tukholman tuliainen ja klassikko-tuote

1 kommentti
Hei pitkästä aikaa!

Miten teillä on syksy lähtenyt käyntiin? Meillä arki on ollut kiireistä jonka vuoksi blogiin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Lupasin teille kertoa lisää Tukholman tuliaisista ja tässä tuleekin kerrottua oikein klassikko-tuotteesta eli Cliniquen moisture surge-sarjasta

Ostin jo viime talvena kokeiluun Moisture surge 72-hour autoreplenishing hydrator-voiteen ja ihastuin heti. Ja kesällä laivalta löysin pakkauksen jossa tämä sama voide oli isommassa koossa 125ml. Pakkauksen mukana tuli all about eyes-silmänymärysvoide 15ml sekä 30ml face spray. Moisture surge on aivan ihana kevyen tuntuinen geelivoide. Imeytyy tosi hyvin ihoon eikä jätä tahmeaa tuntua. Voide on siis öljytön, jonka vuoksi ainakin minulla sopii meikin alle loistavasti, on hyaluronihappopitoinen, kosteuttaa nimensä mukaan jopa 72tuntia! Jopa vielä pesun jälkeen kosteuttaa. 

Otin yhteyttä Cliniquen kouluttajaan saadakseni lisävinkkejä tuotteeseen ja hän sanoi että voidetta voi käyttää myös hiustenlatvoihin jos on sähköiset hiukset! Voiteessa on pieniä kosteuttavia molekyylejä, jonka vuoksi voi talvella levittää jopa sukkahousujen päälle niin ei kuiva iho pölise eikä tahmaa. Ja toki tätä voi käyttää myös kosteuttavana naamiona. Moisture Surge on ihan jokaisen ihon pelastaja! Voide on niin ihanan kosteuttava ja kuten me tarvitaan juomavettä niin samalla tavalla iho janoaa kosteutta.  Tämä on todella riittoisa. Olenkin tätä käyttänyt jo jonkin verran eikä oikein edes näytä käytetyltä!All about eyes-silmänympärysvoide onkin tuttu jo vuosin takaa. Edelleen tämä tuote on ihanan samettinen iholla! Tämäkin on geelimäinen voide ja häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia!

Uusi tuttavuus on Moisture surge face spray!
En ole tätä vielä kovin montaa kertaa kokeillut sillä olen tähän asti pärjännyt voiteella. Talvea kohti tässä mennään joten tämä tulee varmasti käyttöön! 
Sprayta voi käyttää sekä kosteusvoiteen alle että päälle. Voi laittaa myös meikin päälle. Tätä voi siis laittaa aina kun tuntuu, että iho janoaa kosteutta! Tämä on kevyt spay joten imeytyy myös hyvin!


Ei tarvitse paljoa laittaa kuten kuvasssa näkyy, että pari suihkausta on riittävä!Voin siis vain suositella näitä aivan ihania klassikkotuotteita! 


Ihanaa viikkoa teille! <3

t. Monica

1 kommentti

  1. Itse myös rakastuin tuohon geelivoiteeseen viime talvena :) tykkään käyttää sitä myös paksumpien voiteiden alla talvipakkasilla tuomassa lisäkosteutusta. Ja se Intense Skin Fortifying Hydrator voide on myöskin loistava, vaikka onkin hieman tätä raskaampi voide :) silmänympärysvoidetta tai tuota suihketta en ole kokeillut, mutta vaikuttavat kiinnostavilta!

    VastaaPoista