Look Fantastic Beauty Box Joulukuu 2019

Ei kommentteja
Heissuli vei

Sehän on jo joulukuu puolessa välissä ja JO ensi viikolla hiljennymme joulun viettoon. Itselläni oli melkoisen haipakka tämä syksy, jonka kruunasi vielä 4 viikon työharjoittelu. Huh! Nyt tämä syksy on koulun osalta pulkassa ja voikin keskittyä hyvillä mielin tähän joulun aikaan. Toki on myös ihana käydä nyt tekemässä ihan oikeita palkkatöitä, kun harjoittelun aikana siihen ei olisi oikein ollut edes mahdollista. Kerkeää vielä vähän tienata joululahjarahaa ;)

Huomasin, että olen viimeksi kirjoitellut tänne marraskuun Lf boxista ja nyt onkin sitten jo joulukuun eli vuoden viimeisen boxin vuoro. Poikkeuksellisen aikaisin sain jälleen tämän boxin, ihan mahtavaa! (tämä siis saapui jo viikko sitten ;) Olin niin malttamaton, että revin paketin jo autossa auki, kun en malttanut kotiin asti. 

Tässä Teille joulukuun sisältö, olkaapas hyvät :)

EYLURE FLUTTERY LIGHT IRTORIPSETTämä oli iloinen yllätys, koska olen taas pitkästä aikaa innostunut irtoripsien käytöstä. Ostin Monicalta hetki sitten Wennbergin magneettiripset, jonka käyttöä olen tässä viime aikoina harjoitellut. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun sain ne paikalleen. Täytyy myöntää ettei se ihan muutamassa minuutissa kyllä käynyt, mutta harjoittelua harjoittelua. Olen myös pitkästä aikaa käyttänyt ihan tavis irtoripsiä myös ja kyllä ne vaan tuo niin paljon ilmettä. Tässä boxissa tulleet ripset miellyttivät kyllä silmää luonnollisuudellaan ja keveydellään. 


SLEEK I-DIVINE LUOMIVÄRIPALETTIKaunis neutraaleja sävyjä sisältävä luomiväripaletti. Tämän sain viime vuonna Lf:n joulukalenterista, joten ilahdutan tällä jotakin toista.

PRAI PLATINUM FIRM& LIFT CREME


Innostun heti, kun puhutaan termeistä liftaava ja kiinteyttävä :D Se on tämä lähestyvä kultainen keski-ikä, kun ei riitä enää pelkkä kosteutus kasvoille vaan sitä kaipaa jo vähän tehokkaampaa voidetta. Täytyy rehellisesti myöntää, että olen hyvin tarkka mitä kasvoilleni laitan ja nykyään käytän melkeimpä ainoastaan ammattilaiskosmetiikkaa. Luotan tieteeseen ja tieteelliseen näyttöön ja pysyn samoissa hyvissä havaituissa tuotteissa. Pahin virhe mitä iholleen voi tehdä ja mitä jatkuvasti näkee somessa on uusien tuotteiten jatkuva testaus. Ei hyvä!
 Tämä voide on ihan uusi tuttavuus. Nimeäkään en ollut ennen kuullut. Lupaa tuoda iholle kosteutta, pehmeyttä, nuorekkuutta, antioksidantteja ja raikkautta. EYEKO BLACK MAGIC LINER


Hyvälle eyelinerille on aina käyttöä. Olen geelimäisesten eyelinerien ylin-ystävä ja harvoin käytän muita. Voisin kuitenkin pitkästä aikaa kokeilla miten tälläseillä linerilla onnistuu mun perinteinen "rajaustyyli" eli siipirajaus :)
Tuotteen luvataan olevan pitkäkestoinen ja helposti käytettävä. Let see :)


BUMBLE AND BUMBLE INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE PRIMER


Pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettava hoitava öljy (primer), joka antaa lämpösuojan hiuksille lämmönkäsittelyä varten ja Uv-suojan siinä samalla. Loistava kosteuttaja etenkin nyt talviaikaan. Tämä menee testeen jo tänään!

REAL CHEMISTRY LUMINOUS 3 MINUTE PEE


Kolmen minuutin kasvonaamio poistaa kuolleen ihosolukon ja jättää ihon sädehtivän pehmoiseksi. Kuorinta levitetään kosteille kasvoille ja hierotaan noin 2-3 minuutin ajan ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Simppeliä, kuin mikä! Nyt talviaikaan ( ei uskoisi, kun katsoo ikkunasta ulos) kuorin ihoni noin 1x 2 viikossa. Se on oikein riittävä tähän aikaan vuodesta! 

Sellainen oli se joulukuun boxi. Mitä piditte? Ajattelin tässä vielä ennen vuoden loppua tehdä postauksen tämän vuoden suosikkituotteista. Miltä kuulostaisi :)

Mukavaa alkavaa viikkoa ja kadehdin teitä kaikkia, jotka asuvat paikassa missä lumi on jo maassa! En kestä tätä vesisadetta, enkä pimeyttä. 

Kuullaan taas ❤ 

-NooraEi kommentteja