RF-CRYO laitehoidolla kiinteyttä ja hehkua kasvoille

1 kommentti

 Moikka


Long time no see 💗


Huomasin juuri häpeäkseni, että olen päivittänyt blogia heinäkuun lopussa. Olin itse siinä uskossa, että elokuussa olen tänne vielä kirjotellut, mutta ehei se olikin heinäkuussa. Toisaalta miksi pienimuotoista ehkä ei niin tarkoituksella pitkäksi venähtänyttä taukoa häpeemään. Näin käy joskus. Arki ja kiireet vaan vievät mennessään. Varmasti aika tuttua monellekin teistä :) Mutta nyt mä oon täällä taas ja toivottavasti jatkossa vähän useammin, koska asiaa riittää. Kunhan sen saa vaan kirjoitettua ja kuvitettua postauksen muotoon.

Nyt kuitenkin itse asiaaan, koska haluan kertoa teille arvon neitokaiset ihanasta kasvohoidosta, johon otin 3 kerran sarjahoidon kesä aikana. Tiedän, että aihe kiinnostaa ja etenkin meitä tässä neljänkympin hujakoilla olevia. Tässä iässä alkaa huomaamaan jo vähän vuosien tuomia merkkejä kasvojen iholla niin hyvässä, kuin pahassa. Ihoon on kenties ilmestynyt jo ensimmäisiä juonteita, sameutta, ehkä vähän velttouttakin, kirjavuutta, silmänympärysihollekin tuntuu ilmestyvät kuoppaa jne. Tuttua eikö! Ja niin väistämätöntä.

Itseäni on alkanut yhä enemmän kiinnostaa se vähän tehokkaampi "anti-age" hoito. Yhtenä vaihtoehtona on myös täyteainehoidot, mutta muitakin tehokkaita hoitomuotoja löytyy mm.  laitehoitojen puolelta. 

Olin lukenut ja kuullut paljon hyvää ja nähnyt upeita tuloksia Radiofrekvenssi-cryo hoidosta ja varasinkin siltä istumalta ajan Päiville Kivistöön https://sensuell.fi/palvelut/ihonhoidot/rf-cryo/ .

Kuva lainattu www.sensuell.fi 


Tämän kyseisen hoidon teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon joka kerrosta johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Tämä lisää kollageenin tuotantoa. Hoito kutistaa myös pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Hoidon aikana lämpö parantaa verenkiertoa ja saa kuona-aineet poistumaan kudoksista paremmin. Ihon tasaisuus paranee ja iho ns. kutistuu, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. 

Miltä tämä tuntuu? No ihanalta lämmöltä iholla ja niin rentouttavalta lämpimän hoitopään käydessä kasvojen ihoa läpi. Cryo-osuuden aikana hoitopää on nimensä mukaisesti kylmä. Tämäkin tuntui lämpimän osuuden jälkeen ihanalta. Minulla on tapana aamuisin pestä kasvot kylmällä vedellä, koska se toimii myös hyvänä herättäjänä kellon soidessa 5.30. Iho virkistyy siitä, joten tämän jälkeen tunne oli sama. Myös iho tuntui tosi napakalta ja freesiltä. Ihana tunne.

Täydellinen hoito työpäivän päätteeksi. Mikä parasta hoidossa ei ole toipumisaikaa, joten ihmisten ilmoille vaan upean ihon kanssa :)

Hoidon vaikutus kasvaa ajan myötä ja kollageenin muodostus vie luonnollisesti aikaa joten, lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 3kk viimeisimmästä hoidosta. 

Kuva lainattu www.sensuellestetic.fi


Tässä kuvassa olen täysin ilman meikki, jos siis ripsaria ei lasketa. Iho tuntui ja näytti niin hyvältä. Ja näyttää edelleen. Aion kyllä uusia tämän sarjahoidon ensi vuoden puolella. Mitä kaikkea voit hoidattaa rf-cryo laitteella? 

Harakanvarpaat silmien ympärillä ja silmäpussit. Nasoaalipoimut eli ne poimut mitkä lähtee alaspäin nenän vierestä. Tietty....maa vetää lujasti alaspäin, mutta taistellaan vastaan :D Hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja jos haluat lisää yleiskiinteyttä ihollesi. Laitetta voidaan käyttää myös vartalon ihon ns. ongelmakohtiin. Otin vielä hoitojen ns. piste iin päälle 20min kestävän LED-valohoidon, jonka teho perustuu juuri noihin LED-valoihin. Eri aaltopituudella olevat LED-valot kykenevät läpäisemään ihon tiettyyn syvyyteen asti käytetyn LED-valon aallonpituudesta riippuen ja vaikuttamaan siellä eri tavoin. Ne auttavat käynnistämään solujen sisäisiä reaktioita. Maailmalla LED-valoja käytetään mm. leikkauksien jälkeen, koska iho paranee 50% nopeammin. 
Hoidossani käytettiin PUNAISTA LED-valoa, joka lisää kollageenin tuotantoa viisinkertaisesti. Ihon korjausmekanismit käynnistyvät, fibroplastiasolut heräävät ja solujen kasvu nopeutuu. Suosittelen! Kuva lainattu googlesta

Suosittelen lämpimästi tätä hoitokokonaisuutta ja etenkin Päiviä, koska hän on aivan ihana niin helposti lähestyttävä.  Sensuell Estetic kauneusklinikan löydät vantaan Kivistöstä hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Mm. juna-asema ihan vieressä samoin maksuttomat parkkipaikat autolle. 

Vielä iso kiitos Päivi <3

Aurinkoista viikonloppua!

terkuin, Noora
1 kommentti

  1. Kuulostaapa ihanan rentouttavalta hoidolta. Täyteainehoidot ovat toistaiseksi olleet minulle sopivimpia. Uteliaana jään odottamaan, mitä seuraavaksi kehitetään.

    VastaaPoista