Look Fantastic Beauty Box Lokakuu 2020

Ei kommentteja

 Hei vaan

Lokakuun viimeisiä viedään, mutta kerkesimpäs kuitenkin vielä julkaista tämän postauksen. Sisältö oli taas huippu jälleen kerran. Olen niin tyytyväinen kaiken kaikkiaan, että jatkan vielä ehdottomasti boxin tilaamista. Haluan kuitenkin jatkossakin kokea sitä kutkuttavaa jännitystä, kun boxi on saapunut postiin :)
Mutta tässä Teille boxin sisältö, olkaapas hyvät!
GLOW Hair Wrap

Nyt täytyy heti alkuun todeta, että juuri tämä hiuspyyhe oli mieluisin koko boxista. Olen nimittäin jo pitkään haaveillu näinkin yksinkertaisesta jutusta, kuin hiuspyyhe :D Jee ja nyt mä vihdoin sain sellaisen.
Tämä innovatiivinen mikrokuitu teknologiaa hyödyntävä hiuspyyhe tuntuu ihana pehmeältä ja se istuu päähän, kuin nakutettu. Olen tätä nyt yhden kerran ehtinyt kokeilla hiustenpesun jälkeen ja tykkäsin. Oli erittäin helppo käyttää ja pysyi päässä. 
Seuraavan kerran laitan maskit hiuksiin ja pyyhkeen päähän ja annan vaikuttaa naamion siellä pyyhkeen suojissa esim saunassa. 

ECOOKING overnight Foot Cream

Kuivajalkainen kiittää ja testaa tämän ensi yönä. Eli jalkavoide yöksi. Poistaa kuollutta ihosolukkoa ja lupaa kosteuttaa tehokkaasti jalkoja yön aikana. Voiteessa on eukalyptusta ja mentholia, joten tuntuvat iholla raikkaan viileiltä. Väsyneet ja kokopäivän liikkeessä olleet jalat varmasti kiittävät tästä voiteesta.

BYTERRY Baume De Rose Flaconnette

Oi tämä vaikuttaa niin ihanalta huulituotteelta ja miten yksinkertaisen kaunis tämä tuote. Shea voita, ruusunkukan vahaa ja vitamiini E:tä sisältävä hoitava huulivoide. Yes please! Rakastan tälläisiä helppokäyttöisiä huulituotteita. Niitä löytyy takin taskuista, joka laukusta jne. STARSKIN Smoothing Bio-Cellulose Second Skin Eye Catcher Mask 


Kirkastava ja elvyttävä silmänympärysihon naamio. Lupaa auttaa ehkäisemään silmäpusseja ja häivyttää pieniä kuivuudesta johtuvia juonteita, ryppyjä ja tummia silmänalusia.
E tiedä miksi olen niin laiska käyttämään tälläisiä yksittäisiä tuotteita. Useimmiten käytän sheetmaskeja koko kasvoille myös sille sillmänympärykselle samalla. Mutta täytyy ryhdistäytyä asian suhteen ja pistää tämä joku aamu kokeiluun. BUBBLET Earl Grey Bath Tea

Tämä oli tämän boxin ei se niin mieluisin tuote. Ja ihan siitä syystä, että meillä ei ole ammetta niin näille ei ole juurikaan käyttöä. 
BALANCE ME Bakuchiol Serum

Suosin retinolia iholla yökäytössä ja sen tehoasta onkin paljon tehty tieteellisiä tutkimuksia ja tulokset ovat olleet loistavia. Tämä seerumi on 100% luonnollinen vaihtoehto retinolille. 
Retinolin käyttöhän suositellaan aloitettavan varovasti, koska se voi alussa hieman ärsyttää ihoa. Ongelma poistuu, kun iho tottuu tuotteeseen. Tässä Balance me:n seerumissa ei ole sitä haittaa. 
Tämä rupesi kiinnostamaan heti. Testiin menee!
Mitä tykkäsitte? Mä tykkäsin eli onnistunut boxi tässäkin kuussa.

Aurinkoa viikkoosi!

-Noora

Ei kommentteja