Paras itseruskettava!

Ei kommentteja
Hei kaikille!

Taas se aika vuodesta jolloin herää siihen kuinka iho on kalpea ja (Nooran sanoja lainaten) pakastekalkkunan värinen :D

Viime keväänä ystäväni suositteli minulle aivan loistavaa Body Drench Instant Bronzing Spray-iteseruskettavaa! Ostin itselleni suikepullon ja käytin sitä koko kevään, kunnes ihanan kesän ansiosta päivetystä tuli ihan auringosta. Ja nyt oli aika ostaa sitä lisää.Body Drench on todella helppo käyttää sillä suihke levittyy tasaisesti iholle ja näät mihin sitä on jo suihkittu. Iho kannattaa kuoria ja kosteuttaa hyvin ennen itseruskettavaa, mutta jos se jää tekemättä niin ei huolta sillä ainakaan itselle ei ole mitään epätasaisia laikkuja jäänyt. Suihkutan body drenchiä suihkussa etten huomaamatta värjää seiniä. Suihkussakin kannattaa seinät vielä huuhtaista vedellä. Käden mitta on hyvä etäisyys, sillä silloin se leviää tasaisesti eikä tule läikkiä. Muista vain ravistaa pulloa hyvin ennen käyttöä!

Sävy tosiaan näkyy heti, mutta syvenee vielä 3-5 tunnissa. Sitä voi myös kerrostaa. Suihkautan, annan hetken kuivahtaa ja vielä lisään, jos haluan syventää sävyä. Tuote kuivuu hyvin iholle, mutta en silti laittaisi valkoista paitaa samana päivänä päälleni, ettei vaan jätä mitään jälkiä vaatteisiin.

Käytän itseruskettavaa lähinnä kasvoihin, kaulaan, decolteelle sekä käsivarsiin. Mutta heti kun tarkenee vähentää vaatteita, niin jalatkin saavat päivetystä purkista! Suosittelen käyttää ilman rintaliivejä, ellei halua rajoja :DJos haluaa ylläpitää päivetystä lisää suihketta 1-2 kertaa viikossa. 
Vaikea sanoa kuinka kauan purkki kestää sillä se riippuu ihan kuinka usein sitä käyttää ja mihin käyttää. Itselläni edellinen pullo kesti koko kevään (käytin vain yläkroppaan) ja varmaan vielä alkukesälläkin käytin, mutta sitten loppuliru jäi pulloon kun oli niin ihana kesä.. Tämä on ihan paras itseruskettava sillä se ei ole kellertävä iholla kuten useimmat itseruskettavat, on helppo käyttää ja pysyy hyvin! Ei tarvitse erikseen levittää kintaalla, vaan on niin helppo levittää suihkeen ansioista! Toki voi vielä kädellä levittää jos haluaa, mutta itse pidän ajatuksesta että spray on niin kätevä ettei tarvitse enää muuta tehdä. 

Kuvassa vasemmassa jalassa on suihkautettu ja heti otettu kuva. Sävy syvenee tästä vielä. Tämä on siis hyvä muistaa jos haluaa luonnollista päivetystä!Tuoksuna on ihana vanilija-kookos, toki siinä on lievä itseruskettavan ominaistuoksu, mutta ei kovin häiritsevä! Tätä voi laittaa myös meikin päälle..

Decolteella näkyy luonnollinen päivetys, kasvoihinkin olisin voinu laittaa jo hieman tummempaa meikkivoidetta :D no meni jo..
Ja koska totesin että tuote on aivan loistava niin ostin sitä myös omaan studiooni myytäväksi. Spray on vain niin ihana!Näitä saa ostettua ainakin omasta pikku studiostani 170g. 29,90€
Studio Nail Envy 
Hannuntie 9A
0407028168

Mikä on sinun lempi-itseruskettava?


Mukavaa sunnuntaita kaikille! :) 

t. Monica

Ei kommentteja