Benefit Hoola versus Physicians formula Butter Bronzer

4 kommenttia
Mistä tietää, että on kevät? No aurinkopuuterista tietenkin :)
Ja aurinkoisista lämpenevistä päivistä. Pitenevistä valoisista illoista. Pikkuhiljaa vihertyvästä luonnosta. Öljytystä terassista ja kesäkaluisteista. Ja hei ensimmäiset orvokit ovat jo ruukuissa. KEVÄT ihanaa, että olet taas täällä ❤

En tiedä Teistä muista, mutta itse laitan aina talven tullen aurinkopuuterit talviteloille ja siirryn vähän viileämpiin tuotteisiin eli varjostusväreihin. En tiedä miksi miellän aurinkopuuterin aurinkoisenajanjakson tuotteeksi? Miten te muut? :)Tässä postauksessa esittelen ja vertailen kaksi suosikki aurinkopuuteria. Etenkin näistä jälkimmäinen Physicians formula sarja on ollut Suomeen lanseerauksen jälkeen niin pinnalla, ettei sen olemassa oloa ole voinut missata. Samoin Benefitin Klassikko Hoola on varmasti ainakin nimenä monelle tuttu. 
Kotiutin Hoolan vuosi sitten Mallorcan reissumme yhteydessä. Olin tilannut tämän etukäteen taxfree kuvastosta ja siellähän se paketti sitten odottikin minua lentokoneessa, kun sinne saavuimme. Uskalsin tilata ihan sokkona tämän aurinkopuuterin, koska olin lukenut siitä niin paljon hyvää. Itse aurinkopuuterin rasia on pahvinen ja pienempi mitä olin kuvitellut. Se hieman asettaa hankaluuksia, etenkin kun käytössä on iso sivellin. Jotenkin ihmeellisesti se sivellin kuitenkin nappaa väriä itseensä tasaisesti, koska lopputulos kasvoilla on aina tasainen ja luonnollinen. 

Mukana tullut sivellin on omaan käyttööni liian pieni ja littana.
Tämä aurinkopuuteri on täysin matta ja hyvä niin. En välitä kasvoillani liiallisista glittereistä tai hohdoista. Sävy tässä on niin täydellinen, kuin olla ja voi. Eli ei oranssi eikä likaisen ruskea vaan juuri täydellinen ruskea sävy. En ihmettele yhtään miksi tämä aurinkopuuteri on niin suosittu! 
Tätä suosittelen minäkin ❤ Hinta reilut 30e on hieman suolainen, mutta tähän tuotteeseen se kannattaa sijoittaa.Physicians Formula rantautui Suomeen tässä jo talven aikana ja tottahan toki minäkin kiinnostuin heti sarjasta. Etenkin, kun sen saatavuudesta tehtiin niin helppoa Citymarketteihin lanseerauksen johdosta. Kauppareissun aikana voi piipahtaa meikkihyllylle, kuinka kätevää ;) 
Tämän sarjan "the" tuote taitaa olla juurikin tämä Butter Bronze aurinkopuuteri, jonka tässä postauksessa esittelen. 
Lukuisten somesuositusten jälkeen minunkin oli se saatava. Tiesin etukäteen, että tässä aurinkopuuterissa on voimakas kookoksen tuoksu, mutta kieltämättä voimakas tuoksu vähän yllätti, kun se tuoksui hyvin voimakkaana nenään siinä meikkihyllyn edessä seisoessani. Mietinkin siinä hetken ostanko vaiko en, ja päätin sitten kuitenkin tämän ostaa tuoksusta huolimatta.
Enkä kyllä ole katunut ostopäätöstäni, koska tämä aurinkopuuteri on ollut kovassa käytössä siitä lähtien, kun tämän ostin. Se tuoksu? No se tuoksuu edelleen, mutta näin siitepölykauden ollessa pahimmillaan omalla kohdallani en sitä tuoksua haista :D Jostakin taisin lukea, että rasian voi jättää auki niin se tuoksu siitä vähän häviäisi? Pitääkö tämä paikkansa? Onko joku testannut? :)Aurinkopuuteri on pakattu muoviseen kaksikerroksiseen rasiaan. Alimmassa kerroksessa on "vippa" ja ylimmässä itse aurinkopuuteri. Itse levitän aurinkopuuterin isolle siveltimellä, joten tämä rasian mukana tullut vippa on itselleni turha. Eipä ole tarvinnut pettyä tähänkään tuotteeseen, sillä tämä on vaan niin ihana. Levittyy tasaisesti, kuin unelma. Tässä on hieman ns. kermainen koostumus ja tämän aurinkopuuterin luvataankin mm. kosteuttavan ihoa. Eron käytössä huomaa esim. verrattaessa Hoolaan. Hoolassa on kuiva, puuterimainen koostumus ja tämä Butter Bronze taas tuntuu jo levittäessä hieman kermaiselta. Itselläni on sävy Deep Bronzer. Juuri sopivan luonnollinen sävy tuomaan pientä auringonhehkua kasvoille näin talven jälkeen. 

Pidän molemmista aurinkopuutereista valtavan paljon. Jos pitäisi valita jompikumpi päätyisin luultavasti voimakkaasta kookoksen tuoksusta huolimatta PF:n Butter Bronzeen syystä, että se on vaan niin loistava aurinkopuuteri. Pidän sen helposti levittyvästä koostumuksesta hiukan enemmän, kuin Hoolan. 

Aurinkoista viikkoa 🌞😎

-Noora4 kommenttia

 1. Mä haaveilen tosta butter bronzerista, sillä mun mielestä hoola ei ole hintansa arvoinen. Tai siis ainakin ite olen löytänyt paljon edullisempia aurinkopuutereita halvemmalla. Hinnan lisäksi hoolassa ei toki ole vikaa. 🤷🏼‍♀️ Mutta kiva ja hyödyllinen postaus. 👌🏻😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Butter bronzer on ehdottomasti yksi parhaimmista aurinkopuutereista, mitä olen kokeillut. Siksi se päivittäin eksyykin käyttöön. Sen hinta oli alta 20e ja uskoisin kestävän käytössä pitkään. Nyt alan ehkä jo vähän tottumaan siihen tuoksuun, ei se kyllä mihkään ole haihtunut :D

   Poista
 2. Mulla on Hoolasta pikkukoko, joka on erittäin riittoisa.... kestää varmaan vuosia saada pannu näkyviin;) Todella hyvälaatuinen ja sävy mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että on riittoisa :D Entäs sitten tämä isompi versio, ikuinen :D Hoolan sävy on kyllä tosi kaunis. Muistan vielä hämärästi ne ajat, kun aurinkopuuterit oli ihanan oranssisia tai likaisen ruskeita :D

   Poista