Mistä haaveilen...

2 kommenttia
                                           Aurinkoista viikonloppua!

Korona on nyt kieltämättä koko kevään puheenasia, joka on pistänyt koko kevään 
suunnitelmat uusiksi. Itseltäni lähiopetukset koulussa loppuivat, kuin seinään ja ne tunnit mitä pystytään kuunnellaan luennoina zoomissa. Sairaanhoitajan työ on paljon käsityötä ja meidän ns. työpajatunnit on siirretty hamaan tulevaisuuteen. Työpajatunneilla harjoittelemme mm.kanyylin laittoa, intubointia ym ym ym. Niin on selvä, ettei näitä pelkästään luentomatskua lukemalla opi. 

Lapset jäivät päiväkodista ja eskarista pois jo reilu 2 viikkoa sitten. Tämä oli suositus ja tätä onneksi oli mahdollisuus noudattaa. Tänä keväänä emme onneksi olleet tapamme mukaan varanneet aurinkolomaa ,vaan tarkoitus oli risteillä Tukholmaan nyt tällä viikolla. Sen reissun peruin jo hyvissä ajoin. Muuten täällä aikalailla vietetään omissa oloissamme. Toki ulkoillaan päivittäin ja monta kertaa. Muuten tulisi hulluksi. Etenkin lapset kaipaavat ikäistänsä leikkiseuraa, mutta toistaiseksi ilman mitään suurimpia erimielisyyksiä he ovat viihtyneet toistensa seurassa. Nyt tästä 1,5v ikäerosta on vihdoin hyötyä :D

Paukutan kouluhommia menemään päivittäin, mutta toki siinä välissä kerkiää eksyä muillekin sivustoille kahvin lomassa ;) 
Päätinkin koota tähän postaukseen ne muutaman tuotteet, joista salaa haaveilen. Osaa olen haaveillut jo pitkään ja osa haaveista on syntynyt tässä vähän aikaa sitten. 

Tämä ensimmäinen on näistä pitkäaikaisin haave. Tätä olen katsellut jo pitkään ja useamman kerran jo klikannut ostoskoriinkin, mutta sitten jättänyt leikin kesken. Miksikö? En tiiä. Luultavasti siksi, että minulla on jo Abh:n vastaava paletti, joka muuten oli ihan törkeän kallis, kun sen hommasin. Nämä kaksi palettia ovat käyttötarkoitukseltaa samoja, mutta kuitenkin erilaisia. Tämä Mashboxin paletti on ihan ok noin 39€  hintainen ja usein esim. Kicksistä siitä on saanut vielä alennusta sen -20%. 
Hmm tämä kyllä kovasti kutkuttelee mieltä. Mitä mieltä olette? Onko tämä sen arvoinen?


Amazon.com : Smashbox The Cali Contour (Shape/Bronze/Glow) Pallet ...
Kuva lainattu netistä

Luomivärit ovat aina lähellä sydäntä. Tietty! Järki sanoo, ettei yhtään enempää, mutta sydän sanoo toista. Ja saahan sitä haaveilla. Olen ihaillut jo pitkään Natasha Denonan luomiväripaletteja. Olen toistaiseksi tyytynyt ihan vain haaveiluun. Hintaa näillä on yli 69,95€. On kyllä suolanen hinta, joten järki voittanee kyllä vielä tässä vaiheessa. Mutta, jos jonakin päivänä, niin ehdottomasti jumpikumpi näistä kahdesta. Etenkin tuo alimmainen. Ihanat sävyt, etenkin nuo keltaiset. En ihan heti näe itseäni keltaisessa luomivärissä, mutta siltikin nuo houkuttelevat. Jätän nämä kaksi edelleen haavelistalle ;)

Molemmat kuvat lainattu netistä


                              Yksi pitkäaikaisista haaveista on ehdottomasti Hourglass:n tuotteet. Niistä etenkin muutamat meikkijutut. Tämä NO.28 Primer Serum on ollut himotuslistalla jo kauan. Se on vain niin syntisen kallis (68€) pelkäksi meikinalustuotteeksi. Onko teillä jollakin kokemusta tästä?

Kuva lainattu netistä


Olen hehkuttanut jo kauan Bare Mineralsin Bare Pro meikkivoidetta ja se onkin aina vaan suosikki. Siltikin välillä tekee mieli kokeilla jotakin muuta. En ole vuosiin käyttänyt Diorin meikkivoiteita. Olen löytänyt meikkivoiteet muilta sarjoilta. Tästä on jo vuosia vuosia, kun ehdoton lempparini oli heidän Nude meikkivoide. Se taidettiin lopettaa jo vuosia sitten. 

Dior on myös muiden sarjojen tavoin tuonut vuosien saatossa vaikka kuinka paljon uusia meikkivoiteita ja nyt olenkin katsellut sillä silmällä tätä Forever Skin Glow meikkivoidetta. Vaikuttaa täydelliseltä? Lupaa kestävää ja hehkuvaa ihoa. Eli just niitä ominaisuuksia mistä meikkivoiteessa pidän.
Nyt on kuitenkinkin avattuna ehkä 4 meikkivoidetta, joten käytän ne nyt loppuun ja mietin sen jälkeen tätä Dioria. 


Forever Skin Glow 2N Neutral - DIOR - KICKS
Kuva lainattu netistä


Viimeisenä, muttei missään nimessä vähäisempänä haaveilen tästä Bio Effectin EGF Essencestä. Rakastan laadukasta, tieteellisesti tutkittua ihonhoitoa ja Bio Effect sarja kuuluu siihen kategoriaan. Tämä Essence on sarjan uusimpia tulokkaita ja hintaa 100ml on noin 90€.  Ihanan kallista 😅 Haaveilu siis jatkukoot.


Bioeffect EGF Essence hoitoneste 100 ml BES060Onko tässä teillä samoja himotuksen kohteita tai onko jokin tuote jo käytössä? Kertokaa kokemuksia :)

❤ Noora 


    2 kommenttia

  1. Cali Contour on ihana! Siihen kannattaa kyllä kuluttaa se -20%:n alekuponki ;) kivat sävyt, hyvä pigmentti. Plussaa poskipunasta.

    VastaaPoista
  2. Siis se taitaa olla ☺️ Tänään tuli itseasissa Kicksin lehti missä alekupunki ja 2,5€ sekki, joten lähtiskö tää nyt mulle ��

    VastaaPoista