Ihan super hyvä luomivärinpohjustaja

2 kommenttia
Heipähei ihanaiset <3

Jaahas sehän on ihan syksy nyt! 
Jos saisin päättää, niin hyppäisin kokonaan loka-marraskuun yli, siirtyisin suoraan jouluun ja joulusta kevääseen. En voi yhtään sietää sitä loka-marraskuun pimeyttä ja ankeutta. En vaan kertakaikkiaan voi. Tuntuu, että kokoajan väsyttää. Eikä ole edes aikaa väsymykselle, kun on 100 ja yksi asiaa tehtävänä kokoajan. Mutta valitukset sikseen, koska oli mulla ihan asiaakin teille. Ja vieläpä iloisia sellaisia. Nimittäin meikäläinen on löytänyt ihan huippuhyvän luomivärinpohjustajan. VIHDOINKIN! Eli nyt kaikki raskasluomisethelpostirasvoittuvat luomet katse tänne ja äkkiä :)Kaikki alkoi siitä, kun kauppareissulla Jumbon Prismassa bongasin Diego dalla Palman tuotteet hyllyssä. Olin saanut kyllä aikaisemmin vähän vihiä, että tämä kyseinen sarja tekisi tuloaan Prismoihin, mutta jotenkin sillä hetkellä en osannut sitä odottaa ja meinasinkin kävellä kosmehyllyjen ohi, mutta kuinkas ollakaan, siinähän ne Diego dalla Palmat olivat kaikessa komeudessaan. Pahinta tässä oli se, että olin kauppareissulla mieheni ja hänen vanhempiensa kanssa ja olimme jo poislähdössä.  Ei auttanut muu, kuin hirveä tuskanhiki päällä äkkiä silmäys tarjontaan ja muutama huulipunan sävyn kokeilu kämmenelle. Kuulin suorastaan mielessäni, kuinka mieheni tuskaili kassajonossa kadonneen vaimonsa perään. 
Tuskastuneista silmäilyistä huolimatta otin riskin ja tutkin DDP:t nopeasti läpi ja mukaan valikoituikin pari tuotetta.


Ihana helposti ja tasaisesti levittyvä koostumus. Peittää juuri sopivasti!

Toinen tuotteista eli Makeupstudio eye primer yllätti todella positiivisesti. Tämä on nimittäin ihan super hyvä! Ja sillä tarkoitan sitä, että silmämeikki pysyy hyvänä koko pitkän(kin) päivän. Mulla on todella helposti rasvoittuvat luomet, joten siinä mielessä olen todella vaativa, koska olen jo pitkään hakenut hyvää pohjustajaa. Vaadin pohjustajalta sitä, että se pitää luomivärin siistinä koko päivän karkaamatta luomivakoon.
Tätä pohjustajaa on helppo annostella aplikaattorin avulla ja se levittyy todella helposti ja tasaisesti luomille. Erittäin positiivista tässä on myöskin se, että tässä on hieman "peiteainemaista" sävyä ja tämä tasoittaakin tosi hyvin luomen sävyeroja. 
Tämä kuivahtaa nopeasti. Itse vielä puuteroin irtopuuterilla luomet ennen luomivärin levitystä. Ja kyllä muuten pysyy, aamusta iltaan :)Hintaa tällä pohjustajalla oli noin 17euroa ja tosiaan näitä saa helposti ostettua valikoiduista Prismoista ympäri maan.

❤ Noora

2 kommenttia

  1. Oi, kuulostaapa hyvältä! :) Mulla on mun suosikkipohjustaja pian loppumassa ja mietinkin, että pitäisikö testata jotain uutta :D Tää on nyt hyvin vahvana ehdokkaana seuraavaksi testikohteeksi :) Diego dalla Palman tuotteisiin tutustuin vasta ihan äskettäin, mutta vaikuttavat tosi kivoilta ja laadukkailta :)

    VastaaPoista
  2. Moikka :) Sama mulla eli ei ollut mitään kokemusta sarjan tuotteista aikaisemmin. Nimi oli kyllä tuttu hämärästi. Sitten näin ig:stä, että nämä rantautuvat syyskuussa Prismoihin ja sieltähän ne sitten löytyivätkin. Olen nyt hankkinut useamman tuotteen testiin ja tykkään tosi paljon. Tekisi mieli vielä sitä Geisha meikkivoidetta testata, kun sitä on kovasti kehuttu. Mutta palatakseni tähän luomivärin pohjustajaan, niin tämä on huippuhyvä! Mulla ei toimi Urban decayn original eikä eden. (eikä moni muukaan) Tai on ihan ok:sti toiminut niin, että olen vielä niiden päälle laittanut Nyxin Hd-peiteainetta. Aika työlästä, eikö. Siksi jopa jännitti vähän alussa laittaa tätä Diego dalla Palmaa pelkästään, kun olin tottunut käyttämään ainakin 2 tuotetta pysyvyyden takaamiseksi. Mutta turhaan jännitin, koska tämä pitää luomivärit paikallaan koko päivän, ei mitään ongelmia :) Joten suosittelen lämpimästi.

    VastaaPoista