Kulmakarvojen laminointi on nyt se juttu!

4 kommenttia
Hello 

Nyt olen kertakaikkiaan ihan super innoissani. Taas ;) Törmäsin hetki sitten instagramissa kuviin, joissa oli laminoitua kulmakarvoja. Kiinnostukseni heräsi välittömästi ja aloin ottamaan asiasta selvää. Etenkin, kun omistan aivan vaaleat haituvat, joita kulmakarvoiksikin voi kutsua, niin kaikki helpotus kulmakarvojen suhteen on tervetullutta. 
Tähän asti olenkin päässyt melko helpolla, koska laitatutin microblading:t kulmiin ehkä noin 2v vuotta sitten ja olen niitä pitänyt yllä käydessäni vahvistuksessa säännöllisesti
. Nyt on tilanne kuitenkin se, etten ehkä kaipaa enää mitään niin pysyvää kulmiini, joten tälläinen lyhytkestoinen ja luonnollisempi vaihtoehto voisi olla se tämän hetken juttu. Tiesin muutenkin heti, että tämä voisi olla se seuraava ns. palvelu, jota haluaisin tarjota asiakkailleni.

Noniin oletteko valmiita? Kerron Teille mikä tässä on se juttu.

Kuva lainattu netistä

Eli Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat siistitään ja asetellaan samansuuntaisesti niin, että ne näyttävät tuuheilta ja kauniilta. Pitkäkestoisen muotoilun salaisuus on ns. kiinnittävä aine (sama, mitä käytetään ripsien kestotaivutuksessa eli lashliftissä). 
Kulmakarvat voidaan tarvittaessa värjätä samalla, joten tulos on vielä intensiivisempi. Hoito on täysin kivuton ja aikaa siihen varataan 60min. 
Tämä on juuri sinulle, joka et halua kulmiisi microblading:a tai tatuointia, mutta kaipaat kuitenkin ohuisiin, vaikeasti hallittaviin kulmiin helpotusta. 
Kulmien laminointi kestää noin kuukauden verran ja pikkuhiljaa laminointiaine alkaa kulumaan kulmista pois. Tässäkin vaiheessa saat vielä esim kulmakarvageelillä kulmat helposti siistittyä.

Tosi huono kuva, en tiedä miksi jäi näin sumeaksi. Mutta tässä alkutilanne. 

Tässä tein itselleni laminoinnin. Kulmat vaativat ainoastaan pienen harjauksen aamuisin ja avot

Nyt SINÄ ihana blogimme lukija saat tämän kulmakarvojen laminoinnin tarjoushintaan 45€ . Kerrot vain varatessasi aikaa itsellesi koodin "prettyawesome". Ajan voit varata esim instagramin kautta ja otahan seurantaan samalla tmi_NooraKarjalainen.

Meillä on muuten lauantaina Monican kanssa kiva päivä tiedossa, koska suuntaamme auton nokan kohti Tamperetta ja osallistumme kauneusbloggaaja miittiinkiin :) Ihan super jännää ja ihanaa nähdä niin moni huikee tyyppi livenä. Emme malta odottaa!

Mukavaa iltaa !

❤ Noora


4 kommenttia

 1. todella kaunis

  https://kauneushoitolacare.ee

  VastaaPoista
 2. Kaunis lopputulos! Meinasin itsekin ottaa nämä tuossa alkusyksystä, mutta sitten jänisti. Ajattelin jos lopputuloksesta tuleekin omille melko tuuheille kulmille liian irvokas mutta en tiedä, voisi se toimiakin. Ainakin sinulle sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asiakkaan kanssa yhdessä sovitaan ja mallaillaan mikä malli olisi kiva :) Itsekään en halunnut liian tuuhean näköiseksi "aseteltuja" :D Koska uskon, etten tuntisi itseäni kotoisaksi niissä :D Mene vaan rohkeasti kokeilemaan ja esitä toiveesi kulmien mallista :)

   Poista