Tehokasta kosteutusta silmänympärysiholle

2 kommenttia
Kaunista päivää ❤


Nyt parrasvaloihin pääsee se minun ehdottomasti yksi tärkeimmistä ihonhoitotuotteista nimittäin silmänympärysihonvoide. Paasaan aina tutuille ja niille puolitutuillekin silmänympärysvoiteen tärkeydestä. Itse olen ollut ihonhoidon hifistelijä aina, jo sieltä parikymppisestä asti, joten silmänympärysvoiteen käyttö on ollut aina yhtä itsestäänselvää kuin hampaiden pesu. Eli kaksi kertaa päivässä. Aamulla ja illalla. (ps. hampaita pesen, joskus enemmän ;) 

Silmänympärysiho on ohuempaa, kuin kasvojen iho muualta. Tämä tulisi huomioida myös aina kasvoja pestäessä. Pesen puhdistusöljyllä aina koko kasvot, silmämeikin myös. Joskus otteet ovat vähän rajummat ja huomaankin, että nyt voisi vähän keventää otetta silmien kohdalla :D Joten kevyempi touch tässä kohtaa ;)

Kuulen usein syitä miksi ei käytetä silmänympärysihonvoidetta ja yleisin syy taitaa olla se, että en käytä, koska se turvottaa. Tällöin syynä on useimmiten liian tuhti tuote, jota käytetään liian paljon ja liian lähelle silmiä. Yleensä käytetään silmiluomia myöten. Voin sanoa, että varmasti turvottaa :D

Hyvänä ohjenuorana onkin se, että nuppineulanpään kokoinen määrä per silmä ja mahdollisimman kaus itse silmistä. Kevyesti nimittömällä sormella taputellen silmänympärysihon reunaa ympäri ( siihen kohtaan mihin silmänympärysiho päättyy)  sinne kulmakarvoje alle. JA EI tavallinen kasvovoide ei aja samaa asiaa. Tämäkin tuli vastaan monta kertaa. Kasvovoide on yksinkertaisesti liian tuhtia ohuelle silmänympärysiholle. 


Tämä yksi painallus riittää molempiin silmänymp. alueisiin 


Kätevä kääntäen suljettava pumppuannostelija


Oma ehdoton silmänympärysvoide suosikkini on Filorgan Optim- Eyes.
Filorga sarjana on ihotautilääkäreiden kehittämä ja etenkin esteettisen ja anti-age tuotteiden kehittelyssä edelläkävijöitä. Olen tarkka mitä iholleni laitan ja haluankin nähdä tieteellistä näyttöä tuotteiden toimivuudesta. Filorga on yksi niistä sarjoista, joiden tehokkuudesta on mustaa valkoisella :)

Mitä Optim-Eyes pitää sisällään :

Se on kolmivaikutteinen silmänympärysvoide tummiin silmänympäryksiin, turvotuksen ja juonteisiin. Se parantaa verenkiertoa ja poistaa turvotusta. On kevyt koostumukseltaa ja imeytyy nopeasti, joten on loistava meikin alle. Kosteuttaa tehokkaasti. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Vaikuttavana aineena tässä voiteessa ovat hyaluronihappo ja NCTF (näitä käytetään myös esteettisessä lääketieteessä), jotka yhdessä aktivoivat solutuotantoa ja stimuloivat kollageenin toimintaa. Eyeliss-yhdiste aktivoi mikroverenkiertoa, jolloin se poistaa turvotusta. Haloxyl-yhdiste häivyttää tummia silmänalusia.

Nyt aikuiset naiset kertokaa onko teillä käytössä silmänympärysihon voide ja mikä on se sinun suosikki silmänympärysvoide?

Mukavaa sunnuntaita! 

❤ Noora
2 kommenttia

  1. Kuulostaa kyllä ihan super hyvältä! Täällä kans paasataan aina silmänympärysvoiteen käytöstä ja sen tärkeydestä - en mistään hinnasta enää itse jättäisi sitä pois ihohoitorutiineista. Täytyy pistää tämä tuote korvan taakse, mulla tänhetkinen lemppari on Louis Widmerin hajusteeton silmänympärysvoide, joka on tosi tuhti, mutta ei onneksi turvota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Tiitu <3 Se on ihan ehdoton! Mä nään heti ihmisestä käyttääkö se silmänympärysvoidetta säännöllisesti vai ei ollenkaan :D Ei auta, että välillä käyttää. Mullakin on ollut joitakin Louis Widmerin tuotteita. Pitää seuraavan kerran taas apteekissa käydessä tsekata heidänkin tarjonta :)

      Poista