Look Fantastic Beauty Box huhtikuu

Ei kommentteja
Heips Ihanat

Heräsin vapaaehtoisesti 6.45 kirjoittelemaan tätä postausta. Rakastan aamuja. Etenkin keväisiä aamuja. Valoisuus. Auringon nousu.  Ihana hiljaisuus. Aamut on mun hetkiä, jolloin saan kaikista eniten aikaiseksi. Siksi nyt istunkin tässä koneella kahvikupposen kera.
(kirjoitin tämän siis aamulla)

Täytyy myöntää, että sanoin 6v pojalleni eilen, että otetaas pyörät alle ja äkkiä, kun sain viestin The Hutilta. Ei mennyt, kuin kymppiminsa niin paketti oli noudettu. Juuri sopivasti saapuu Beauty Box piristämään mun päivää.

Boxi oli tällä kertaa ihanan hempeän pastellin värinen. Nämä boxit ovat super käteviä säilyttää vaikka mitä, kyniä, meikkejä you name it. Itse olen ollut boxin tilaaja niin kauan, että on sula mahdottomuus jokaista tyhjää boxia hamstrata. Mutta ison osan olen kuitenkin uusiokäyttänyt.

Huhtikuun boxin teema lupaa kirkastaa kasvojen ihoa , elvyttävä vartaloa ja mukana on värikästä kosmetiikkaa luomivärin muodossa. Boxin avattuani huokaisin ihastuksesta. Ihanan näköisiä juttuja. Kurkataampa tarkemmin.

BELLAPIERRE Peach Blossom Palette

Niin söpö luomiväripaletti. Shimmerisiä sävyjä 3 ja yksi mattainen sävy. Ihania ja niin keväisiä sävyjä. Pieni ja kevyt rasia peilillä varustettuna. 
ERNO LAZLO Hydraphel Skin Supplement 

Rauhoittava hoitoneste/kasvovesi päivittäiseen käyttöön herkälle ja kuivalle iholle. Tämän otankin testiin heti. Taputtelen kasvovedet/hoitonesteet kasvoille sormilla. En käytä vanulappuja juuri ollenkaan. Ainoastaan silloin, jos käytän kasvovettä puhdistusmielessä.
( Tätä testasin nyt illalla kasvojen pesun jälkeen. Miellyttävän tuntuinen hieman paksumpi hoitoneste. Taputtelin kasvoille yhden kerroksen. Selvästi toi kosteutta iholle ja vei kireyden pois.)


AMELIORATE Transforming Body Lotion

Vartalovoide erittäin kuivalle iholle ja iholle, joka kärsii keratosis pilariksesta eli pienistä sarveistapeista talirauhasten tiehyiden suulla. Sarveistapin ympärillä voi olla punainen rengas. Tämä on kosmeettinen vaiva.
Olen vartalovoiteiden suurkuluttaja. Mulla on atooppinen iho, joka nyt menneenä talvena oli todella kuiva kokoajan. Sain jopa pitkästä aikaa moneen vuoteen atooppiselle iholle tyypillistä taiveihottumaa. Vartalon rasvaus x2 päivässä on pitänyt tilanteen kuitenkin jotenkuten hallinnassa.

Tämän pienen 30ml tuubin sujautan kosmetiikkalaukkuun, jonka nappasen mukaan reissuun, mökille yms. 


STARSKIN 100% CAMELLIA 2-STEP OIL SHEET MASK

Tästä naamiosta ilahduin eniten. Olen käyttänyt omat sheetmask jemmat loppuun ja harmittelinkin yksi ilta tätä, kun olisin halunnut suihkun jälkeen laittaa sheetmaskin kasvoille. Tämä Starskin naamio on kaksivaiheinen. Ensin levitetään kasvoille Camelian siemenöljyä ja sen jälkeen kangasnaamio, joka sisältää paljon aktiiviaineita ihon kosteutukseen, kirkastamiseen, ikääntymiseen. Naamion annetaan vaikuttaa 15min. 


MINETAN Coffee Scrub

Kahvikuorinta vartalolle. Olen ennenkin omistanut vastaavia kuorintoja ja ne on jäänyt jostain syystä käyttämättä. En tiedä miksi. Ajatuksena kahvikuorinta puruineen ei innosta, mutta olen kuullut näistä vastaavista kyllä paljon hyvää, joten ehkäpä minäkin uskallan testata tätä 😁


VINTAGE Cosmetics Company Tweezers

Pinsetit kuuluu sarjaan, joita ei voi koskaan olla liikaa. Ne on aina kadoksissa silloin, kun niitä tarvitsisi. Omistan varmaan kymmenet pinsetit ja yhdet niistä on tällä hetkellä tallessa? Mä oon tosi hyvä kadottamaan tavaroita. Etsin joka päivä milloin mitäkin.
Nämä super söpöt vaaleanpunaiset Tweeserit tuntuvat napakoilta ja näissä on viisto kärki, joka nappaa hyvin kiinni.  Pinsetti- merkkinä nämä ovat tutut ja todella hyväksi havaitut.


Nämä laitan nyt hyvään talteen ;)

Mitä mietteitä boxista? Mä tykkäsin :) Taas kerran! Eli kestotilaus jatkukoot.

Aurinkoista viikkoa! Se on luvannut ihania lämpöasteita tälle viikolle.

Kuullaan taas!

❤ NooraEi kommentteja