Ida Wargin itseruskettavat testissä

Ei kommentteja
*Tuotteet saatu

Hello 

Ida Wargin lanseeraammat tuotteet ilmestyivät rytinällä kevään aikana someen, enkä usko, että on voinut välttyä näkemästä näitä herkullisen näköisiä purnukoita. Tässä kohtaa sanottava, että on kyllä onnistuttu täydellisesti näissä tuotteiden ulkonäössä. Yksinkertaisen kauniit putelit, joita ei todellakaan tee mieli piilotella kylppärin kaapissa. Päinvastoin kaikki vaan esille ja mies voi taas ihmetellä miten nämä purnukat vaan lisääntyy 😂Lämpimät kelit saavat taas vaatteet vähenemään ja tekee mieli käyttää mekkoja ja hameita. Mutta kuinkas ollakaan sieltä helmojen alta vilahtelee pakastekalkkunan väriset koivet. Ei niissäkään varsinaisesti mitään vikaa ole, mutta omaan silmään miellyttää enemmän se, että jalat ovat edes hieman päivettyneet. Olen todella vaalea iholtani, paljon luomia ja palan helposti. Siksi en juurikaan ota aurinkoa. Tottakai nautin lämmöstä ja auringonpaisteesta, mutta teen sen turvallisesti aina SPF50 suojakerrointa käyttämällä. Tämä suojaaminen pitää myös pigmenttimuutokset poissa kasvoilta mm. ne kuuluisat maksaläiskäviikset. Please pysykää poissa! 

Olen aika pro mitä tulee itseruskettaviin ja vaikka itse kehunkin ;) Olen käyttänyt niitä jo yli 20 vuotta. Muistan vieläkin mun ensimmäiset itseruskettavien kokeilut joskus kultaisella 90-luvulla. Merkki taisi olla Yves Rocher ja noh sanotaan näin, että itseruskettavat ovat kyllä kehittyneet huimasti tässä 20 vuodessa, heh 😅 
Hyvänä esimerkkinä nyt nämä Ida Wargin itseruskettavat, jotka sain kokeiluun. Super hyvät, kaunis sävy ja helppo saada tasainen lopputulos melkeimpä itsestään. Näissä rusketus on luonnollisen sävyinen, eikä sävy pistä silmään huonolla tavalla. Monen itseruskettavan sävy saattaa olla hieman punertava iholla ja etenkin luonnonvalossa tämä korostuu. Nämä ehkä sopivat hieman tummemmalle hipiälle, mutta ei meille vaaleaihoisille.

Ennen itseruskettavan käyttöä kannattaa muistaa kuoria ja kosteuttaa iho. Näin saat varmasti tasaisemman ja kestävämmän lopputuloksen. Mun kintut on kuivat, joten kosteutan ne ensin ja sitten vasta laitan itseruskettavaa. Muuten sävy saattaa tarttua voimakkaammin kuiviin kohtiin. Nyt kesällä etenkin suihkutettavat ir:t suihkutan pihalla. Tai kylppärissä, missä tila on helppo huuhdella käytön jälkeen. Ei siis kannata tehdä tätä valkoisen maton päällä ;)

ENNEN 

YHDEN KERRAN JÄLKEEN (Villahousu vilahtaa kuvassa ;)Ida Wargin kasvoille tarkoitettu ir nousi myös heti luottotuotteeksi. Kaunis ja luonnollinen päivetys yön aikana. Ei voi epäonnistua, kun huolellisesti levittää kasvoille. Ihan lemppari!Onko tuttuja sulle nämä itseruskettavat? Vai käytätkö ylipäänsä itseruskettavia?

Mukavaa päivää!

❤ Noora

Ei kommentteja