Abh Amrezy

Ei kommentteja
Heipä hei

Taas edellisestä postauksesta kulunut muutama viikko. Tämä kevät on todella hektistä aikaa. Opiskelut, harkat, työt ja perhe. Siinä aikamoinen pyörä, jota yritän onnistuneesti pyörittää. Ja sehän pyörä pyörii vauhdilla eteenpäin ;) Saan lisävirtaa ehdottomasti näistä pitenevistä päivistä ja auringon paisteesta. Toivon todellakin, että tänne etelään ei enää iski mikää  takatalvi. Katse on jo niin suunnattu kevääseen.

Rakastan abh:n luomiväripaletteja. Aloitin pari vuotta sitten Soft Glamista. Siitä haltioituneena kotiutin Norvinan aika heti Soft Glamin perään. Sitten muistaakseni seuraavana hankin Sultryn. Näistä ensimmäisen Modern Renaissancen hankin vasta hiljattain. Innostuin siitä vähän jälkijunassa. 
Nyt uusin tulokkaani Amrezyn hankin melkeimpä heti sen lanseerauksen jälkeen. 
Kun näin tästä paletista ensimmäisiä kuvia tiesin heti, että tämän tulisin itselleni ostamaan. Glitterimäinen pinkki pakkaus ihastutti todella. Ja abn:n luomivärien laatuun en ole vielä kertaakaan pettynyt, päinvastoin. Ainut pieni miinus on se, että jotkut luomiväreistä pölisevät muita enemmän. Sekään ei enää menoa haittaa, kun muistaa aina pikkaisen kopauttaa sivellintä luomivärin oton jälkeen niin näin saa suurimman osan luomiväristä karisteltua siveltimestä pois. Näin, kun tekee niin poskipäät pysyvät siistimpänä :)Kuvassa toisena oleva glitter väri on kuiva ja rakeinen, joten vaatii hyvän kiinnityksen alleen.


Kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Katsokaa nyt miten upea tämä on.Kuka muu on ihastunut tähän palettiin?
Lupaan muuten pian julkaista meikin instassa tällä paletilla tehtynä, joten pysykääs linjoilla ❤

Aurinkoista viikonloppua <3

Noora


Ei kommentteja