Ayu-organics

Ei kommentteja
Hei pitkästä aikaa!

Pakko tulla hehkuttamaan minulle uutta tuttavuutta ja muutenkin melko tuoretta luonnonkosmetiikkasarjaa! Kävin lokakuussa I love me-messuilla ja tutustuin kotimaiseen AYU-Organics-tuotesarjaan! AYU-organics  on vastuullista, 100% luonnonmukaista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava Espoolainen yritys. AYU perustettiin vuonna 2018 ja heidän ensimmäiset tuotteensa lanseerattiin juurikin lokakuussa 2018 I love messuilla!
Ensimmäisenä kiinnostuin pakkauksista! Ne ovat niin houkuttelevia, että oli pakko tutustua hieman lisää. Tuotteet, eli siis kasvonaamiopuuterit ovat pakattu pieneen pahvirasiaan! Ostin itselleni testiin Ayurvedic Sandalwood -kuorivan naamion, sillä itselläni on epäpuhtauksia kasvoilla. 

Santelipuun aktiiviset ainesosat puhdistavat ihon epäpuhtauksia, rauhoittavat epätasapainoista ihoa, lievittävät ihotulehduksia, pienentävät ihohuokosia, kirkastavat ihon sävyä, pehmentävät ja kiinteyttävät ihoa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä, eli siis juuri minulle sopiva!

No, tämä ihana tuote herätti mielenkiintoa minun asiakkaissa joten päätin tutustua sarjan muihinkin tuotteisiin!

Green Tea & Aloe Vera kasvonaamiopuuteri sopii kaikille ihotyypeille. Naamio sisältää nimensä mukaisesti vihreää teetä sekä aloe veraa. Tämä yhdistelmä pehmentää, suojaa ja uudistaa ihoa. Yhdistelmä myös ehkäisee tulehduksia, kosteuttaa tehokkaasti ja edesauttaa solujen uusiutumista. Tuoksujasmikin antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja on antibakteerinen. Puuterit myös tuoksuvat aivan ihanalle! Näihin ei siis ole lisätty mitään tuoksua vaan tuoksu tulee raaka-aineista. Green Tea & Aloe Vera naamiopuuterissa vihreän teen raikas tuulahdus yhdistettynä tuoksujasmikkeeseen luo trooppisen huumaavan tuoksun.
Avocado & Papaya-naamio kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa ihoa.
Naamion sisältämä papaija silottaa juonteita sekä ihon epätasaisuutta ja avokado kosteuttaa ja tehokkaasti hoitaa ihoa. Tämä sopii hyvin kuivalle iholle.
Avokado & Papaya naamiopuuterissa on elegantti pirskahdus herkullista papaijaa ja avokado tuo puuterimaisuutta tuoksuun.


Kaikki naamiot sisältävät valkoista vulkaanista savea, jossa on iholle hyödyllisiä mineraaleja. Se myös syväpuhdistaa sekä auttaa tasapainottamaan ihon öljyisyyttä.

Naamioita on todella helppo käyttää. Sekoita puuteria 1,5tl kulhoon ja lisää 1,5tl lämmintä vettä. Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Huuhtele lämpöisellä vedellä kevyesti hieroen. Ja mikä parasta tätä voi käyttää saunassa! Olenkin jo pitkään etsinyt naamioita mikä sopii saunan lämpöön eikä valu silmille niinkuin useimmat naamiot tekevät! Käytä 1-2 kertaa viikossa. Koska naamio on puuterimaista niin saat joka kerta tuoreen naamion!Tähän sarjaan kuuluu käsintehdyt keraamiset pienet kulhot ja lusikat. Toki naamiota voi sekoittaa missä tahansa kulhossa, mutta nämä olivat vain silmää hiveleviä, että piti ostaa molemmat. Ja kulhon pohjaan oli kaiverrettu AYU. Kulhoa voi käyttää myös muuhunkin tarkoitukseen esimerkiksi ruuan tarjoiluun :D

Näitä on mynnissä mm. minulla Studio Nail Envy puh: 0407028168 tai www.ayuorganics.com
Tämä on oiva vaikka joululahjaksi, itselle ja ystävälle!

Naamion hinta on 23€, savikulho 18€ ja lusikka 9€

Ei kommentteja