Meikinalusprimerit testissä osa 1

4 kommenttia
Nyt, kun kerran vauhtiin päästiin näissä pohjustajien testauksessa niin seuraavaksi pieni yhteenveto meikinalusprimereista, joita on myöskin tullut testattua "muutama". Itsehän lämpenin meikinalusprimereille vasta tovi sitten. Sitä ennen en edes oikein ymmärtänyt niiden päälle. Nyt enää en osaisi olla ilman.
Smashbox Photo Finish Foundation Primer

Väritön silikonimaisen tuntuinen ja näköinen pohjustaja. Levittyy helposti ja tasaisesti. Tämä tekee välittömästi tasaisen tuntuisen jopa hieman liukkaan tuntuisen pinnan iholle, jolloin meikkivoide suorastaan liukuu itsestään iholle. Tähän asti tämä on sopinut yhteen kaikkien kokeilemieni meikkivoiteiden kanssa. Ei valittamista myöskään meikin keston kanssa. Hyvä tuote siis kyseessä!

Dermalogica Skinperfect Primer 30SPF

Tämän sain testiini tässä aika hiljattain. Hinta tässä on melko suolainen, joten en ole itse raaskinut tätä ostaa kaikesta ylistyksestä huolimatta. Ymmärrän kyllä hyvin miksi tästä niin tykätään, sillä onhan tämä nyt todella loistava. Värillinen koostumus, joka sulautuu ihon omaan sävyyn. Ihosta tulee välittömästi tosi kauniin näköinen ja tässä on suojakerroin 30SPF, joten tämä toimisi sellaisenaan esim. kesällä. Ihan loistava pohjustaja meikin alla ja voi luottaa siihen, että meikki todellakin kestää. Tuubikoko on 30ml ja herneen kokoinen määrä riittää itselleni, joten uskoisin tämän olevan melko riittoisa. Ostaisinko siltikään tätä itse? Kyllä varmaan, mutten normaali hintaisena!

The Ordynary High-Spreadability Fluid primer

Taas hyvä esimerkki siitä, että halvalla saa hyvää! Tämä kukkaron nyörejäkin hellivä primeri oli todella hyvä. Puhun siis nyt menneessä muodossa, koska juuri käytin tämän loppuun. Itseasiassa pitkään aikaan ainut primeri, joka tuli tiensä päähän, koska se oli niin hyvä. Väritön ilmavan kevyt seerumimainen koostumus. Tämä suorastaan liukuu kasvoille ja jättää kauniin "blurraavan" pinnan, johon meikkivoide sujahtaa lähes itsesttän. Tässä on käytetty paljon silikoneja ja sen toki huomaa siinä koostuksessa ja miten se kasvoille levittyy. Itseäni ei silikonit tässä tuotteessa häiritse alkuunkaan. Ostaisinko uudestaan? Kyllä!Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer

Uusin tulokas, jonka nappasin taas mukaani kauppareissulla. En näköjään pääse kosmetiikkaosaston ohi ilman, että piipahtaisin siellä ;)  Tämä pohjustaja on ihana! Tällä, jos millä saa mielettömän heleyden kasvoille. Olen käyttänyt tätä lähinnä meikkivoiteen alla, mutta toimii varmasti myös meikkivoiteeseen sekoitettuna. Todella pieni määrää riittää. Helposti liikakäyttö saa kasvot loistamaan "Naantalin auringon" kanssa kilpaa ;)
Meikkivoide asettuu kauniisti ja kestossakaan ei ole valittamista. Plussaa siitä, että tämän saa niin helposti ostettua marketista. Hinta noin 17eur.


Jatkoa seuraa!

Onko näistä jokin sinun suosikkisi? 

❤ Noora4 kommenttia

 1. Mä en vaan saa tuota The Ordinaryn primeria toimimaan :( Mulla ei ota mikään kokeilemani meikkivoide siihen päälle kiinni, vaan liukuu vain edestakasin. Käytätkö sen alla kosteustuotteita vai laitatko primerin puhtaalle iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mikähän siinä on?! Käytän aina sen alla kosteustuotteita eli kasvovesi, seerumi ja kosteusvoide. Annan imeytyä hetken. Mulla ei ikinä ole käyny noin miten sulle..outoa :( Joskus jotkut primerit rullaantuu, mutta harvemmin niinkään ja siihenkin on auttanut joku toinen kosteusvoide tms. Toi Ordynary on kyl tosi hyvä...harmi, jos et saa sitä toimimaan :(

   Poista
  2. Mä oon kokeillut sekä normaalien ihonhoitotuotteiden päällä että ihan puhtaalle iholle eikä vaan onnistu :/ Oon myös kokeillut varmaan kymmentä eri meikkivoidetta mutta ei, kaikki vaan liukuu ympäriinsä.. Tosi outoa, kun oon kuullut siitä tosi paljon kehuja ja se oli saanut myös hyviä arvosteluja. Tietty, voihan olla että mulle on osunut joku huono kappale tosta tuotteesta.

   Poista
 2. Voi ei kyllä se nyt siltä vaikuttaa, että se ei sulla toimi! Hämmentävää. Se jättää tosi liukkaaksi mullakin ihon pinnan, mutta ikinä ei oo ollu vastaavaa tilannetta, kun sulla. Mäpä tänään pitkästä aikaa taas kokeilen sitä niin nyt oikein kiinnitän huomiota siihen miten se mulla toimii? :) Saan ehkä ihan pikku jämät siitä pullosta. Suunnittelin jo uuden ostamista :D

  VastaaPoista