Ohuista hiuksista tuuheat hetkessä

1 kommentti
Ihanaa päivää harmaasta säästä huolimatta!

Minulla on jo vuosia ollut ohuet hiukset. Siis todella ohuet hiukset! Muunmuassa värikäsittelyt, hiusten suoristaminen, stressi, laihtuminen ja lasten saanti eli hormonaaliset muutokset ovat vaikuttaneet hiusteni kuntoon. Harmi, ettei lihominen sitten palauta niitä :D 

No mutta onneksi on olemassa kikkoja, jotta hiuksista saadaan tuuheat. Vaihtoehtoja on monia. Teippituuhennukset, sinetit ja klipsit ovat ainakin ne mitä itse olen kokeillut vuosien aikana. Oma lempparini on nykyään helpot klipsit. Ne saa nopeasti hiuksiin ja ne on todella helppo kiinnittää. Eikä juurikaan vahingoita hiuksia kun ovat vain pinnit mitkä saa helposti irti. 

Itse tykkään käyttää klipsiä ihan vaikka vain ponnarin lisänä! Melkeimpä hävettää kirjoittaa tätä juttua kun niin hävettää omat ohuet hiukset, mutta toisaalta ehkä joku muukin kärsii ohuista hiuksista eikä syystä tai toisesta voi/halua käyttää sinettejä tai teippejä. Ja toivon että joku muukin saa tästä hyvän vinkin.

Näitähän voi laittaa vaikka kuinka paljon mutta itselleni riittää 1-2 klipsiä niin näyttää luonnollisemmaltaAloitin tällä kertaa pesemällä hiukset Kickisistä ostetulla Budgie The Apple Cider Scrub-syväpuhdistavalla shampoolla. Shampoo poistaa hiuksista
muotoilutuotteiden jäämät ja epäpuhtaudet. Hiusten ja hiuspohjan detox-hoitoaineen syväpuhdistava vaikutus tekee hiuksista kiiltävät ja terveet! Tätä käytän noin kerran viikossa. 


Laitan kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa. Ostin tämän tuuheuttavan Goldwellin muotovaahdon ja tämä toimii minulle hyvin.
Näin kamalan ohuet hiukset ovat luonnostaan :(
Ja luonnonkiharaa eli pörröisyyttä. Kiva yhdistelmä ohuet ja pörröiset :D 
Ja olisihan taas aika leikata hiukset ;)


  
Laitoin kuiviin hiuksiin pohjalle hieman puuterimaista kuivashampoota, jotta saan vähän rakennetta. Helpompi piilottaa klipsin pinni kun pohjalla on kuivashampoota. Tupeeraan hiukset siitä kohtaa mihin kiinnitän klipsin. Klipsi pysyy paremmin paikallaan silloin.   
Tupeeraan hiukset myös klipsin päältä jotta se ei erotu hiuksista. Tupeerauksella klipsin kiinnityskohdan saa hyvin piiloon.
Näin sain nopeasti latvaan tuuheutta. Klipsin hiusta voi itse leikata saman pituiseksi kuin omat hiukset. Ne kannattaa myös ohentaa hieman latvoista ettei erotu. Näitä en ole juurikaan ohentanut kuten kuvasta huomaa, mutta itse tykkään hieman kihartaa hiuksia jolloin tuuhennus ei erotu juuri ollenkaan. Hiukset kannattaa muotoilla haluamallaan tavalla jotta sulautuisi hyvin omiin hiuksiin. Sitten vain tekemään mieleinen kampaus. Minä olen onnellinen jo tuuheammasta ponnarista :D
Eikö olekin luonnollisen näköinen? Letti kannattaa vielä levittää jotta saa pinnin vielä paremmin piiloon.
Olen ostanut omat klipsini netistä:
https://www.cliphair.co.uk/Highlighted-Clip-In-Hair-Extensions/

Ostin raidat sillä ne olivat tarpeeksi kapeat omaan päähäni, mutta tuolta löytyy vaikka ja mitä. Eri pituisia ja eri värisiä. Ostin omani jo kauan sitten mutta muistaakseni lyhyimmät ja vaaleimmat mitä löytyi. Olen sävyttänyt omani jotta sulautuisivat omiin hiuksiini mutta toisaalta kun on muutenki raitoja päässä niin ei paljoa erotu.


Sävytän omat hiukseni, että klipsit tällä Goldwellin sävyttävällä vaahdolla. Näitä myy mm. Hairlekiini.Tässä kuva viime syksyltä, jolloin kiharsin hiukset ja klipsin.

Ja pinkit hiukset ja klipsit  Tällä kertaa kampaus on tehty näillä tuotteilla :) 

Nämä Kicksin uudet hiustuotteet ovat mielestäni hyviä. Varsinkin kuivashampoot. Nämä eivät jätä hiuksia niin valkoisiksi kuin esim. Batiste, mikä on ollut lempparini tähän mennessä. 

The dry shampoo foam- 
kuivashampoo vaahdon muodossa on kyllä jännä uutuus. Sitä laitetaan kuiviin hiuksiin samalla tavalla kuin muotovaahtoa. Kannattaa vain ravistaa pullo hyvin. Antaa sen hetken kuivahtaa hiuspohjaan ja sitten kampaa tai harjaa. Vie hyvin rasvaisuutta pois. Sain  vielä vinkin, että vaahtomaista kuivashampoota voi laittaa vaikka kosteisiin hiuksiin muotovaahdon tilalla. Mutta ihan vielä en ole kokeillut
Laitan tarvittaessa vielä the power volume dry shampoo- puuterimaista kuivashampoota lisäksi. Ja se olikin hyvä kampausten pohjalle. Ihanaa sunnuntaita! :)

- Monica1 kommentti

  1. Kiitos hyvistä vinkeistä ohuiden hiusten kanssa tuskaileville.

    VastaaPoista