LAURA MERCIER Translucent Loose Setting Puuteri "Glow"

2 kommenttia
Joku saattaa muistaakin, että ostin jokin aika sitten sen ns. original Laura Mercier loose setting powderin translucent sävyssä. Puuteri oli mitä mainioin, eikä mieleeni tule toista irtopuuteria, joka olisi niin henkäyksen kevyt, kuin tämä Laura Mercierin puuteri. Koostumus tässä on jotain niin ennennäkemätöntä, enkä ihmettele yhtään tämän puuterin kovaa suosiota.

Ainut mikä tässä puuterissa häiritsi, oli se, että minun makuuni se jätti liian matan lopputuloksen. Toki kasvot päivät mittaan rupeavat kiiltelemään, mutta pointsit kyllä tälle puuterille siitä, että melkoisen hyvin se jaksoi pitää kasvot mattana koko päivän. Jopa läpi hikisen työpäivän. Aika nappi suoritus.
 Yhtenä päivänä taas Monican kanssa fiilisteltiin meikkejä ym mitä muutakaan niin Monica tiesi kertoa, että Laura Mercierin puuterista on olemassa "Glow" versio. Whooot? Tiesin sillä sekunnilla, että mun oli saatava se! Joten Monica tilasi Glow:n  ja sitten teimme pikku vaihtarit :)

Yksinkertaisen kaunis pakkaus tässä puuterissa.


Meikki pysyy kasvoilla useimmiten läpi päivän ihan kiitettävästi. Pidän heleästä lopputuloksesta, joten harvoin käytän mattaisia meikkivoiteita, vaan suosin ennemminkin heleän lopputuloksen jättäviä meikkivoiteita.
Meikkivoiteen kiinnitän usein lisäksi vielä kevyesti irtopuuterilla, joko sudilla tai vipalla kevyesti painellen. Myös irtopuutereissa suosin heleitä, valoa heijastavia puutereita. Matta ei ole mun juttu, se on tullut jo varmasti selväksi 😁

Laura Mercierin Glow irtopuuterista ei hohdetta puutu. Olin jopa alussa hieman yllättynyt miten hohtavalta, jopa hieman kultaiseen taittavalta puuteri aluksi näytti. Ero oli niin valtava tämän Glow:n ja Original:n välillä. Omaan silmään tämä Glow on enemmän highlighter, kuin irtopuuteri.
Koostumus on höyhenenkevyt ja helposti levittyvä tässäkin puuterissa.Puuteri on läpikuultavaa, sävy taittaa kultaan. Puuteria kannattaakin käyttää todella varovaisesti, koska liikaa käytettynä tuloksena on "kävelevä discopallo". Been there, done that 😂


Missään nimessä itselleni en tätä voi käyttää koko kasvoille sen antaman liiallisen hohteen vuoksi. Highlight-tuotteena ihan kiva, sekä varmasti toimisi sekoitettuna toiseen ei niin hohtavaan puuteriin.
Tästä näkee hyvin, miten hohtavalta puuteri näyttää

Huomasin myöskin päivän mittaan, että oman ihon lähtiessä hieman kiiltelemään, näytti kasvoni vielä "hohtavimmilta". Kieltämättä mullekin ehkä vähän too much  😂 Ihana puuteri kuitenkin kaikenkaikkiaan ja aionkin jatkossa käyttää tätä hieman hillitymmin esim poskipäillä highligterina tai kokeilen tämän sekoittamista toiseen irtopuuteriin vähän hillitymmän tuloksen aikaansaamiseksi. 

Onko sulle jo tuttu tämä Laura Mercierin Glow puuteri?

❤ Noora 

2 kommenttia

  1. Oon kuullut näistä Laura Mercierin puutereista viime aikoina niin paljon kehuja, että tekisi mieli itsekin testata! Oon tosin aika huono käyttämään puutereita juurikin sen vuoksi, etten kovin mattaista lopputulosta halua. Talvisin mulla on tosi kuiva iho ja silloin tykkään käyttää tällaisia hehkuvampia puutereita tuomassa hieman hehkua ja eloa rutikuivalta ja samealta näyttävälle iholle :)

    VastaaPoista
  2. Juu se original oli ehkä mun makuun liian matta vaikkakin se teki ihosta tosi kauniin. Ja sitäkin voisi kasvoille laittaa vaan esim t-alueelle niin sitten ei tulisi niin matta �� Tämä Glow on kyllä nimensä veroinen ��

    VastaaPoista