Ihan loistava meikkivoide aikuiselle iholle!

1 kommentti
Torstai on toivoa täynnä! Mistähän tämäkin sanonta on lähtöisin? 😊 No siinä mielessä kyllä, että viikonloppu on jo ihan nurkilla. Olen koko ikäni tehnyt lähes tulkoon vuorotyötä, joten vapaat viikonloput ovat todellakin luksusta, mitä osaa arvostaa. Teen kyllä vieläkin silloin tällöin viikonloppuisin töitä, mutta pidän siitä, että se on opiskelujen ja perheen ohella ns. vapaaehtoista.  Ja näin opiskelijana viikonlopusta saa aika kivat rahat.

Diego dalla Palma merkkinä oli mulle vielä hetki sitten tuntematon. Tai olin nimen kuullut, muttei ollut sarjan tuotteista mitään kokemusta. Sarjan tuotteita lanseerattiin nyt syyskuussa Prismoihin ja minäkin sitten kauppareissulla kurkkasin Prisman kosmetiikka-osastolle ja siellähän ne olivat. 
Nyt olenkin löytänyt muutamia uusia suosikkeja juuri tältä kyseiseltä sarjalta. Niistä vastikään esittelinkin Teille luomivärinpohjustajan. Pääset postaukseen tästäPohjustaja toimii edelleen moitteettomasti ja pitää luomet rasvoittumatta koko päivän.


Nyt uusin suosikkini sarjalta on Geisha lift foundation. Olen pitkään ollut Bare Minerals Bare Pro meikkivoiteen käyttäjä, samoin Lumenen CC meikkivoide lukeutuu pitkäaikaisiin suosikkeihin. Meikkivoide on yksi tärkeimmistä meikin kulmakivistä, joten olen todella vaativa sen suhteen. Etenkin, kun olen tällä hetkellä 39v (kääk vielä muutaman kuukauden). niin meikkivoiteen tärkeys korostuu. Mikään muu meikki ei näytä kasvoilla hyvältä, jos pohja sille ei ole kunnossa.  Tätä myös meikkiguru Raili Hulkkonen aina painostaa, että turha aikuisen naisen on esim. huulipunaa laittaa, jos meikkipohja ei ole kunnossa. Olen ihan samaa mieltä.


Itselläni on sävy 222 ja se on täydellinen. Usein sävyt ovat liian keltaisia tai liian punaisia, Tämä oli just passeli.


Tässä olen levittänyt meikkivoidetta ainoastaan sieltä katsottuna oikealla puolelle ;)


Tässä Diego Dalla Palman meikkivoiteessa on kaikki mitä meikkivoiteelta kaipaan. Ohut koostumus, joka levittyy helposti. Liian paksu meikkivoide ei näytä hyvältä aikuisella iholla, näyttääkö se ylipäänsä kenelläkään? Mattapinta on ehdoton NOUNOU. Aikuinen iho kaipaa raikkautta ja heleyttä. 
Meikkivoiteen alle laitan aina primerin. Suosikkeja on monia. Irtopuuteroin aina kevyesti t-alueen. Muuten en puuteria käytäkään, enkä ikinä korjaa kasvomeikkiä päivän aikana. Kun meikkipohja on huolella tehty, se harvoin tarvitsee korjausta päivän mittaan. Itselläni on sekaiho ja joskus pintakuivuutta, joten minun iho ei juurikaan rasvoitu päivän mittaan. Senkin vuoksi riittää kevyt puuterointi meikkiä tehdessä.


Tässä muuten olisikin seuraavan postauksen aihe, miten saada meikki pysymään siistinä rasvoittuvalla iholla? Monica nappaa tässä vinkki ;)

Diego Dalla Palman meikkivoide oli hinnaltaan 44€. Eli sarja on aikalailla selektiivisen sarjan hinnoissa, minun mielestä. Ehdottomasti Prismassa myytävistä kosmetiikka sarjoista se kallein, mutta todella piristävä uutuus Prismojen kosmetiikkavalikoimiin. 


Ihanaa torstaita! Kuullaan taas ❤

❤ Noora
1 kommentti

  1. Mulla on myös tuo, ja se on kyllä hyvä. Täytyykin tarkistaa, olenko kirjoitellut siitä omassa blogissani...

    VastaaPoista