinnostuin tästä uudesta nestemäisestä meikkivoiteesta heti. Pyysinkin Jolielta apua sävyn valinnassa ja pistin tilauksen menemään. Pari päivää ja pääsinkin testamaan meikkivoidetta. Sävynä mulla on Feathery, joka on keskivaalea ja viileään taittava. Kieltämättä aluksi hieman hätkähdin meikkivoiteen keltaista sävyä ja mietinkin, että nyt meni sävyvalinta mönkään, mutta kuinkas kävikään. Sinne se mun iholle vain istui täydellisesti. Meikkivoide on koostumukseltaan juoksevaa, mutta ei ihan niin vaan helposti levity eli vaatii hieman enemmän työstämistä. Ja nyt siis vaan puhun siveltimellä levittämisestä. Ig:ssä tulikin vastaan, että Beautyblenderillä meikkivoide on ollut huomattavasti helpompi levitää. Itselläni ei ollut Beautyblenderiä tähän hätään, joten olen käyttänyt meikkivoidesivellintä. Eli hieman enemmän työstämistä vaatii, että saa levitettyä kasvoille tasaisesti.


Tässä olen levittänyt meikkivoidetta vain vasemmalle puolelle.

Meikkivoide on kertakaikkiaan IHANA! Menisi synteettisestä meikkivoiteesta, jos en tietäisi, että kyseessä on luonnonkosmetiikkatuote. Hetken asettuessaan iholle lopputulos on kauniin kuulas ja mikä parasta niin meikkivoide kestää. Olenkin monen tunnin jälkeen ihaillut peilistä miten hyvältä iho edelleen näyttää. Jopa paranee päivän mittaan. Tämä meikkivoide ei myöskään pelkää kasvomaskeja ja lähde karkuun vaan pysyy hyvänä siellä maskin alla. Olen töissä noin 8h maski naamalla, joten tämä on testattu in action.


Ainut miinus näinkin kauniissa ja laadukkaassa pakkauksessa ja tuotteen annostelupipetti. Se ei vaan toimi. Sillä ei saa napattua meikkivoidetta pullosta ja, jos saa niin ihan tipan kerrallaan. Olen siis kaatanut pullosta suoraan kämmenselälle. Tästäkin oli monella muullakin samanlaisia kokemuksia, joten ei ole pelkästään täällä päässä käyttäjässä vika ;)


Eli kyllä uusi suosikki on löytynyt! Edelleenkään en ole valmis synteettisistä meikkivoiteista luopumaan, mutta siihen rinnalle tämä Kjaer Weissin uutukainen sopii loistavasti.

Joko sinä oot kokeillut tätä meikkivoidetta?


❤ Noora
Ei kommentteja