Pohjustusta meikkivoiteen alle

Ei kommentteja
Meinasin laittaa alkuun, että aurinkoista viikkoa, mutta sitten aloin kuuntelemaan vaihteeksi sateen ääniä. Onko joku muukin siellä, jonka mielestä tämä kulunut talvi on ihan hanurista?

Mutta toivotan jokatapauksessa aurinkoista fiilistä sinun viikkoosi <3

Kuinka moni teistä käyttää primeria meikin alla? Tämä on tuote, mikä varmasti jakaa mielipiteitä. Toiset vannoo primerien nimeen ja toiset taas eivät huomaa mitään eroa käytön jälkeen tai eivät ole edes kuulleet koko tuotteen olemassa olosta. Tästä tulikin muuten yhtäkkiä mieleen muutaman vuoden takainen primervillitys, kun Nivea sarjalla oli ja on varmaan edelleenkin aftershavebalsami , josta tuli jonkinlainen hitti primerina meikinalle. Tämän nimeen vannoi moni tunnetumpikin bloggaaja ja sieltähän se vinkkivitonen tavoitti minutkin. En kylläkään enää muista, että toimiko tämä tuote minulla? Muistaako kukaan ja onko jollakin jopa vielä käytössä tämä?
Kuvahaun tulos: nivea after shave"
Kuva lainattu googlesta

Joulukuussa Kikcsillä oli joulukalenteri, jossa jokaisena päivänä oli jokin tuote -50%. Itse ostin kaksi tuotetta tästä tarjouksesta ja toinen niistä oli tämä Smashboxin Photo Finish Primerizer. Tätä oli monesti kehuttu, joten olin luottavainen tämän toimivuudesta.Ai, että mä tykkään tästä! Etenkin tähän aikaan vuodesta, kun iho on koetuksella jatkuvasti vaihtelevien sääolosuhteiden vuoksi, niin lisäkosteutus on aina tervetullutta. Ja tämä primer todellakin kosteuttaa. Tästä iho jää aivan ihanan tuntuiseksi. Otan tätä pari pumppausta ja levitän kasvoille. Odotan ihan hetken, että imeytyy. Sen jälkeen levitän meikkivoiteen kasvoille. Meikkivoide suorastaan liukuu paikoilleen ja asettuu kauniisti. Itselläni todella harvoin meikkivoide "häviää" kasvoilta päivän mittaan, mutta voisin vannoa, että tämän primerin kanssa meikkivoide kestää kauniimmin vielä pidempään. 
 Itsehän en koskaan korjaile meikkiä päivän mittaan, eikä kyllä ole ollut tarvettakaan. Toimii meikkivoiteen, kuin meikkivoiteen alla, enkä ole huomannut kertaakaan rullaamista tms. Tämä primeri on fluidimainen ja heleyttää kivasti. Laitan aina tämän alle myös päivävoiteen, vaikkakin tätä primeria mainostetaan ns. primer+ kosteusvoide samassa. Itse kyllä haluan päivävoiteesta kaiken hyödyn irti, joten en luottasi pelkän primerin voimaan. 
Iho jää kauniis kosteutetuksi ja erityismainintana vielä, että tästä ei jää mattapintaa iholle! En osaa sanoa miten tämä toimisi rasvaisemmalla iholla? Osaisiko joku muu kertoa? :)
❤ Noora
Ei kommentteja