Luonnon kaunis huulipuna

Ei kommentteja
Ensimmäinen selvä kevään merkki on se, että päälleni eksyy taas pitkästä aikaa raikasta raitaa ja huulille punaista. Vadelmanpunaista tai oranssiin vivahtavaa punaista. Tai raikasta pinkkiä. 
Omat huulipunavarastoni ovat jo melkoiset (uskoisitteko ;), mutta siitä huolimatta löysin itselleni (taas) sen täydellisen kevät punan...ja kesä punan. 
Hylsy on niin kaunis ❤
Kaksi pitkäaikaista suosikki punaani ovat molemmat luonnonkosmetiikan puolelta. Toinen on Kjaer Weis Love ja toinen Absolution 19. Näitä kahta käytin viime kesänä kaikken eniten. Kaksi todella kaunista punaa ja pysyvyys ihan huippuluokkaa. Ei tule mieleen synteettisen puolelta yhtäkään huulipunaa, joka pysyisi niin hyvin huulilla, kuin tämä pettämätön kaksikko. Inhoan nimittäin huulipunia, mitkä tarttuu milloin hampaisiin ja milloin lasin reunaan ja loppujen lopuksi huulipuna on jossakin muualla, kuin huulilla. Kjaer Weisin huulipunan kanssa sitä ongelmaa ei ole. 


Kjaer Weis Amour rouge

Uusin huulipunani on sävyltään *Amour Rouge, upea oranssinpunainen sävy upeassa hylsyssään. Tässäkin punassa on kaikki kohdallaan, helposti levittyvä, todella pigmenttinen sävy, puolimattainen ja todella pysyvä lopputulos. Huulipuna sisältää mm. karitevoite, ruusu- ja jojobaöljyä. Hyvästi kuivat huulet, tämä puna nimittäin hoitaa ja kosteuttaa samalla. 


Jos jokin miinus pitää tästä sanoa, on huulipunan hinta melko suolainen. Normaali hinta on nimittäin 52eur. Jatkossa on mahdollista ostaa täyttöpakkaus huulipunasta 34euron hintaan. Mutta onhan tämä sellanen luonnonkosmetiikan luksuspuna. 

Onko luonnonkosmetiikan huulipunat ja meikit yleensäkin teille tuttuja? :)

Ihanaa viikkoa!

❤ Noora


*Sis. affiliate linkin. Jos ostat linkin kautta, saan pienen komission siitä :) Huulipunan olen ostanut itse.

Ei kommentteja