Dior Backstage

Ei kommentteja
Hei!

Ihastuin jo viime syyskuussa eli melkein vuosi sitten Diorin Backstage Cool Neutrals-luomiväripalettiin. Mieheni, joka matkustaa paljon lupasi tuoda sen minulle tuliaisiksi, mutta juuri silloin se oli loppunut lentäkentältä! :(
Ja sitten se unohtui.. Miten voi unohtaa jotain niin kaunista! :D

No nyt kesällä löysin tämän ihanuuden uudelleen ja kyllä se oli pakko ostaa vaikka näitä paletteja löytyy jo muutenkin..


Olen kyllä niin tyytyväinen tähän palettiin. Siinä on niin ihania sävyjä ja ihan hyvä pigmentti. Sävyt blendaantuu hyvin keskenään ja on helppo levittää

Käytän silmämeikin pohjalle Macin Pro Longwear Paint Potia sävyssä Painterly.Laitoin ensimmäiseksi koko liikkuvalle luomelle Shimmer Pinkiä.


Luomivakoon laitan Matte Pink, jonka häivytän kulmaluuta kohti. 


Ja taas luomivakoon (siihen kuopan kohdalle) Matte MauveJatkan Ombrè Sculpting Powder saadakseni syvyyttä


Silmänurkkaan lisään vielä Matte Plum ja Shimmer Purple. Alaluomelle laitan Matte Plum. Viimeiseksi laitan vielä Shimmer lilac tuomaan hieman hohtoa, mutta ei se aina ole tarpeellista sillä mattapintanakin tämä meikki on kiva. Eli hyvin paljon laitan kerroksia päällekkäin ja ne sekoittuvat hyvin yhteen.Ja lopputulos: kylmän/viileän neutraaleja sävyjä. Sopii hyvin arkimeikkiin ja jos haluaa näyttävyyttä niin paksummat rajaukset ja alaluomelle silmän sisärajaukset niin tulee kiva! :)


 

Tässä vielä järjestys:

Tämän hinta on noin 60€
Katsokaa miten kaunis paletti :D


- Monica


Ei kommentteja