TOP 3 rajauskynät, joita ilman ei pärjää

Ei kommentteja
Hello


*sisältää mainoslinkkejä


Rajausväreistä ehdottomat lempparit ovat geelimäinen rajausväri ja pehmeä kynä. Näitä kahta vuorottelen. Useimmiten etenkin arkena käytän kynää rajauksien tekoon. Teen kevyet ohuet rajaukset, jotka vielä häivytän siveltimellä utuisiksi. 
Rajauksilla silmät suorastaan pomppaavat esiin ja saavat syvyyttä. Ripsetkin näyttävät paljon tuuheammilta rajauksilla.
Mulla on 3 ihan ehdotonta suosikkia, joita käytän lähestulkoon aina.
Nämä kaikki ovat edullisia ja super hyviä.Vasemmalta Inika, Isadora ja Beauty Uk


Tämän kynän ostin ns. vahingossa Ego-myymälän loppuunmyynnistä. Ei ollut enää myynnissä sitä mitä etsin ja tämä oli ainut musta kynä, joten nappasin sen sitten mukaan muutamalla eurolla. Onni onnettomuudessa, koska tämä on ollut ihan huippu hyvä. Pehmeä,  häivyttyy hyvin ja kestää raskaillakin luomilla ( luomet pohjustettu hyvin). Mikä parasta tämä terottuu AINA hyvin. Tämän mainitsin siksi, kun joskus on meikkikyniä, joita yrität hulluna teroittaa ja vihdoin, kun saat sopivaksi niin se katkeaa. En tiiä onko muilla vastaavaa kokemusta, mutta mulla on :D
Nuden värinen rajaus silmän sisäluomelle. Jos et vielä tätä silmiä kirkastavaa ja avaavaa kikka kolmosta käytä niin suosittelen ottamaan käyttöön nyt HETI! Huomaat muutoksen heti ja myös muut huomaavat ;)
Olen vuosien saatossa kokeillut vaikka mitä ja tämä Isadoran kynä vie kyllä voiton. Se on sopivan pehmeä ja levittyy hyvin. Pysyy myös! Joskus olen ostanut liian "rasvaisen" kynän, joka jo levitettäessä ei meinaa pysyä luomella vaan alkaa leviämään ja hetken päästä se on kokonaan hävinnyt. Tämä Isadoran kynä pysyy mulla koko päivän. Hinta tällä on Kicksissä 8,90€ ja voin luvata, että tämä kestää sulla pienen ikuisuuden.Beauty Uk Pro Gel Eyeliner

Paras geelirajaus tähän mennessä ja edullinen. Tämä on luottotuotteeni, kun haluan vähän twistiä rajauksiin ja usein ne ovatkin siipirajaukset. Intensiivisen musta rajausväri, joka levittyy hyvin. Geelillä on taipumus kuivahtaa aika äkkiä purkkiin, jos pidät korkkia auki rajauksen teon ajan. Itse teen aina niin, että otan pikku nokareen kämmenselälle ja siihen dippailen sivellintä. Korkki kiinni ja näinollen väri ei pääse kuivumaan.
Tätä myy mm. Cocopanda ja hinta oli juuri katsottuani 5,75€ eli todella edullinen :)
Tässä näkyy myös Isadora sisäluomella

Oliko samoja suosikkeja? Aurinkoista viikonloppua ja ihanaa äitienpäivää kaikille äideille 💛

❤ Noora

Ei kommentteja