Kohti hyvää oloa omassa kropassa

Ei kommentteja
Se tunne, kun katsot itseäsi valokuvista, etkä voi uskoa näkemääsi. Vaikka ei sen pitäisi mitenkään yllätyksenä tulla. Alaosat on vaihtuneet leggareihin ja paidat säkkeihin ( tunikat) jo aikapäiviä sitten.

4r4gvyfm.jpg
Valokuvat ovat niin raadollisia. Ne on jopa pahempia kuin peilit. Ne eivät todellakaan valehtele, eivätkä imartele. Ne kertoo koko totuuden tykkäsit tai et. 
Tammikuu! Taas mä oon tässä tilanteessa. Pitäis laihtua. Taas! Mitä hittoa! Aina saa laihduttaa. Ahdistaa nämä kilot. Tunnen olevani vieraassa kropassa. Toivottavasti vaan vierailulla, enkä pysyvästi. 
Mä oon laihduttanut lähestulkoon koko elämäni. Lukion kakkoseen asti olin tosi hoikka ja sain elää kuin elo pellossa, mutta siitä ne alkoi pikkuhiljaa hiipimään. Ne hiivatin kilot nimittäin. Jotka on siitä asti kiusanneet vähänväliä. Niistä pääsee kyllä eroon, mutta hitto se on kovan työn takana pitää ne poissa. Ne on ne hiton plus 20kg, jotka näköjään säännöllisen epäsäännöllisesti vierailee mun kropassa. Mä viimeksi keväällä 2016 sain ne pois ja kuinkas sitten kävikään. Ne hiipi taas takaisin. Ratkesin kesälomalla syömään ( toiset ratkeaa ryppäämään ja toiseen syömään ;)). Se oli sitten siinä. Putki jäi päälle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan siinä kävi niin. Syksy tuli ja sitä putkea oli vaikea katkaista. Pulla maistui. Ai että kahvi ja tuore korvapuusti. Ja iltaherkut. Ne kirotut iltaherkut lasten nukkuessa. Aina tekosyynä väsymys ja pimeys ja mitä niitä olikaan. Huoh!
nams 


Kuvahaun tulos: ketogeeninen ruokavalio"

Kuvahaun tulos: ketogeeninen ruokavalio"
Kuvat Google
Nyt ne lähtee! Ne kilot nimittäin. En halua taas kesällä herätä huomaamaan, että oon edelleen yhtä surkeassa kunnossa. Toivon itselleni sitä liikkumisen keveyttä, pukeutumisen iloa ja terveyttä ennenkaikkea. Täytän maaliskussa pyöreitä, joten nyt tai ei koskaan tämä on tehtävä. En usko pikakuureihin ym. Been there done that. En jaksa nähdä nälkää, enkä pysty syömään maitorahkaa päivästä toiseen. Enkä myöskään halua laskea kaloreita ja punnita syömisiäni. Haluan voidan hyvin hyvin, syömällä, nälkää näkemättä. Siksi valitsinkin Ketogeenisen ruokavalion. Viikko takana ja -2,5kg. Ja voin rehellisesti sanoa, että nuo kilot (nesteet) ovat poistuneet tästä naisesta hyvin ja monipuolisesti syömällä ja juomalla paljon vettä. Olo on mainio! Ei enää viljatuotteista tulevaa vatsan turvotusta ja väsynyttä oloa. Joka kerta lähden ruokapöydästä tyytyväisenä vatsa täynnä. Ei enää hiilariähkyjä, jolloin kirjaimellisesti vyöryt ruokapöydästä sohvalle vaan hyvä olo. Ja vasta viikko takana. En malta odottaa mitä muita muutoksia tämä tuokaan hyvinvointiini.
Onko siellä muita ketoilijoita?
❤ Noora
No any  

Ei kommentteja