Tukholman tuliaiset ja paras primer!

2 kommenttia
Heissan kaikille!

Kesä on mennyt nopeasti ja minullakin oli lyhyt 12 päivän mittainen kesäloma! Se oli tehokas ja kattoi kaiken tarvittavan mitä lomalla yleensä tehdään: istutaan autossa, käydään sukulaisissa, mökkeillään jne. Mutta parasta oli Tukholman-reissu ystäväpariskunnan kanssa (ilman rakkaita lapsia). Ja mikäs onkaan parasta shoppailuseuraa, kuin toinen joka myös viihtyy Sephorassa :D

Kosmetiikkaa tuli tällä kertaa ostettua melko paljon! En edes tiedä mistä alottaisin esittelyn :DNo vaikkapa siitä, että jo laivalla matkalla Tukholmaan huomasin helteisen kesäpäivän jäljet kasvoillani! Meikki oli melkolailla sulanut.. Myyjä suositteli rasvoittuvalle iholle mattapinnan antavaa Lancomen Teint Idole Ultra Wear NUDE-meikkivoidetta. Se on koostumukseltaan ohut, mutta kuitenkin puolipeittävä.
Teint Idole Ultra Wear NUDE on helposti levittyvä meikkivoide, eikä hapettunut minun kasvoillani. Olen kyllä tykästynyt myös tähän meikkivoiteeseen. Minullahan niitä kyllä riittää, mutta on hyvä olla vaihtoehtoja ;D Tässä on lievä parfymin tuoksu, mutta itseäni se ei häiritse.
Tämä on pysynyt hyvin iholla, mutta siihen varmasti vaikuttaa hyvä primeri! Tämä tuntui hyvälle iholle eikä kuivattanut ollenkaan.
Ostoslistalla oli myös tehokas primeri! Ja Sephorassa onkin mahtava valikoima! Vaatimuksena oli, että meikki pysyy hyvänä. Ei kuulosta monimutkaiselta, mutta kaikkea kokeilleena kyllä se on :D Sephorassa myyjä suositteli minulle silikonitonta ja ölytöntä Becca Ever Matte Poreless Priming Perfectoria. (kun kerroin ettei Benefit Porefessional-primer toiminut eikä Smashboxin Photo Finish) Se tuntuikin kädellä jo melko tehokkaalta. Miten oikein kuvailisin... tahmeahko? Oikein junky? No kokeilemalla tämäkin selviää!


Muutaman kerran primeria testaneena voin sanoa, ettö kyllä on hyvä! Paras voisin jopa sanoa! Laitan primeria puhtaalle iholle pienen nökäreen. Lämmitän sitä ensin käsissäni jolloin se muuttuu hieman voidemaisemmaksi ja levittyy paremmin. Laitan koko kasvoille vaikka sitä tarvitaan vain T-alueelle. Primerin jälkeen laitan ihan kevyesti irtopuuteria. (luin jostain tämän vinkin ja sekin on toimii). Ohjeissa sanottiin myös, että tätä voi laittaa vielä kevyesti meikkivoiteen päälle. Näillä ohjeilla olen saanut meikin pysymään mattapintaisena melko pitkään! Voin vain suositella! Sanoisin hyvä ellei jopa täydellinen! Tuntuu kuin meikkivoide oikein tarttuisi tähän tahmeahkoon pohjaan!Suosikkimeikkivoide on edelleen Estee Lauderin Double Wear (juhlaan), mutta tämä Lancomen Nude on hyvä arkeen. Ja on puolipeittävä, (riittävän peittävä) ja mattapinnan antava! Ja hyvä sävy! Minä ostin sävyn 025.

Ostin muuten Superdryn liikkeestä ihanan hupparimekon!


Vähän ehkä hassusti kerroin ensin meikkivoiteesta ja vasta sitten primerista, mutta tämä olikin ostojärjestys :D Meikkivoiteesta on tulossa lisää kuvia seuraavissa jutuissa :)

Ihanaa viikkoa!

t. Monica

2 kommenttia

  1. Estee Lauderin meikkivoidetta haluaisin kyllä kovasti testata mutta hinnan takia on jäänyt toistaiseksi testaamatta. Ehkäpä joskus. Mutta ihania löytöjä teit :)

    VastaaPoista
  2. Double Wear on myös minun suosikki kestävään meikkiin! Tuo Lancome kuulostaa tosi hyvältä, mutta vähän mietityttää se tuoksu. Täytyis päästä nuuskuttelemaan :D Primer kuulostaa huipulta, tietää mitä laittaa ostoslistalla seuraavalle Sephoran reissulle!

    VastaaPoista