Uusia ihanuuksia

Ei kommentteja
Hello

Se olisi Juhannuksen aatonaatto ja vettä sataa kaatamalla. Aamuyöstä heräsin ukonilmaan. Kamala jyrinä ja salamointi. Ukonilmassa on jotain tosi kiehtovaa. En osaa pelätä, etenkin kun on turvallisesti 4 seinän sisällä. Muu perhe mukaan lukien 12 viikkonen villakoira koisasivat tyytyväisenä eivätkä edes heränneet siihen kauheeseen jyskeeseen. Yllätyin etenkin siitä, että villakoira ei edes korvaansa letkauttanut. Hyvät unenlahjat silläkin ja muutenkin aika lungi kaveri.

Olen hankkinut muutaman tosi kivan jutun nyt viimeaikoina ja aattelin, että esittelen ne teille ihan postauksen muodossa, koska nämä ovat ihan super kivoja mun mielestä. Tässä tulee ensimmäinen ja ihan super ihana tuote nimittäin Lumenen Natural Glow meikkivoide. Sieppasin tämän ostoskoriin muutama viikko sitten, kun Citymarketeissa oli Lumenen tuotteet -40%. Ja hyvä, että sieppasin, koska tämä meikkivoide on niin ihana. Siis ihan  mieletön ja jättää ihon kauniin heleäksi ja ihanan tuntuiseksi. Harmittaa lähinnä se, etten ole aikaisemmin tätä ostanut. Super super ihana. Sanoinko jo sen ;D Valitsin lonkalta sävyn Medium ja sekin meni nappiin. 


Toinen ihana uutukainen luomivärikokoelmaani on Diego Dalla Palman Urban Jungle paletti. Kauniita nuden sävyjä niin 4 matassa, kuin 4 helmiäissävyssä.  Tämän paletin ehdoton helmi on kauniin sävyinen helmiäisvihreä. Love it! Pigmentti sävyissä on hyvä, eikä värit tunnu varisevilta. Tummemmat sävyt myös blendaantuivat hyvin, joten helppokäyttöinen paletti kyseessä aloittelijallekin.Viimeisin uutuushankinta vaan ei missään nimessä vähäisin on tämä loistava waterproof nestemäinen eyeliner Diego Dalla Palmalta. Näin ig:ssä Kun Simona tätä suositteli ja pistin heti hälle viestiä. Mikä sattuma, että Simonan kanssa asumme aika lähekkäin, joten saan nämä tilaukset aina kätevästi ja nopeasti postilaatikkoon. Kiitos Simona, arvostan suunnattomasti <3
Tätä eyelineria ei siis turhaan kehuttu ja tämä kyllä lunasti lupauksensa. Tämä nimittäin pysyy, pysyy ja pysyy. Ei ole pettänyt kertaakaan. Hikilenkin jälkeen oli täydellisesti paikallaan, eikä aurinkokaan tätä saa luomilta sulamaan. Nyt on ollut suorastaan niin kuumia päiviä, että meikki on koetuksella. Onneksi on nämä luottotuotteet!
Eli lämmin suositus tälle eyelinerille! Olen muutenkin nyt tykästynyt Diego Dalla Palman meikkeihin. Onko ne sulle tuttuja?Aurinkoista Juhannusta ihanaiset <3

❤Noora


Ei kommentteja