It Cosmetics

3 kommenttia
Hei!

Syksyllä kun It Cosmetics CC-voidetta alettiin mainostamaan innostuin kovasti. En tosin ollut valitettavasti kuullut tästä sarjasta mitään sitä ennen. Mutta ei se mitään, on paljon tuotteita mitä tälläinen kosmetiikan rakastaja ei tiedä :D 

Otin selvää, että mitä on It Cosmetics. Se on siis meikkisarja, jonka on luonut amerikkalainen tv-toimittaja Jamie Kern Lima yhdessä ihon asiantuntijoiden kanssa. Hän itse kärsi ruusufinnistä ja tarvitsi tuotteen joka hoitaa ihoa ja samalla peittää hyvin. Kaikki sarjan tuotteet perustuvat ihonhoitoon ja
jokainen tuote sisältää hoitavia ainesosia, jotka saavat ihon voimaan paremmin.

Jokatapauksessa odotin tätä uutta elämää mullistavaa meikkivoidetta kuin kuuta nousevaa. En edes Tukholma Kicksistä raaskinut joulukuussa ostaa sitä etukäteen. No ehkä siihen vaikutti se, että olin perhelomalla ja käytin oman aikani jo Sephorassa. Ei lapset ymmärrä että taas mennään toiseen meikkikauppaan.. Ja sitten ajattelin että sehän tulee kohta Suomeen.. 

No sitä sai kuitenkin vielä hetken odottaa ja vihdoin pääsin vasta huhtikuussa ostoksille.. Ostin itselleni Oil-Free matte CC light-sävyn ja samaa sävyä olevan Bye Bye Under Eye-peitevoiteen.

Olin nimenomaan etsimässä meikkivoidetta, joka peittää ja on helppo levittää nopeasti. Edelleen juhlameikkiin tai meikkiin minkä täytyy kestää, valitsen Estee Lauderin. Mutta se on meikkivoide mikä täytyy huolella levittää. Halusin nopeaan meikkiin hyvän tuotteen..Odotukset olivat kyllä kovat.. 

Ja olihan tämä ihan ok.. Tai, "vain" OK.. Ei nyt yhtä hyvä kuin Estee Lauder, mutta arkeen ihan hyvä.. Peittää hyvin. On helppo levittää, juuri niin voidemainen kuin CC-voide on. Ainoastaan että tämä ei minun iholla pysy mattapintaisena. Ei vaikka olen kokeillut eri primereita, eri kosteusvoiteita ja seerumeiden kanssa.. Joten ihan todellakin vain arkikäyttöön ja juhliin jotain pysyvämpää.. 

Bye Bye Under Eye-peiteaine on hyvä. Ostin purkissa olevan tuubin sijaa. Ajattelin, että Noora testaa tuubia ja minä purkkia. Peiteaine peittää kyllä tosi hyvin. Ainoastaan, että ennen puuteria täytyy vielä sormilla häivyttää hyvin silmien alta ettei kerry sinne..  


Tässä kuva ilman meikkiä:


Tässä meikkivoiteen kanssa:Ja lopputulos:Yhteenveto: CC.voidet oil free matte on helppo käyttää ja peittävä, mutta ei sovellu juhlameikkiin. Käytän tämän nyt loppuun ja mietin uudelleen, että ostanko lisää vai kokeilenko jotain uutta.. 

Bye Bye under eye-peiteaine on hyvä ja hyvin riittoista joten se ei varmaan ihan heti lopu..

Olen tosin kiinnostunut kokeilemaan myös muita It Cosmetics-sarjan tuotteita. Kuulemma irtopuuteri on hyvä ja ripsiväri.. joten niitä sitten testiin jossain vaiheessa..Oletko sinä jo kokeillut sarjaa? Mitä pidit?

Aurinkoista loppuviikkoa :)

t. Monica

3 kommenttia

 1. En ole kokeillut, mutta mieli on kyllä tehnyt varsinkin tuota Bye Bye Under Eye -peiteainetta :) Näyttää kuvissakin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Nyt muutaman kuukauden käytö jälkeen pidän tuotteesta edelleen :)

   Poista
 2. Vastaan nyt Monican puolesta :) Bye bye under eye on loistava! Koostumus on paksu, mutta niin se vaan oikein sulaa iholle ja peittää todella hyvin. Tykkään myös, kun se jättää ns. valoa heijastavan pinnan. IHANA TUOTE!

  VastaaPoista