Look Fantastic Beauty box kesäkuu 2020

Ei kommentteja
Aurinkoista päivää :)

Nyt on muuten lämmin päivä tulossa. Kesä olet ihana!  Otin juuri kupposen kahvia ja rupesin kirjoittamaan tätä postausta. Eilen nimittäin tupsahti postiin kesäkuun Beauty box Look Fantasticilta. 
Hain kilttinä tyttönä paketin heti, kun siitä tuli ilmoitus. 
Tietty! 
Mä oon niin kärsimätön tässäkin asiassa. Paketti oli tällä kertaa paljon kevyempi ja pienempi, kuin ennen. 


Avattuani sen asia selvisikin. Nimittäin tuotteet eivät olleet enää pakattu siihen kannelliseen boxiin vaan ne olivat läpinäkyvässä kosmetiikkalaukku -tyylisessä pakkauksessa. Aika kiva muutos tämä :) LF:n boxit ovat olleet tosi kauniita ja osan olen niistä säästänytkin ja käyttänyt erinäisten juttujen säilytykseen, mutta täytyy myöntää, että monivuotisena tilaajana niitä boxeja ei vaan voi aina säilyttää. Joten kiva muutos tämä ns boxittomuus.Eiköhän kurkata heti mitä tämä kesäkuu toi tullessaan. 

Molton Brown Cypress & Sea Fennel Bath & Shower Gel


Tämän sarjan suihkugeelejä on tullut ennenkin boxin mukana. Näissä on ollut omaan nenääni liian voimakkaita tuoksuja tähän asti, mutta tässä on kivan raikas ja kesäinen tuoksu. Tämä on ensimmäinen Molton Brown suihkugeeli jonka tulen käyttämään :) 

Ultrasun Lip protection SPF30


Luottomerkki mitä tulee aurinkovoiteisiin. Sveitsiläinen erittäin laadukas aurinkosuojasarja. Tähän on luottanut lapsia myöten kuuman Kreikan auringon alla ja nämä eivät ole pettäneet kertaakaan. Suosittelen siis lämpimästi Ultrasunin tuotteita! Erillistä huulille tarkoitettua aurinkosuojaa ei mulla ole tainut aikaisemmin ollakaan. Nyt otetaan tämäkin käyttöön. Sipaisu alle ja huulikiilto päälle niin huuletkin ovat suojassa. Eilen juuri Ylen sää Joonas kertoi, kuinka Uv-indeksit ovat tällä hetkellä todella korkealla, joten muistakaa suojautua. Tämä on asia, josta ei saa tinkiä! Mä aina paasaan tästä. Jatkossakin ;)

Josh Wood Colour Everything Mask


Jos nyt oikein tulkitsin niin tämä on 5min hiusnaamio kaikille hius väreille. Monivaikutteinen naamio, joka lupaa pidentää hiusvärin kestävyyttä. Mielenkiintoinen tuote ja ihan uusi tuttavuus. Pitääkin ottaa tämä kylppärin hyllylle esille niin muistan testata tämän.

Polaar Sun Lotion SPF50 UVA-UVB


Polaar on Ranskalainen sarja, joka käyttää raaka-aineita napapiirin pohjois-puolelta. Sarjan kehittäjä on tehnyt kyseisellä alueella monen vuoden ajan tutkimustyötä ja käyttää hyödyksyyn pohjoisia marjoja, kukkia ja uutteita. Muutama vuosi sitten, kun tein vielä töitä kosmetiikan kanssa kävin Polaarin tuotekoulutuksessa, joka oli hyvin mielenkiintoinen. Nimestä Polaar ei tule ensimmäiseksi mieleen Ranska eikö vaan? Muistan sarjan kehittäjän kertoneen miten tuotteita testataan ääriolosuihteissa kuten vaeltajilla kovissa pakkasissa usean viikon ajan jne. Näin he haluavat varmistaa, että tuotteet todellakin toimivat.
Siispä korkea luotto tähän aurinkovoiteeseen. Tälle on käyttöä jo juhannuksena :)

Glow hairbrushTangle Teezer tyylinen harja. Tosi söpö :) Tyttäreni 5v halusi tämän omaan kosmetiikkapussukkaansa <3 

Aroma Blend Moisture Mask


Aromaattinen ja kosteuttava kangasnaamio erityisesti kuivalle iholle. Ruusuvettä ja ylang ylang-uutetta sisältävä naamio lupaa syväkosteuttaa ja ravita ihoa. Nämä on aina tervetulleita vaikka joka boxissa, joten käyttöön menee.

Tällänen boxi tällä kertaa. Tykkäsin :) Tykkäsitkö sinä? Vaikka osa tuotteista ei omaan käyttöön päätyisikään niin silti tämän boxin taso on mun mielestä joka kuukausi vähintään hyvä, usein se on kuitenkin super hyvä :) 

Aurinkoista viikonloppua! On aika mieletöntä hellettä luvattu, joten muistakaa suojautua ;)
Kuullaan ensi viikolla!

Pian on tulossa muuten postausta Medik8 sarjasta, jota olen jo useamman viikon käyttänyt, joten pysykää kuulolla.

❤Noora

Ei kommentteja