Medik8- tuloksellista ihonhoitoa

Ei kommentteja
Hei ihanat <3

Ihonhoito on mulle sydämen asia. Etenkin näin 40 -ikävuoden korvilla sen tärkeys vielä korostuu entisestään. Olen hyvin hyvin nirso mitä iholleni pistän. Ja niin pitääkin olla. Vuosien saatossa on tullut tehtyä paljon virheitä, opittua niistä ja sitten on löytynyt itselle se kultainen keskitie. Enempi on vähempi korostuu omassa ihonhoidossani. Ei enää useita useita kerroksia ja monia eri tuotteita, vaan muutama todella laadukas tuote ja avot. Tämä on toiminut! Olen jopa saanut sammutettuna sen kamalan uusien tuotteiden kokeilu-janon ( tiedät varmasti mitä tarkoitan), kun markkinoille puskee kokoajan uusia ja houkuttelevia tuotteita. Toki vieläkin repsahdan välillä, mutta vähenevissä määrin ;) Ehkä enemmän värikosketiikkaa tulee ostettua extempore.

Mutta kuulkaas olen tässä jo useamman kuukauden käyttänyt muutamaa tuotetta Medik8- sarjalta. Sarja on ns. medikaalinen ihonhoitosarja, jota myydään ainoastaan esim. ihonhoitoklinikoilla ja kauneushoitoloissa, joissa tehdään medikaalisia hoitoja. Kaikkien näiden tuotteiden vaikuttavien ainesosien takana on vuosien tarkka laboratoriotyö, jotta voidaan tarjota kuluttajalle varmasti laadukasta, turvallista ja tuloksellista ihonhoitoa.
Medik8 on ns. kosmeseuttinen sarja mikä tarkoittaa sitä, että tuotteissa käytetään voimakkaita aktiiviaineita ja kliinisesti tutkittuja raaka-aineita. Eli esim. kasvovoide ei ainoastaan kosteuta ihoa vaan sisältää useammankin aktiiviaineen. Eli niistä iho saa syvempiä vaikutuksia, eikä vaan pintatason kosteutusta.

Tämän vuoksi sarjaa myy ainoastaan koulutetut ammattilaiset.
Nettikaupoista Skincity.fi myy Medik8 -sarjaa ja olen heiltä kätevästi tilannut omat tuotteeni. Skincity.fi on myös ihonhoidon asiantuntija chat-yhteyden päässä, joten ei tarvitse yksinään tuskailla mikä olisi hyvä tuote omalle iholle. 

Tässä postauksessa esittelen kaksi tuotetta, jotka sisältävät retinolia ja ovat mulla käytössä aina iltaisin.NIGHT RITUAL VITAMIN A

Ehkä ihanin yövoide ikinä. Unenlaatunikin parani heittämällä heti tämän voiteen käytön aloitettuani ja ihoni suorastaan hehkuu aamulla 😁 Tiiättekö, että tämä on kyllä ihan totta. Julkaisin yksi päivä ig:ssä myös meikittömän kuvan ensimmäistä kertaa. Olin juuri käynyt ihanassa Radiorekfrenssi-Cryo hoidossa ( tästä tulee oma juttu blogiin, kun hoitosarja loppuu), mutta kyllä päivittäisellä ihonhoidolla on myös paljon tekemistä asian kanssa. 

Tässä yövoiteessa käytettään Medik8 ns. Time release -teknologiaa eli A-vitamiini vapautuu iholle pikkuhiljaa yön aikana. Levittäessä voidetta ensimmäistä kertaa kasvoille kiinnitin heti huomiota siihen, että voide tuntui karhealta. Vähän samalta, kuin levittäisi kuorintavoidetta kasvoille. Tunne hävisi kyllä nopeasti. Ajattelin, että karheus liittyy jotenkin retinolin koostumukseen ja olin aivan oikeassa. Medik8 Finlandilta vahvistivat, että Night Ritual Vitamin A voiteessa retinoli on kapseloitu polymeerikuoreen, joka suojaa retinolia valolta, ilmalta ja hapettumiselta. Polymeerikuori saattaa joskus tuntua hieman karhealta tuotetta levittäessä. Tämä kuori kuitenkin hajoaa ja vapauttaa retinolin, kun voidetta hieroo hetken ja karhea tunne häviää. Itseäni ei haittaa tämä ns. karheus eikä se myöskään ihoani. Tunne häviää tosiaan aika äkkiä. Voiteella on kovat lupaukset eli se ehkäisee ikääntymistä tehokkaasti, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Vähentää ryppyjä ja juonteita ja tasapainottaa ihon epätasaista sävyä.
Tämä! Olen kärsinyt lähes aina enemmän ja vähemmän kirjavasta naamasta. Mutta nyt mulla ei tuota mitään ongelmaa olla ilman meikkivoidetta, koska ihoni sävy on niin tasainen. Ja toinen huomion arvoinen juttu on se, että usein aamulla herätessäni saattoi kasvoilla olla hieman turvotusta ja tyynynpainaumia. Mutta eipä oo enää!

Retinoli on myös tehokas supistamaan ihohuokosia ja vähentää tukkeumia.

  • Ei keinotekoisia tuoksuja
  • Parabe
  • Vegaaninen
  • Ei eläinkokeita
  • Ei synteettisiä värejä
  • Ei flataatteja
  • Alkoholiton

CRYSTAL RETINAL 3
Käytän tätä seerumia iltaisin puhdistuksen jälkeen ja annan hetken imeytyä ennen yövoidetta. Suositus seerumin käytön aloittamiselle on, että se aloitetaan portaittan kahden ensimmäisen viikon aikana kahdesti viikossa. Tämä etenkin silloin, jos ihosi on herkkä, etkä ole aikaisemmin käyttänyt retinoli-tuotteita. Itsehän aloitin suoraan käyttämään tätä joka ilta, koska ihoni ei ole erityisen herkkä ja olen aikaisemminkin käyttänyt retinolia. En kylläkään näin tehokasta ;) 

Miellyttävä levittää ja imeytyy lähes heti. Iho tuntuu kimmoisalta ja hyvin kosteutetulta. 

Crystal retinal-voiteessa on kaikki retinolin anti-age hyödyt, mutta tämä ei aiheuta retinolille tyypillistä ihoärsytystä. Seerumista löytyy 4 vahvuutta: 1, 3, 6 ja 10. Valitsin itse vahvuuden 3. Voisin siirtyä vahvuuteen 6 seuraavalla kerralla. 


Kuinka seerumi toimii?

Lääketieteellisesti käytetty A-vitamiini , joka tunnetaan nimellä retinoiinihappo pystyy käynnistämään solujen uudistumisen ja kollageenin tuotannon ja vähentämään ikääntymisen merkkejä kasvoilta. Retinoiinihappo on vain reseptillä saatava aine, mutta A-vitamiinia on myös retinolimuodossa ihonhoitotuotteissa. 
Retinolilla on samanlaiset vaikutukset iholla, kuin retinoiinihapolla, mutta ihon täytyy muuttaa se ensin retinaldehydeksi ja sitten vielä retinoiinihapoksi, että se pystyy hyödyntämään siitä A-vitamiinin. Huh tässä tarvittaisin jo suorastaan kemistin-virkaa ;)
Crystal Retinal seerumi sisältää retinaldehydeä ja sen täytyy muuntua vain kerran ennenkuin iho voi hyödyntää sitä. 

Seerumin vaikuttavat osat:

Kapseloitu Retilnaldehyde: Uusi vallankumouksellinen A-vitamiinimuoto. Vaikuttaa todistetusti 11x kertaa nopeammin, kuin retinoli. Tehokas ryppyihin ja juonteisiin sekä häivyttää pigmentaatiota ja epätasaista ihon sävyä. Kristallikapselointi vapauttaa A-vitamiinia vähitelle iholle yön aikana. 
 Omaa myös tehokkaat antibakteeriset ominaisuudet ja vähentää aknea aiheuttavia bakteereita. 

Hyaluronihappo: Kykenee sitomaan itseensä 1000 kertaisesti painonsa verran vettä. Tehokas kosteuttaja ja ravitsee ihoa pitäen sen joustavana.

E-vitamiini: Öljyliukoinen antioksidantti. E-vitamiini eliminoi vapaita radikaaleja ja parantaa samalla A-vitamiinin stabiilisuutta. Näin ollen mahdollistaa sen parhaimman optimaalisen suorituskyvyn.

Glyseriini: Luonnollinen humektantti. Sen tehtävänä on vetää vettä ihoon ja ylläpitää ihon kosteutta ja miellyttävää tunnetta. 


-Parabeeniton
- Ei keinotekoisia tuoksuja
- Vegaaninen
- Ei eläinkokeita
- Ei flataatteja
- Alkoholiton Jatkan seuraavassa postauksessa muista sarjan tuotteista, jotka ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa. Mitä mieltä olet? Heräsikö kysymyksiä? Kiinnostuitko sarjasta?

Kuullaan taas pian ❤

-Noora 

Ei kommentteja