Maaliskuun Goodiebox

Ei kommentteja
Heippatirallaa

Nyt on hieman kauneusboxien täyteinen viikko, mutta mikäs sen mukavampaa. Pikku yllärit piristävät aina mieltä. 
Tämä Maaliskuun Goodieboxi ( jota siis luulin ensin huhtikuun boxiksi) oli sisällöltään huikea. Minun makuuni siis :)

Aurelia Revitalise & Glow Serum

Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus. 100%:sti luonnonmukainen. Sisältää Omega 3, 6 ja 9-vitamiineja. Apinanleipäpuu virkistää ihoa. Makkarapuu & Hibiskuksen-uute lieventää stressiä.
Kaksi tippaa puhdistetuille kasvoille, dekolteelle ja kaulalle. Hieman yrttinen tuoksu. Olen siitepölyallergisen nenäni kanssa hieman huono arvioimaan tuoksuja tällä hetkellä 😅


Tätä seerumia oli pakko testata jo heti illalla. Maitomainen seerumi levittyi helposti ja imeytyi nopeasti, joten tämä toimii varmasti loistavasti myös meikin alla. Tykkäsin! Ainakin tämän yhden käytön perusteella. Toki jatkan käyttöä ja raportoin myöhemmin lisää.

Comma Deux liplove

JEEE HUULIÖLJY! Tämä oli ensireaktioni, kun näin tämän herkullisen huulituotteen. Olen joskus ostanut Lumenen huuliöljyn ja se on ollut niin ihana käytössä. Just semmoinen mitä voit äkkiä taskun pohjalta sipasta huulille ja saat väriä ja kosteutta samasta tuotteesta. Toivon, että tämä boxin mukana tullut huuliöljy olisi juuri sellainen.


 Huuliöljy sisältää luonnollisia öljyjä, kuten opuntiaa, suojaavaa skvalaania ja C, E ja F-vitamiinien yhdistelmää.
Esitteessä näytti olevan saatavilla 3 eri sävyä. Itse sain punaisimman ja sehän passaa :)


Nire Beauty Face Prep Tool

Kasvoharja, jonka pehmeät harjakset pesevät ja kuorivat kasvoja kevyesti. Hierotaan puhdistusaineen kanssa pyörivin liikkein kasvoilla.


Olen haaveillut Forea kasvojenpuhdistuslaitteesta jo kauan, mutta en ole ikinä raaskinut sitä ostaa, joten nyt testataan tällänen "köyhän naisen versio" siitä 😅

Mielenkiinnolla kokeilen. Plussaa harjan kumisuudesta. Helppo pitää puhtaana!

Human+Kind Body Souffle

Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeän. Vegaaninen!


Tästäkin tuotteesta olin äärimmäisen iloinen, koska atooppinen iho syö kroppavoiteita hullun lailla. Itselleni tämäkin merkki ihan uusi tuttuvuus ja kiva päästä testamaan.

Viramasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask


Hydrageelinaamio siältää kristalliuutteita ja rauhoittaa mm.turvonnutta silmänympärysihoa. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15min ja ylimääräiset seerumit hierotaan ihoon.
Juuri taivastelin, että sheetmask varastot oli käytetty loppuun, joten tämäkin naamio tuli niin kreivin aikaan.

Ivy Aïa Micellar Cleansing WaterMonitoimituote! Misellivesi puhdistaa, kosteuttaa ja toimii kasvovetenä. Erityisesti herkälle iholle suunniteltu tuote poistaa meikin hellävaraisesti ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Ei sisällä hajusteita.

Mitä mieltä olitte boxista?

Tämä sujahtaa toilettipussukkaan :)

Aurinkoista pääsiäisviikonloppua!

❣ Noora

Ei kommentteja