Lumenen meikkivoiteet

3 kommenttia
Hei pitkästä aikaa!

Kirjoitin jokin aika sitten It-Cosmeticsin CC-voiteesta johon en ollut niin tyytyväinen. Tai olihan se ihan hyvä, mutta ei ihan täyttänyt odotuksia..
No ostin sitten perään vielä Lumenen CC-voiteen sekä Lumenen Invisible Illumination [kaunis]-meikkivoiteen. Lumenen CC-Colour correcting on voidemainen meikkivoide. Sitä voi helposti kerrostaa ja on helppo levittää. Peittää ihan hyvin ja pysyy iholla paremmin kuin It Cosmetics. CC-voide sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä ja lakan siemenuutetta, jotka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.  Tuotteessa on SK20 mikä on loistavaa! Pidän tämän tuotteen helposta levittävyydestä! Helppo meikkivoide arkimeikkiin.
Lumenen Invisible Illumination [kaunis]-meikkivoiteen näin ystävälläni. Ihailin hänen kaunista ja tasaista ihoa ja pitihän se sitten myös saada!

Lumenen Invisible Illumination [kaunis]-Instant Glow meikkivoide on oikeastaan geelimäinen sävyttävä ja heleyttävä voide. Yleensä "heleyttävä" tarkoittaa minulle, rasvoittuvan ihon omaavalle vain lisää kiiltoa kasvoille, mutta siitä huolimatta halusin sitä kokeilla. Tuote on purkissa, joten käytän aina pumpulipuikkoa tuotetta ottaessa. Voide tuntuu aivan ihanan viileältä iholla. Minun kirjavaa ihoa ei paljon peitä, mutta tasoittaa hyvin punakkuutta. Jos haluan enemmän peittävyyttä, käytän It Cosmeticsin Bye Bye under eye-peiteainetta. Toki iho alkaa hieman päivän mittaan kiiltämään, mutta sitäkin voi hillitä primerilla sekä hyvällä irtopuuterilla esim. Laura Mercier on aivan huippu! Tämä sopii mielestäni sellaiselle, joka kaipaa vain hieman ihon sävyn tasoittamista.


Halusin testata vielä Lumenen melko uutta kosteuttavaa voidetta.
NORDIC HYDRA Lähde on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava päivävoide sk30. Voide imeytyy nopeasti ja on hyvä meikin alla. Iho ei tunnu kiristävältä lainkaan. Tämä on todellakin kiva voide näin kesällä! Tässäkin suojakerroin 30!

Vasemmalla on Lumenen CC-voide, joka on hieman punertavampi ja peittävämpi ja oikealla on kellertävämpi Instant GlowPidän näistä Lumenen tuotteista joita on niin ihanan helppo käyttää jos tahtoo kevyttä ja tasoittavaa tai hieman peittävämpää tuotetta :)

Ihanaa päivää! :)
- Monica

3 kommenttia

 1. Tuo Lumenen Instant glow meikkivoide onkin uusi mulle. Täytyy ottaa sekin testattavaksi. Ainakin toi CC voide on mun yksi all time favourite ja ostan aina uuden purkin kun edellinen loppuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sellainen helppo meikkivoide, mutta hyvin kevyt :)
   testaa ihmeessä

   Poista
 2. Vastaan Monican puolesta :) Mä haluisin myös testata ton Instant glow meikkivoiteen? Uskoisin, että on mun ei helposti rasvoittuvalle iholle passeli? Eilen nappasin Stokkan alesta CC:n medium sävyssä. Light sävy multa jo löytyikin, mutta se oli liian vaalea nyt kesällä. Toi CC on kyllä ollu tosi hyvä :) terkuin, Noora

  VastaaPoista