Tarte MANEATER vol 2

4 kommenttia
Kuka muu tunnustaa rakastavansa luomiväripaletteja? Täällä yksi intohimoinen luomiväripalettien hamstraaja. Mikään muu kosmetiikkatuote ei saa silmiä säihkymään niin paljon, kun luomivärit. Niissä on se jokin ❤ Ja niitä onkin kertynyt aikamoinen kokoelma. Tässä postauksessa esittelenkin yhden mun suosikeista, jonka otin käyttöön taas pitkästä aikaa. Tämä paletti oli siis kirjaimellisesti unohtunut sinne meikkipöydän laatikon uumeniin, mutta voi että olin iloinen, kun löysin tämän pitkästä aikaa. Muistin nimittäin heti, miksi olin tähän niin rakastunut.

Tässä se on Tarte Maneater vol 2 IHANA IHANA IHANA!
Kompaktin kokoinen 9 luomivärin paletti. Paletissa on kauniit, toisiinsa sopivat, helposti levittyvät ja häivittyvät sävyt. Sävyt on hyvin pigmenttisiä, joten senkin puolesta näitä sävyjä on helppo työstää. Itselleni tämä on takuuvarma "everyday" luomiväripaletti, jolla saa loihdittua helposti arkimeikin. Tummuutta ja juhlavuutta silmämeikkiin saa helposti paletin parilla tummalla sävyllä, joista toinen sävy on musta. Paletissa on 6 pigmenttistä mattasävyä ja 3 shimmeristä sävyä.

Arkimeikissä eniten käyttämäni sävyt ovat purr, saucy ja midnigt. Meow on valkoinen sävy ja sipaisen sitä välillä kulmaluulle.
Paletti on ulkonäöllisestikin niin kaunis, leopardi kuvio toimii aina eikö vain ;) Tämä on koonsakin puolesta helppo pakata mukaan vaikka sinne reissulaukkuun. Isona plussana reilun kokoinen peili. Paletin avatessa ei voi välttyä hennolta vaniljan tuoksulta. Tuoksuyliherkkänä en koe tätä hentoa tuoksua missään nimessä häiritsevänä. Vaikka yleisesti ottaen meikkien ei tarvitse tuoksua mun mielestä miltään.

 Tartet ovat olleet hieman "kiven alla" ja olenkin tilannut niitä jenkeistä Tarten omasta verkkokaupastaMaksuvaiheessa tulee jo huomioitua tullit ja alvit, joten yllätyksiä ei enää maksun jälkeen tule. Noin viikossa ovat tilaukseni Tartelta saapuneet kotiovelle asti. 
Heillä on myös aika usein viikonloppu kamppiksia, jossa tarjotaan ilmaisia postikuluja.

Onko sinulle Tarten meikit tuttuja?

❤:lla Noora

4 kommenttia

 1. Ihana paletti! Mulla on pari Tarten palettia ja tykkään kyllä niiden laadusta ja sävyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on :) Muutenkin Tarten paletit on ihania. Mulla on myös Tartelette in Bloom paletti ja Amazonian Clay matte paletti. Ihania kaikki! Luin joskus jostakin, että Tartet ois tullu Sephoroihin euroopassa? Muistankohan oikein? :)

   Poista
 2. Kaunis paletti <3 just sopivat arkisävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on just sellanen helppo ja sopii tilanteeseen, kuin tilanteeseen :) Toi koko pakkaus on niin söde :)

   Poista