Joulun kuulumisia ja vuoden 2019 kosmetiikka suosikkeja

Ei kommentteja
Hello

Se olisi tässä joulunpyhät jo takanapäin. Kinkkuja ja laatikoita syöty taas koko vuoden edestä ja pikkuhiljaa alan suunnittelemaan joulukuusen pakkaamista taas varaston puolelle. No annetaan sille vielä armoa uuteen vuoteen ja sitten se on taas tehtävänsä suorittanut kiitettävästi. Meillähän se pystytettiin jo joulukuun alussa, joten kyllä siitä on nautittu ihan riittävästi. Niinkun on muuten jouluruokiakin. Olin selvästi tuntevani pientä kinnaamista, kun vetäisin toppatakin tänään päälle.
 Hei jihaa etelässä oli tänään päälle -4 astetta ja hiton kylmä. Mieskin joutu lämmittämään saunan keskellä päivää, kun sitä paleli niin :D 

Aurinko on kyllä niin harvinainen näky ollut taas viime aikoina.


Palatakseni vielä tuohon takin kinnaamiseen, niin eihän se ole uusi vuosi eikä mikään, jos se ei ala sillä perinteisellä laihiksella, laiharilla, dieetillä, elämäntapamuutokselle you name it. Toi untuvatakki oli niin hiton kallis, ettei ole varaa lihoa sen yli ja muutenkin nyt on taas korkea aika ottaa itseään niskasta kiinni ja pistää konvehtirasiat kiinni, heittää kinkun loppu menemään, jättää joulutortut tekemättä ja siirtyä niihin kuuluisiin terveellisempiin vaihtoehtoihin. Se itseasiassa kuulostaa aika hyvälle tämän mässäilyn jälkeen. Kuka muu aloittaa uuden vuoden terveellisemmin? :)

Vuosi 2019 oli hyvä kosmetiikkavuosi. Paljon tuli kokeiltua uusia tuotteita. Osa jäi käyttöön ja osa taas painui unholaan. Loppuvuotta kohti mentäessä hillitsin jo hieman tahtia, koska onhan se järjetöntä, että tavallisella pulliaisella on avattuna 10 meikkivoidetta ja niistä säännöllisessä käytössä on kaksi. Some on siinä mielessä syypää siihenkin, että näitä varastoja kertyy, koska se tuo esille niitä tarpeita ja houkutuksia. Itse olen ollut monesti niin vietävissä ja pakko saada sitä sun tätä. Nyt mulla on kaapit täynnä KAIKKEA! Täytyy muuten vielä erikseen mainita, että olen tosi ylpeä itsestäni, kun houkutuksista huolimatta en ostanut kosmetiikkajoulukalenteria tänä vuonna. Viime vuonna niitä oli kaksi ja niistäkin suurin osa sisällöistä notkuu edelleen tuolla erinäisten korien pohjilla ja osa meni jakoon. Tänäkään vuonna ei voinut välttää instassa  kosmekalenterien sisältöjen jakoja ( etenkin Lf:n kalenteri oli tänä vuonna aika suosittu) ja olen edelleenkin sitämieltä, että rahat säästyivät. Muutaman tuotteen ostin mm. Kicksin -50% joulukalenterista. Tarvitsin oikeasti ;) 

Tulipahan pitkä alkusepustus. Mutta eiköhän tähän vielä mahdu muutama tämän vuoden suosikki :)

Ykkösenä jatkaa aina vain ikisuosikkini
Bareminerals Bare pro meikkivoideTässä meikkivoiteessa on kaikki mitä meikkivoiteelta vaadin.

-Helposti levittyvä
- Ohut, mutta peittävä
-Kestää kestää ja kestää iholla
- Jättää ihon mineraalipuuterin kanssa heleäksi.

Niinkuin aikaisemminkin jo mainitsin paljon on kokeiltu meikkivoiteita, mutta tämä on aina se ykkönen. 

Wet`n Wild photofocus eyeshadow primer


Tämä luomivärinpohjustaja pääsi totaalisesti yllättämään. En olisi kehuista huolimatta uskonut tämän olevan niin hyvä, kuin tämä on. IHAN PARAS! Omaan raskaat todella helposti rasvoittuvat luomet, joten useimmiten se hypetettykään luomivärinpohjustaja ei ole toiminut minulla. Mutta tämä ei ole pettänyt kertakaan viimeisen parin kuukauden aikana ja olen käyttänyt sitä joka päivä. Vaikken laittaisi luomiväriä, niin silti pohjustan aina luomet ja tämä toimii sellaisenaankin. Tippaakaan ei rasvoitu luomet. Ihan mieletöntä löytää näin hyvä ja edullinen tuote vieläpä. Tilasin tämän Cocopandalta tarjouksesta reilun 6€ hintaan ja tämän normihintakin pyörii siinä 10€ hujakoilla.

Lily Lolo Finishing powder flawless silk


Tämä Lilyn Lolon ihanaakin ihanampi puuteri on ollut käytössä viimeiset pari vuotta. Olen tässä välillä kokeillut mm. Laura Mercierin puuteria, mutta pidän enemmän tästä Lilyn omasta. Tämä on ihanan kevyttä ja hienojakoista ja isolle siveltimellä levittelen tätä meikkivoiteen päälle. Ihosta tulee ihanan heleän. Lily Loloa saa nykyään valituista Prismoista ja tämän puuterin hinta oli noin 19e.

Lumene eyebrow shaping wax sävy 3

Tämä kulmageeli on viihtynyt meikkipussissani jo vuosia. En edes muista milloin rupesin tätä käyttämään, mutta kauan siitä on. Tämä on huippu! Tässä on sopiva kevyt kylmään taittava sävy. Tätä sipaisen aina kulmiin. Ensin hieman kynällä muotoilen ( kulmissani on vielä hieman microblanding jämiä). Saatavuus kaikki mahdolliset marketit ym ja hinta on noin 7eur.It Bye Bye under eye
Tästä tuotteesta muodostui tämän vuoden aikana ehdoton lemppari ja luottotuote mitä tulee peitetuotteisiin silmänympärysiholle. Tässä on todella Junk-koostumus ja se voi aluksi tuntua vähän hankalalta ja jopa liian tuhdilta levittää. Aika nopeasti tulin sinuiksi koostumuksen kanssa ja tätä todellakin riittää hyvin pieni määrä. Sellainen nuppineulan pään kokoinen määrä. Levitän tuotteen aina sormin, koska silloin ihon lämpö hieman lämmittää sitä ja tuote levittyy paremmin iholle. Tällä tuotteella on ihan mieletön peittokyky, joten varmasti ne tummimmatkin pandat silmien alla peittyvät.
It sarjan tuotteita myyvät Kicksit.

Lumene Luminous shine hydrating & Plumping lip glos sävy 6Lumenella on paljon loistavia meikkituotteita ja niistä tähän top listaan pääsi toinenkin tuote nimittäin tämä yllä mainittu huulikiilto, joka on niin ihana. Olen ollut huono käyttämään huulikiiltoja, koska inhoan sitä tahmaisuutta, mikä monessa huulikiillossa on. Epämiellyttävää, kun jää hiukset kiinni huuliin tai sitten niihin lentää ulkoillessa joku pikku kärpänen :D Voisin uskoa, että moni voi samaistua tähän. Mutta tämä Lumenen huulikiilto on siinä mielässä poikkeus, koska tästä ei jää huulille tahmapintaa, vaan ihana nudemainen kiilto. Helppo levittää vaikka ilman peiliä ja huulista tulee huolitellut. Ihana! Värejä on useita, mutta tykästyin tähän vaaleaan, läpikuultavaan sävyyn Soft pink numero 6.


Siinä TOP 6! Nämä käytössä päivittäin tai ainakin lähes päivittäin. Voisin jatkaa vielä seuraavaan postaukseen ihonhoidon suosikkeja, koska niissäkin on tapahtunut hieman uudistuksia tämän vuoden aikana.

Ihanaa viikonloppua!

Kuullaan taas :)

❤ NooraEi kommentteja