Atraumaattinen ihonpuhdistus

2 kommenttia
Moikka,

Syksy tuo tosiaan minulle hieman uusia ja jännittäviä kuvioita mm. opiskelun rinnalle ja näin ollen se tuo tullessaan todella mielenkiintoisia koulutuksia, joiden jälkeen minulla onkin sitten mahdollisuus tehdä näitä mielettömiä hoitoja ihan niille oikeille asiakkaille. Jännää!

Viime viikolla osallistuin Beautifill Aesthetics:in järjestämään atraumaattisen ihonpuhdistuksen koulutukseen. Koulutus kesti koko päivän ja päivän päätteeksi koulutuksesta sai sertifikaatin. 
 Ihan mielettömän kiva päivä takana! 
Nyt moni teistä miettii, mistä tässä hoidossa on oikein kyse ja mitä atraumaattinen ihonpuhdistus ylipäänsä tarkoittaa? 
Atraumaattisessa ihonpuhdistuksessa iholle ei aiheuteta traumaa. Eli ihoa ei käsitellä traumatisoivilla höyrystimillä eikä komedoraudoilla, vaan hoidossa käytetään ainutlaatuista HL (=Holyland) menetelmää, jossa ihoa lämmitetään ja pehmennetään järjestyksessä erilaisilla aktiivisilla aineilla ja pitkällä aikavälillä 25-40min. Kaiken kaikkiaan hoito kestää noin 1h 15min.  Hoito on täysin kivuton ja ihanan rentouttava. Hoito sisältää 8-10 vaihetta ihon kunnosta riippuen. Useampi vaihe hierotaan kasvoille, joten olin todellakin rentoutunut. Kasvohieronta, ah niin harvinaista herkkua ja niin ihanaa!


Hoidossa käytettävät Holyland sarjan tuotteet

Hoidon tärkeimmät vaikutukset:

  • Paksuuntuneen ihon normalisointi
  • Keratiinisoinnin normalisointi
  • Ihohoukosten puhdistus
  • Ihohoukosten supistus
  • Ihon värin ja tekstuurin tasoittuminen
  • Tulehtuneiden alueiden punaisuuden ja turvotuksen väheneminen
  • paranemisprosessin nopeutuminen 


Hoito sopii täydellisesti myös kuivalle, herkälle ja couperosaiholle!


Kuviin on vaikea saada esiin tätä huimaa muutosta mitä ihoni koki hoidon aikana. Itselläni ei ole kauhean häiritseviä ihohuokosia, mutta värin epätasaisuutta ja mustapäitä esiintyy siellä täällä. Oma nenäkin puhdistui selvästi ja iho kirkastui silmissä. Tämä oli vasta ensimmäinen hoito. Voin vaan kuvitella miten hyvältä iho näyttää esim. toisen tai kolmannen hoidon jälkeen :)


Kuva ei edes kerro kaikkea totuutta, mutta etenkin tässä kuvaparissa näkee eron. Ihon sävy tasoittui ihan mielettömästi.


Yllä ja alla olevissa kuvissa ihan mieletön ero! 
Kuva lainattu Beautifill Aestheticsin luvalla

Mikä tästä hoidosta tekee erinomaisen on se, että iho on hoidon jälkeen täydellisesti syväpuhdistettu, kuulas, ei turvotusta, eikä punoitusta, joten palautumisaikaa ei ole! Olet heti valmis vaikka pistämään jalan koreaksi 😉

Hoitoa suositellaan sarjahoitona ihon kunnosta riippuen.
Hoidossa kuorinta valitaan ihon tarpeen mukaan. Rasvaisemmallekin iholle löytyy omansa ja jos halutaan vaalentaa vaikkapa kasvoilla pigmenttimuutoksia, löytyy siihenkin tehokas vaihtoehto.

Oletko sinä käynyt atraumaattisen ihonpuhdistuksessa?

Ihanaa sunnuntai iltaa ja uutta alkavaa viikkoa!

❤ Noora
2 kommenttia

  1. En ole käynyt, vielä! Näyttää kyllä niin hyvältä iho hoidon jälkeen, että pakko päästä itekin tähän. :)

    VastaaPoista