Acon uudet aurinkosuojat

Ei kommentteja
Hei sinä ❤

Saimme Monican kanssa pari viikkoa sitten ilon ja kunnian osallistua aamutuimaan Marsaanan ja Acon järjestämään aamiaistapahtumaan, jossa esiteltiin kevään uudet aurinkosuojatuotteet. 
Aurinkotuotteet ovat pikkuhiljaa taas siirtymässä ajankohtaisiksi kevään ja kesän lähestyessä. Hyvä muistaa, että on syytä käyttää myös suojakertoimia kevättalven auringon paistaessa. Etenkin, jos ihollesi ilmestyy aurinkopigmentaatiota helposti. Itse lähes 40v suosin aurinkosuojallisia tuotteita ympäri vuoden, koska pelkään maksaläiskiviiksiä yli kaiken 😁

Olin ihan tavaassa tarjoilun vuoksi :D
Acon uudet aurinkovoiteet on suunnattu kuivalle, atooppiselle sekä aurinkoyliherkälle iholle.  Oma ihoni on siinä mielessä erikoinen, että se herkistyy auringolle vain joinakin kesinä. En tiedä mistä se johtuu? Viime kesänä ei ilmestynyt näpyn näppyä auringon johdosta. Edellisenä kesänä ihoni taas kukki suorastaan dekolteen ja käsien alueelta. Sitä ennen noin 10v sitten kesällä kärsin todella pahasta aurinkoihottumasta. Minun ei tarvinnun olla, kuin hetki auringossa niin se nostatti isto nokkosrokkomaiset kehylmät kasvoille. Ei muualle, aina vaan kasvoille. Se kesä oli tosi aurinkoinen, joten oli kyllä haastellinen kesä, kun aika usein joutui pysyttelemään 4 seinän sisällä.
Tämäkin erikoista, että sen jälkeen ei ole vastaavaa ilmennyt. Koputan puuta.


Aco sun Intolerance Lotion SPF50

Suojaa ihoa auringon aiheuttamalta ihoärsytykseltä sekä rauhoittaa auringossa ärtynyttä ihoa.  Tämä voiden sopii eriton aurinkoherkkyydestä kärsivälle, joille helposti tulee aurinkoihottumaa tai aurinkoallergiaa. Voide sisältää UVA-suojan sekä ACO Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen, joka antaa välitöntä, pitkävaikutteista ja tehokasta syväkosteutusta iholle. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.  Ei sisällä alkoholia, hajusteita tai väriaineita.


Syväkosteuttava Aco Sun AtoProtect Lotion SPF50+

Tämä voide on kehitetty kuivalle ja atooppiselle iholle. Eli minulle 😎 Voiteen sanotaan antavan välittömän suojan auringon UV-säteitä vastaan sekä vahvistaa ihon suojakerrosta. Tämäkin voide sisältää Aco Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen. Vedenkestävä voide imeytyy ihoon nopeasti ja se voidaan levittää myös märälle iholle. Vedenpitävyydestä voidaan olla montaa eri mieltä ja tuleekin huomioida se, että jos tykkää jatkuvasti polskia vedessä, tulee aurinkovoidetta lisäillä säännöllisesti. 
Sopii koko perheelle lapsen ollessa yli 3-vuotias. 


Avo Sun Kids Sensitive Cream SPF30

Lapsille suunnattu aurinkovoide antaa välitöntä suojaa UVA-ja UVB-säteitä vastaan. Vedenkestävä voide sisältää 100% mineraalisuojan, joka pysyy hyvin ihon pinnalla. Voide sopii lapsille siitä 6kk eteenpäin. Huom! Siitä pienemmät lapset pitää suojata muilla keinoilla eikä altistaa muutenkaan liialliselle auringolle. Meidän perhe on matkustanut jo useampana vuonna etelän aurinkoon ja aurinkovoiteiden lisäksi lapset on aina suojattu vaatteilla, päähineillä ja lahkeellisilla UV-uima-asuilla. Nyt perheen 6v on jo niin iso, ettei suostu lahkeellisiin uima-asuisin 😁 Pitää olla samanlaiset uimahousut, kuin isillä.
Tämän voiteen kohdalla ihmettelen SPF30? Yleensä lasten voiteissa on SPF50 enkä itsekään juuri käytä alle tuon suojan. Täytyypi selvittää miksi tämä SPF on minun mielestä kovin matala?

Dermalogisesti testattu. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.


Aco Sun Soothing After Sun Gel Cream 

Tätä voidetta kokeilin kädelle paikan päällä ja tämä tuntui just niin ihanan viileälle ja raikkaalle, kuin kesällä kaipaa iholleen aurinkoisen päivän jälkeen. 
Voide sisältää pantenolia ja lupaakin rauhoittaa ja  kosteuttaa auringon rasittamaa ihoa 24 tunnin ajan. 
Tämäkin voide sisältää ACO Triple Moist Complex-kosteudensitojayhdisteen.


Aurinkosuojatuotteiden käytön tärkeyttä ei voi liiaksi edes painottaa. Etenkin lasten suojaus on meidän aikuisten vastuulla. Ihon DNA muistaa jokaikisen aurinkohetken ja palamisen. Mitä enemmän haitallista aurinkokäyttäytymistä se rekisteröi, sitä enemmän se voi näkyä iholla vuosien saatossa mm. pigmenttimuutoksina puhumattakaan ihosyövästä. Itse vaaleana herkästi palavana olen suorastaan ylitarkka, että pysyn suojattuna koko koko vuoden, etenkin kesällä.

Ja naiset muistakaa, että aurinko vanhettaa nopeammin, kuin vuodet 😆 Meille pohjoismaalaisille aurinko on hyvin tärkeä. Monta kuukautta voi mennä, ettei auringosta näy pilkahdustakaan ja sitten, kun se vihdoin ilmestyy taivaalle ni ohan se nyt ihanaa. Että ei sitä pakoilla tarvii, kunhan muistaa suojautua hyvin.

Aurinkoista viikoloppua!


-Noora 

Ei kommentteja