Diego Dalla Palma Nudissimo Glow meikkivoide kesäksi

Ei kommentteja
Hellurei

Fiilistelin tässä juuri kahvikupposen kera miten ihanaa on, kun kesä on vielä aluillaan. Toukokuu vaihtui ihan varkain kesäkuuksi ja nyt mennää jo kovaa vauhtia kohti juhannusta. Se nimittäin on jo tällä viikolla. Hassua ajatella, että Juhannus on ns. keskikesän juhla. Siitähän illat jo alkavat pikkuhuljaa lyhentymään ja Juhannuksesta on puoli vuotta jouluun. No ei mietitä sitä vielä 😅 
Kesä on vasta aluillaan, samoin lomat. Meillä lomaillaan vasta oikeastaan heinäkuussa, joten tämä kesäkuu ahkeroidaan töiden merkeissä. Itselläni aamuvuoron työt alkavat klo 7. Rakastan aikaisia kesäaamuja. Ihana herätä, kun ulkona on valoisaa, kaunista ja lämmintä. Olen ehdottomasti aamu-ihminen. Vaikkakin 5.30 herätys tuottaa tuskaa niin silti ;)

Olihan mulla ihan asiaakin! Nimittäin tämä lämmin vuodenaikahan keventää meikkipussia monella, myös mulla. Ehkä isoin muutos on meikkivoiteen keventyminen. En kyllä muutenkaan käytä mitään kauhean paksuja meikkivoiteita, mutta kesää kohti mentäessä vaihdan sen aina kevyempään. Suosikki monen kesän ajalta on Lumenen CC. Tykkään siitä aina vaan. Nyt se sai kovan kilpailijan rinnalle ja huomaankin käyttäväni tätä meikkivoidetta päivittäin. Tämä on kertakaikkiaan niin ihana etenkin tälle 40v. hipiälleni. Joten saanko esitellä: 

 Diego Dalla Palma Nudissimo Glow.


Joskus rakastuminen johonkin meikkituotteeseen vaatii totuttelua ja aikaa. Tämä oli rakkautta ensi kosketuksesta. Joskus sen vaan tietää heti, että tämä se on <3 
Täydellinen meikkivoide kesälle.


Koostumus on todella juoksevaa. Helppo levittää tasaisesti ja kerrostaa. Tästä katsottuna oikealla puolella on ainoastaan meikkivoidetta. 


Ohuen läpikuultava, peittää kuitenkin ihon pieniä virheitä ja jättää ihon kauniin heleäksi. Nämä ovat juuri ne ominaisuudet, joita meikkivoiteessa rakastan näin kesällä <3 Meikkivoide myöskin pysyy kauniina koko päivän. En ikinä korjaile meikkiä päivän mittaan. Se on asia mistä en tingi eikä kyllä ole tarvinnutkaan tinkiä, kun on hyvät tuotteet käytössä :)

Miten sun meikkipussi kevenee kesällä?

❤ NooraEi kommentteja