BIO EFFECT Nobel palkittua ihonhoitoa Islannista

4 kommenttia
*Tuotteet saatu testiin


Vain 4 tippaa aamuisin ja 2-3 tippaa iltaisin kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle. That`s it! Kuulostaa helpolle. Sitä se nimenomaan on. Olin jälleen kerran päässyt hyvään vauhtiin hoitotuotteiden kerrostamisessa kasvoille siihen kuuluisaan korealaiseen tyyliin. 
Oli hoitonesteet ja vedet ja seerumit ym. mitä niitä kaikkia nyt onkaan. Vaikka ja mitä. Ja aika monta putelia ja purnukkaa hyllyllä ja jonossa odottamassa vuoroaan ;)

 Taas olen viime päivinä kuullut vihjailuja siitä, miten muka kosmetiikkaa on paljon ja joka paikassa. Herralla on yksi ja ainut dödö ja sekin kuulemma aina hukassa ;) Ja se on mukamas mun kosmetiikan syy ;) Miehet! 
No siis anyway, jos palataan itse aiheeseen, niin ihonhoito on ollut minulle sydämen asia.
 IHAN AINA! Siitä en tingi koskaan. Huolellinen meikin/kasvojen puhdistus iltaisin (ja aamuisin) ja hoitotuotteet päälle. Joka ikinen ilta. Mitä enemmän ikää tulee, ihonhoidon merkitys korostuu vielä entisestään.

Sain ihanan mahdollisuuden ja jokaisen naisen unelman (eikö?) kokeilla *Bio effectin tuotteita. Sarja olikin minulle jo parin tuotteen osalta entuudestaan tuttu ja sarjan nimikko tuotetta EGF-seerumia käytin prikulleen vuosi sitten hyvin tuloksin. Silloin oli käytössä myös sarjan EGF-päiväseerumi. Pidin näistä tuotteista valtavasti jo silloin. Miten voisi edes olla pitämättä? Tai ylipäänsä miten voi kuvitella enää käyttävänsä mitään muuta?

Tuotteet saatu testiin

Mistä oikein on kyse tässä sarjassa?

BIOEFFECTin ovat perustaneet kolme islantilaista tiedemiestä, joiden yli 10 vuoden tutkimustyön tuloksena syntyi teknologia tuottaa ihmiselle luonnollisia solukasvutekijöitä ohrassa. Ihmisen ihossa on luonnostaan EGF-solukasvutekijöitä (epidermal Growth Factor), mutta niiden määrä vähenee iän myötä. Uudet, kasviperäiset solukasvutekijät ovat ainutlaatuisen puhtaita ja tehokkaita. Siksi BIOEFFECT- tuotteissa on edistyksellisen korkea pitoisuus nuorentavia soluaktivaattoreita. BIOEFFECT-tuotteiden teho on osoitettu kansainvälisesti tunnettujen dermatologien suorittamissa riippumattomissa, kliinisissä tutkimuksissa.

BIO EFFECT EGF SERUM


EGF-solukasvutekijöitä sisältävä hoitoseerumi yökäyttöön, joka vilkastuttaa solu-uusiutumista.


Mikä tekee tästä tuotteesta niin ainutlaatuisen?
 • Sisältää Nobe-palkittua EGF-solukasvutekijää, joka lisää ihon luonnollista solu-uusiutumista.
 • Ehkäiseen ikääntymisen aiheuttamaa ihon ohenemista ( 60% paksumpi iho)
 • Häivyttää tehokkaasti ryppyjä ja juonteita (30% paksumpi ihon kudostiheys)
 • Kirkastaa ja heleyttää ihoa
 • Tieteellisesti todistettu vaikutus useimpiin ihon ikämuutoksiin.
 • Ainutlaatuisen puhdas, VAIN 7 raaka-ainetta.
 • Ei säilöntä tai hajusteita. Öljytön.


Eli tämä hoitoseerumi on tarkoitettu yökäyttöön. Ihon ollessa levossa yöllä, sen sisältämät solukasvutekijät vauhdittavat ihon luonnollista solu-uusiutumista. Itselleni riittää 2-3 tippaa kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle. Ainoastaan 2-3 tippaa ja iho tuntuu täydellisen kosteutetulta. En olisi kyllä ihan heti uskonut, että kerroksilla läträilijä selviää muutamalla tipalla. Mutta uskottava se on, kun omin silmin näkee miten ihon sävy tasoittuu ja miten iho voi kaikinpuolin hyvin. 


Kaksivaiheinen ihoa kirkastava antioksidanttihoito hidastaa ihon ikääntymisen muutoksia ja suojaa soluja ympäristön haittavaikutuksilta. Seerumia 1  levitään ensin puhtaille kasvoille 1-2 pumppausta ja annetaan hetken imeytyä. Tämä ensimmäinen vaihe sisältää EGF-kasvutekijöitä sekä hyaluronihappoa ja sen luvataan mm. lisäävän ihon kimmoisuutta ja elastisuutta. Stimuloi ihon solu-uusiutumista ja sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Oma ihoni tuntuu välittömästi kosteutetulta jo tämän 1 seerumin jälkeen.

Seerumia 2 levitetään 1-2 pumppausta ( itselleni 2 pumppausta on sopiva määrä).  Annetaan imeytyä 3-5 min, ennenkuin levitetään kasvoille esim. meikkiä. Herkät kasvutekijät hajoavat helposti voiteiden sisältämistä öljyistä ja muista raaka-aineista. 
Hoito 2 sisältää feruli-ja atselaiinihappoja , jotka tunnetusti suojaavat ihoa ilmansaasteilta. Lievittää myös tehokkaasti ihotulehduksia ja vaalentaa jo iholle muodostuneita pigmenttiläiskiä.

Kaksi pumppausta

Iho tuntuu hetken aikaa hieman tahmealta, mutta tahmeus häviää, kunhan malttaa hetken odottaa. Tämän jälkeen meikkivoide suorastaan sulaa iholle. 


Miltä kuulosti? Mä oon ihan myyty 😙

Ihanaa viikonloppua!
♥ Noora4 kommenttia

 1. Ai, että kuulostaa hyvältä!! Ihanan kattava postaus, opin taas uutta. :)

  VastaaPoista
 2. Tämä sarja on niin "one of the kind" <3 Muistin taas miksi niin rakastuin näihin. Välillä on tottakai pakko jo pelkästä uteliaisuudesta kokeilla muitakin sarjoja ja tuotteita, mutta sitten taas muistuu mieleen, miten mielettömiä nämä ovat :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostava postaus! Niin sitä vaan tehokkaan aineen kanssa ei paljon tarvitse 10 eri purkin kanssa pelleillä. Joskus yksinkertainen on tehokkain :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Tämä sarja on niin kiinnostava!Juuri tuo helppous, pari tippaa kasvoille ja se on siinä. Ei enää sitä kerrostelua ja oottelua :D Vaikkakin sekin oli ihan "hauskaa" :D

  VastaaPoista