Oikein pätevä peiteaine lähimarketista

Ei kommentteja
Hello ❤

Ootteko muuten huomanneet, että päivät ovat jo ihan selvästi pidentyneet?  Mä tein tämän huomion eilen, kun ajelin koulusta kotiin. Normaalisti siihen aikaan oli ihan vielä vastikään pimeetä, mutta nyt sai ajella hetken kauemmin valosan aikaan. Tammikuu on kohta taputeltu ja tosiaan kevättä kohti ollaan menossa. Tämä lämmittää mieltä. Olen syntynyt maaliskuussa, joten olen "kevään lapsi". Olenkin aina sanonut, että monen kuukauden pimeys ei ole mun parhainta aikaa vaan herään henkiin sitten keväästä, kun aurinko alkaa lämmittämään ja ensimmäiset leskenlehdet ilmestyvät ojanpientareille. Tämä jälkimmäinen voi tapahtua jo helmikuussa, kun plussa-asteita on vuodenaikaan nähden ihmeellisen paljon. Mä jotenkin silti luulen, että se talvi lumikinoksineen iskee vielä.

Hyviä peiteaineita on välillä haastava löytää. Valikoima on valtava ja itsekin usein kuuntelen muiden suosituksia ennenkuin lähden peiteaine ostoksille. Jokin aika sitten nappasin Maybelline Instant Anti-age Eraser peiteaineen  mukaani kauppareissulta. 


Hinta oli kymmenen euron luokkaa ja sillä hinnalla sai kyllä oikein pätevän tuotteen. Minulla ei ole mitenkään huomiota herättävän tummat tai kirjavat silmäaluset, mutta kuitenkin iänkin tuomia tummahkoja muutoksia sen verran, että tarvitaan kevyttä ja kirkastavaa peittoa silmien alle. Tätä Maybellineä olen käyttänyt nyt pari viikkoa päivittäin ja tykännyt kovasti. 
Tämä on helppo levittää. En hygienia syistä levitä tätä suoraan silmien alle vaan annostelen ensin siveltimeen ja siitä levitän sen silmänympärysiholle.
 Tämä asettuu paikalleen todella helposti ja kevyesti enkä usko tämän peiteaineen kerääntyvän juonteisiin. Itselläni on aika sileät silmänympärysihot. Ihan pientä juonnetta vain havaittavissa. Siitä kiitos hyvälle kosteutukselle ja silmänympärysvoiteelle, jotan olen käyttänyt muistaakseni jo parikymppisestä asti. 
Se onkin muuten sellainen tuote, josta aina sanon, että käyttäkää, koska tulette kiittämään sitä sitten viisikymppisenä. Tästä sainkin heti seuraavan postausidean :)

ENNEN 

JÄLKEEN 

Ostin sävyn 115 Warm Light ja tykkään, että tämä on juuri hyvä sävy minulle. Peiteaineen tulisi aina olla hieman vaaleampi, kuin meikkivoide. Näin saat sillä aikaan kirkastavan vaikutuksen. Tarkkana saa olla, koska liian vaalea sävy taas korostaa liikaa silmänympärysaluetta. 


Aurinkoista viikonloppua!

❤ Noora
Ei kommentteja